Politika Varstva Zasebnosti

Ta pravilnik ter njegove točke veljajo med vami, uporabnikom strani, in med SportneStave.net, njenim lastnikom in upravljalcem te strani. Pri SportneStave.net jemljemo zasebnost vaših podatkov skrajno resno. Ta pravilnik velja za vse podatke, ki jih zbiramo na strani oziroma za vse podatke, ki jih vi vpišete na naši strani. Prosimo vas, da si natančno preberete ta pravilnik o zasebnosti.

Okvir Tega Pravilnika o Zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za dogodke in akcije na SportneStave.net ter uporabnike v okviru te strani. Ta pravilnik ne velja za katerekoli druge strani, ki so dosegljive iz naše strani, vključno z vsemi povezavami na socialna omrežja, ki jih imamo na strani.

Zbiranje Podatkov

Od naših uporabnikov zbiramo sledeče informacije:

Uporaba Podatkov z Naše Strani

Vaše podatke uporabljamo za naslednje razloge:

Programska Oprema in Usluge Tretjih Oseb

SportneStave.net si pridružuje dovoljenje za uporabo uslug ter programske opreme tretjih oseb, ko gre za procese, ki so nujno potrebni za vzdrževanje strani. Te tretje osebe nimajo dostopa do določenih osebnih podatkov uporabnikov naše strani.

Povezave do Drugih Strani

Ta spletna stran lahko občasno objavi povezave do drugih spletnih strani. Mi nimamo nadzora nad temi stranmi in ne odgovarjamo za vsebino le-teh. Ta pravilnik o zasebnosti ne velja za vašo uporabo takšnih strani. Priporočamo vam, da pred uporabo teh strani preberete njihov pravilnik o zasebnosti.

Funkcionalnost Strani

Za uporabo nekaterih funkcij in lastnosti naše strani boste lahko primorani oddati določene podatke. Lahko tudi omejite funkcije piškotkov vašega brskalnika. Za več informacij glejte spodnji odstavek (piškotki).

Piškotki

Mladoletniki

Spletna stran SportneStave.net ni namenjena za osebne, mlajše od 18 let ter za otroke mlajše od 13 let, ter podatkov od teh oseb zavestno ne bomo zbirali. Če ugotovimo, da je oseba mlajša od 18 let, bomo njegove/njene podatke iz naše baze podatkov izbrisali. Pridružujemo si dovoljenje za pregled vaših osebnih dokumentov kadarkoli.

SportneStave.net lahko kontaktirate preko e-maila.

open
Top