Posodobljeno na:

Bet2U mobile pregled - Kaj pričakovati

Bet2U je relativno nova spletna stavnica ki ponuja ogromno dobrih stavnih možnosti. Gre za zelo zanimivo stavnico, stavnemu trgu prinaša številne ugodnosti in bonuse.

Prikaži več

Med drugim ta stavnica ponuja stave na vse priljubljene športe kot so nogomet, košarka, tenis, odbojka ter rokomet, ter tudi na izjemno priljubljene e-športe kot so igre CS: GO, Dota 2, League of Legends ter mnogo več.

V tem članku pa si bomo pogledali mobilno stran stavnice Bet2U ter njene aplikacije. Pozanimali smo se o kvaliteti teh mobilnih strani, njihovem delovanju, kaj lahko z njimi opravljamo ter kakšne so možnosti nakazil in izplačil na mobilni strani in aplikacijah.

Sama stavnica je precej zanimiva tudi zaradi tega, ker ponuja lepe bonuse, pa pogosto tudi dobre kvote. Vse bolj pomembne pa so mobilne aplikacije in mobilne strani stavnic, ki omogočajo celovito stavno izkušnjo kjerkoli in kadarkoli. Tudi zaradi tega razloga je stavnica Bet2U vložila kar precej truda in denarja v svojo mobilno verzijo stavnice, zato lahko pričakujemo udobno in kvalitetno stavno izkušnjo tudi preko mobilne verzije stavnice.

Prikaži manj
Bet2u domača stran stavnice
Bet2u
1
 • Podpora na voljo 24/7
 • iOS mobilna aplikacija
 • Dober izbor stavnih možnosti
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Mobilna verzija stavnice Bet2U

Poglejmo si najprej tisto osnovno mobilno stran stavnice Bet2U, ki je na voljo preko mobilnih naprav. Za hitrejšo uporabo mobilne strani so tu na voljo tudi aplikacije, a seveda lahko preko mobilnih naprav uporabljamo tudi mobilno verzijo stavnice preko raznih brskalnikov na mobilnih napravah. Ta mobilna verzija velja tako za Android kot za iOS naprave.

Mobilna stran stavnice Bet2U je dosegljiva preko sledeče povezave: https://m.bet2u.com/

Najprej primerjajmo sam izgled mobilne strani z izgledom tiste osnovne strani stavnice. Kot pri vsakemu pregledu do sedaj smo videli, da je mobilna stran stavnice glede dizajna zelo podobna če ne celo ista kot tista klasični strani. Razlikuje se le v razporeditvi posameznih elementov na strani sami. Ko pridemo na mobilno stran, nas na vrhu strani pričakata gumba za registracijo in vpis v naš račun. Pod tem lahko vidimo tudi razne promocije in bonuse, ki so nam na voljo na stavnici. Enako je pri klasični strani kar se tiče uvodne strani.

Pod temi promocijami imamo na voljo stave v živo in seveda izbor športov in dogodkov za danes. Pri klasični strani imamo pod promocijami na voljo stave v zadnjem hipu, desno pa najdemo stave v živo. Seveda pa lahko pri klasični strani športe in vse stave izbiramo na meniju nad promocijami. Pri mobilni strani je to takoj nad stavami v živo.

Bet2U mobilne športne stave

Zelo uporabna funkcija tako pri mobilni strani kot tudi na tradicionalni strani pa je iskalnik stav. Preko tega iskalnika stave lahko najdemo zelo hitro. Potem pa imamo seveda tudi izbor po športih in izbor po dnevih oziroma po urah posameznih dogodkov.

Če pa odpremo sam stavni dogodek, pa lahko vidimo da se tu razlikuje mobilna stran od osnovne strani. Predvsem je to vidno v barvi strani – mobilna je temnejša od klasične. Po našem mnenju pa je mobilna stran sama precej bolj pregledna ko odpremo posamezen dogodek. Na vrhu vidimo statistiko ter zadnje odigrane tekme obeh ekip, pa tudi same stave in kvote so precej bolj razločne in lažje vidne kot na osnovni strani.

Kar se tiče samih stavnih možnosti so seveda enake kot na osnovni strani, pa tudi kvote in ostali dogodki so povsem enaki. Ena izmed šibkejših točk stavnice na splošno pa je podpora strankam – ta je dosegljiva preko e-mail naslova in live chat opcije, in enako velja tudi za mobilno stran. Mobilna stran deluje za odtenek hitreje kot osnovna stran stavnice.

Poglejmo si še stave v živo na mobilni strani; imamo zelo lepo urejen vmesnik, kjer lahko vidimo vso statistiko posameznega dogodka in potek tekme – enako kot na klasični strani, le da so barve nekoliko drugačne. Tu sta obe strani zelo podobni oziroma enaki.

Kako Pobrati Bet2U Android App

Na zgornji povezavi boste našli ob povezavi za prenos mobilnih aplikacij za Android. Gre za Bet2U Android apk povezavo, ki vam bo omogočila Bet2U app download.

Za aplikacijo za Android naprave lahko rečemo, da je zelo podobna če ne celo identična mobilni strani stavnice. Tu lahko opravimo registracijo, vpis v naš račun, nakazila in izplačila ter vse ostale stvari, ki jih lahko naredimo na mobilni strani.

Bet2u
Bet2u aplikáciu pre Android

Kako pobrati aplikacijo na Android napravo? Odprite link na vrhu. Aplikacijo lahko instalirate tako, da to .apk datoteko prenesete in instalirate na vaši napravi. Še pred prenosom boste morali telefonu dovoliti prenos datotek iz neznanih virov.


Ali je na voljo Bet2U iOS app?

Aplikacije za iOS naprave za stavnico Bet2U žal še ni. Stavnica nam je potrdila, da aplikacijo pripravljajo in da bo pripravljena v kratkem.

Če pa želite mobilno stran stavnice Bet2U vseeno dostopati iz vaše Apple naprave, potem lahko obiščete mobilno stran in stavnico dostopate od tam.

Bet2u
Bet2u aplikáciu pre iOS

Ali so kakšni specifični mobilni bonusi?

Mobilnih bonusov na stavnici Bet2U na žalost ni. Boste pa preko mobilne strani in aplikacij seveda lahko koristili vse ostale bonuse in promocije, ki so na voljo na stavnici. Zelo dobrodošel bo bonus pri prvem nakazilu, ki je zelo visok, in sicer kar v višini 100% do 300€ pri prvem nakazilu. To pomeni, da boste lahko dobili bonus do 300€!

Ob določenih dnevih so ti bonusi še višji. Denimo ob petkih lahko dobite celo bonus v višini 100% do 300€. Torej ugotovili smo že, da so bonusi precej lepi. Kaj pa druge promocije? Na stavnici boste dobili tudi občasne zastonjske stave ob izpolnitvi raznih bonus kod, pa tudi druge promocije in seveda opcijo cashouta vaših stav, pri nekaterih bo ta višji.


Vplačila in izplačila na mobilnih straneh

Seveda boste na mobilni strani in Android aplikaciji opravljali tudi vplačila in izplačila na oziroma iz stavnice. Za vplačilo boste lahko uporabili številne možnosti, kot so denimo vplačilo z kreditno in debetno kartico Mastercard, Visa, pa tudi nakazila preko spletnih denarnic kot so Skrill, NETELLER, ecoPayz, pa tudi nakazilo preko paysafecard ter preko bančnega nakazila. Minimalno vplačilo pri vseh načinih je 20€, le pri paysafecard je €1, pri Visa nakazilih pa €10.

Bet2u mobile

Za izplačilo je prav tako minimalno 20€. Načini izplačila so kreditne in debetne kartice Visa in Mastercard, pa Skrill, NETELLER ter preko ecoPayz in bančnega nakazila. Pri NETELLER in Skrill izplačilih so minimalna izplačila 20€.

Zaključek

Za konec tega pregleda si seveda poglejmo pluse in minuse mobilne strani stavnice Bet2U ter zakaj vam lahko priporočamo uporabo te aplikacije in strani ter katere so nekoliko slabše lastnosti le-teh.

Plusi
 • Dobro urejena mobilna stran, ki je boljša kot klasična stran v nekaterih aspektih
 • Zelo hitro brskanje po mobilni strani in iskalnik stav
 • Dobro urejene stave v živo, lepo urejena grafika in prikaz statistike
 • Lepi bonusi, ki se jih lahko koristi tudi preko mobilne strani in Android mobilne aplikacije
 • Možnosti vplačil in izplačil preko mobilne strani in Android aplikacije
Minusi
 • Na žalost ni specifičnih bonusov za uporabo mobilne strani ali registracijo preko le-teh
 • Trenutno ni na voljo iOS aplikacija

Če primerjamo pluse in minuse mobilne strani stavnice Bet2U, potem lahko ugotovimo da je naša izkušnja z mobilno stranjo stavnice precej pozitivna, a je nekaj stvari ki bi lahko bile boljše. Kot tako pa vam uporabo lahko priporočamo.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top