Kdo smo?

Pozdravljeni, smo ekipa profesionalnih piscev recenzij in pregledov stavnic in stavnih dogodkov. Športne stave in šport so naša strast in veselje. Mnogi izmed nas se s tem ukvarjajo že mnogo let. Ekipa je nastala leta 2012. Združila nas je strast do spremljanja športnih dogodkov ter športnih stav. Vsi v naši ekipi smo stavni navdušenci. Prav zato menimo, da so naše recenzije stavnih strani in športnih stav iskreni in predvsem kvalitetni, saj se lahko obračamo na dolgoletne izkušnje na tem področju.

Smo mlada ekipa, katere cilj je pisati iskrene in kvalitetne recenzije stavnic ter ostalih stvari povezanimi s stavami ter stavničarje opozoriti na dobre in slabe lastnosti stavnic.

Našo ekipo sestavljajo štirje mladeniči: Jan, Luka, Jure in Matej. Spoznali smo se že pred skoraj desetimi leti, leta 2012 pa smo se odločili, da sestavimo ekipo ter da predamo naprej naše znanje o športnih stavah in stavnicah. Za vse športe in športne dogodke imamo nekoga, ki se specializira v njem, tako da lahko naši strokovnjaki pokrijejo skoraj vse stavne dogodke. Spodaj si preberite nekaj podatkov o vsakem članu naše ekipe.

Jan - SportneStave.net
Jan
Premier League Champions League
Preberi več
Luka - SportneStave.net
Luka
WTA Serie A
Preberi več
Jure - SportneStave.net
Jure
Champions League La Liga
Preberi več
Matej - SportneStave.net
Matej
US Open FA Cup
Preberi več

Jan

Pozdravljeni, sem Jan in sem profesionalni pisec člankov o športnih stavah in športu na splošno. Star sem 28 let, s pisanjem člankov pa se ukvarjam vse od zaključka fakultete. Obiskoval sem Filozofsko fakulteto v Ljubljani, in sicer študiral sem slovenistiko ter geografijo. Vse skozi študij pa sem ohranil veselje do športa, predvsem pa nogometa. Ta šport me zelo veseli, pogosto obiščem kakšno nogometno tekmo, najraje pa si ogledam tekme angleške Premier lige. S stavami se ukvarjam praktično od 18. leta. Moja najljubša stavnica je bet365.


Luka

Živijo, moje ime je Luka, star sem 29 let, s pisanjem člankov se ukvarjam zadnja tri leta. Pred petimi leti sem dokončal študij kemije, tako da se s pisanjem člankov ukvarjam v prostem času. Šport in športne stave me zelo veselijo. Že kot otrok sem se ukvarjal s košarko, veselje do tega športa ohranjam še danes. Redno si ogledujem tekme Evrolige, pogosto pa tudi kakšno pogledam v živo. Nazadnje sem bil v Milanu. Pogosto so moje noči neprespane, saj spremljam ligo NBA in opravljam stave na tekme v tej ligi. Najraje odigram stavo na hendikepe katere izmed ekip, saj po mojem mnenju ta stava predstavlja veliko vrednosti.


Jure

Sem Jure, imam 26 let, s pisanjem recenzij se ukvarjam od leta 2012. Obiskoval sem fakulteto za šport, tako da sem velik športni navdušenec. Treniram odbojko, a trenutno bolj na lokalnem nivoju. Najraje spremljam odbojko in nogomet, predvsem špansko nogometno ligo ter Ligo prvakov si dostikrat ogledam. Moj največji dobitek na stavah je bil 560€, a moram priznati da sem imel kar dosti sreče, saj je zadnja ekipa na listku gol dosegla v zadnji minuti. A tudi jaz moram kdaj imeti srečo!


Matej

Sem Matej, profesionalni pisec člankov, prevajalec in strokovnjak za SEO optimizacijo. Študiral sem na računalniški fakulteti, tako da se ukvarjam predvsem s tistimi bolj tehnični stvarmi in SEO optimizacijo strani. Šport pa zelo rad spremljam, še posebej zimske športe, kjer so naši tekmovalci res dobri. V zadnjem času se posvečam tudi kolesarstvu, predvsem zaradi dobrih uspehov naših tekmovalcev. Navdušuje me predvsem Roglič. Pogosto pa opravim tudi kakšno stavo, predvsem na tujih spletnih stavnicah, in sicer najraje na stavnici bet365, saj lahko tam tudi gledam prenose tekem.


open
Top