Posodobljeno na:

Bet at Home - Možnosti športnih stav, ki so na voljo v Slovenia

Bet-at-home je stavnica, ki je bila ustanovljena leta 1999 v kraju Wels v Avstriji. Od ustanovitve do sedaj pa je stavnica zrasla v eno največjih stavnic na svetu, zagotovo pa v Evropi. Bet-at-home je zelo priljubljena tudi v Sloveniji, saj je stavnica na voljo v slovenščini.

Prikaži več

Sedež stavnice je sicer v Dusseldorfu v Nemčiji, a se je stavnica že tako razvila, da ima podružnice po celem svetu – v Avstriji, na Malti in v Gibraltarju. Skupaj ta stavnica zaposluje več kot 300 zaposlenih, letno pa ima čistega dobička za več kot 140 milijonov evrov (podatek za leto 2018).

V tem članku si bomo pogledali, kaj je in kako je urejena stavnica Bet-at-home, kakšne so njene značilnosti, kako se registrirati, kake bonuse ponuja, koliko različnih športnih dogodkov in športnih možnosti ponuja ter kako je stran sploh urejena ter kako deluje njihova podpora strankam. Najprej pa si poglejmo kako lahko dostopamo do stavnice.

Prikaži manj
Bonus dobrodošlice: €200
Bet-at-home
4.5
 • Specialne promocije & Bonusi
 • Rezultati tekem za razne športe
 • Funkcionalna mobilna aplikacija
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 4.5
Výbery: 4.7
Vklady: 4.6
Meny: 4.6
Software: 4.8
Ľahké používanie: 4.5

Kako dostopati do stavnice in alternativne povezave

Primarno je stavnica Bet-at-home v Sloveniji dostopna preko njihove glavne povezave, oziroma URL-ja. Ta povezava je https://www.bet-at-home.com . V pogostih primerih pa je lahko ta spletna stran blokirana za slovenske stavničarje in tiste, ki jo želijo dostopati s slovenskega IP-ja.

Bet at Home 843

Zato vam na tem mestu ponujamo alternativni link za Bet-at-home, da boste lahko prišli do stavnice in začeli igrati. Ta link je https://www.bet-at-home843.com/en . V primeru da vam prva povezava ne deluje in se vam stran ne prikaže, potem poskusite uporabiti alternativni link, ki bi moral zagotovo delovati (iz osebnih izkušenj). Včasih pa vam bo deloval že prvi link.

Za pošteno igranje skrbijo licence in regulacije

Bet-at-home ima licence urejene, in sicer je bila licenca dodeljena s strani Stavniške komisije iz Malte (Malta Gambling Authority - MGA). Ta je sicer zadolžena za licence mnogih večjih stavnic, tam pa si je licenco zagotovila tudi Bet-at-home. Od leta 2015 ima Bet-at-home tudi licenco na Irskem, in sicer je licenco odobrila irska vlada. Obe licenci sta zagotovljeni za nedoločen čas.

Bet-at-home sodeluje tudi z mnogimi drugimi regulatorji ki zagotavljajo kvalitetno uporabo stavnice, predvsem pa varno uporabo in omogočajo pogoje za odgovorno stavljenje. Za te stvari skrbijo DSWV, ki stavnico regulira, pa DOCV, EASG in eCOGRA, ki sta obe evropski regulatorni telesi in skrbita za pošteno delovanje. Tu sta še IBIA in OVWG, ki skrbita za varnost strank in iščeta in preprečujeta sumljivo delovanje strank.

Kaj potrebujemo za registracijo pri Bet at home?

Bet-at-home

Proces registracije pri bet-at-home je precej preprost. Ko vstopite na spletno stran stavnice boste v desnem zgornjem kotu spletne strani našli gumb »Registracija«. Ta gumb vas bo popeljal na stran, kjer boste našli obrazec za prijavo.

Nato morate ta obrazec izpolniti z vašimi podatki. Stavnica bo od vas zahtevala vaše osebne podatke, kot so vaše ime, priimek, vaš naslov, datum rojstva, vaš e-mail in vašo telefonsko številko. Nato boste morali določiti vaše geslo ter postaviti varnostno vprašanje v primeru če pozabite geslo. Nato imate še polje, kamor vpišete kodo za bonus pri prvem nakazilu.

S tem proces prijave še ni končan. Dobili boste e-mail na vaš poštni naslov, ki ste ga vpisali pri registraciji. V tem mailu boste dobili link preko katerega boste lahko verificirali vaš e-naslov, nato pa boste preko maila dobili še vašo številko za vpis na stavnico. To številko si velja zapomniti, kajti potrebovali jo boste pri vsakem vpisu.

Vaših podatkov bančne kartice vam pri registraciji ne bo potrebno vpisati, boste pa potrebovali kartico uporabiti kasneje pri morebitnemu nakazilu. Verifikacijo vašega računa boste opravili pozneje. Ta postopek je potreben da vas stavnica prepozna ter se prepriča, da ste ta oseba res vi. Poleg tega boste denar pobrali iz stavnice le po opravljeni verifikaciji.

Širok nabor vplačil in izplačil pri Bet at home

Bet-at-home

Kar se tiče vplačil in izplačil pri stavnici bet-at-home, je zelo dobro urejeno. Imeli boste veliko možnosti in opcij, preko katerih boste lahko opravili nakazila. Za nakazilo boste lahko uporabili vašo kreditno in debetno kartico (Visa, Mastercard, Eurocard), pri čemer ne bo potrebno plačati marže in nakazilo bo instantno. Nakazali boste lahko še z Diners Club nakazilom, pa s sistemom Skrill, Skrill 1-tap, paysafecard, NETELLER ali pa preko bančnega nakazila (pri čemer bo nakazilo opravljeno po 3 dneh) in preko voucherja. Minimalno nakazilo je večinoma 10€, le pri paysafecardu je 1€.

Za izplačila boste lahko uporabili kreditne in debetne kartice, kjer bo čas izplačila 2 do 3 dni, pa preko bančnega nakazila, s Skrillom, Netellerjem in paysafecardom ali z voucherjem. Pri zadnjih treh načinih izplačila bo izplačilo storjeno instantno. Velja še omeniti, da je minimalno izplačilo v Viso ali z Mastercardom in Eurocardom 100€.

Kako napraviti nakazilo? To boste lahko storili po registraciji, in sicer boste to storili s klikom na gumb »nakazilo«, oziroma »deposit now«, če boste stran uporabljali v angleščini. Nakazilo boste lahko napravili s pritiskom na gumb »Moj račun« ali »My account«, kjer boste videli gumb »izplačilo« ali »withdrawal«. Nato le izberete metodo vplačila ali izplačila, vpišete znesek in to je vse.

Zelo dobra urejena stran in izjemna funkcionalnost

Kar se tiče dizajna, urejenosti in funkcionalnosti strani lahko pišemo le dobre stvari. Stran je lepo urejena, pregledna in hitro najdemo stvari katere iščemo. Urejena je precej preprosto in ni komplicirano, kar pa lahko prištejemo prej k plusom kot minusom. Mogoče je edina slabost strani da je dizajn malce zastaran, a vendar nas ta ne omejuje pri delovanju strani.

Tudi funkcionalnost strani je precej dobra. Stvari potekajo hitro in brskamo med stranmi zelo hitro, kar je seveda zaželeno pri stavnih straneh. Mnoge strani so prepočasne in zato tudi imajo nekoliko manj obiskovalcev. Tu sta bet365 in lahko rečemo še bet-at-home in William Hill pred vso konkurenco. Tudi pri iskanju stav in dogodkov, ki jih želimo najti ni problemov. Te lahko najdemo zelo hitro, saj so stavni dogodki lepo razporejeni in urejeni na levi strani spletne strani. To nam omogoča precej lažje iskanje stavnih dogodkov in dobro urejenost strani.

Na splošno bi lahko rekli da je stran dobro urejena, deluje hitro, mogoče je dizajn malce zastaran a še vedno to ne predstavlja kake omejitve pri delovanju strani in funkcionalnosti.

Odlični bonusi za nove stranke

Bet-at-home

Kar se tiče bonusov je stavnica bet-at-home zelo radodarna. Že ob prijavi in prvemu nakazilu prejmemo bonus. Ta bonus je bonus v višini 100% vašega prvega nakazila – do 100€. To pomeni, da če opravite vaše prvo nakazilo za 20€, boste dobili bonus 20€. Če opravite nakazilo za 200€, potem boste dobili 100€ bonusa, ker je prvi bonus maksimalno 100€.

So pa seveda določeni pogoji kar se tiče tega welcome bonusa. Najprej boste morali pri registraciji v obrazec napisati kodo za dostop do welcome bonusa. Nato boste morali napraviti nakazilo in bonus bo na vašem računu. Tega bonusa pa seveda ne boste morali izplačati na vaš račun. To boste lahko storili le tedaj, ko boste ta denar 4x obrnili na stavah v višini z najnižjo možno kvoto 1.70. To boste morali storiti v roku 90 dni.

So pa tu seveda še marsikateri drugi bonusi, ki jih boste lahko koristili. Spremljati boste morali ponudbe bonusov, kajti občasno se pojavijo tudi bonusi, kot so, da dobite 5€ na vaš stavni račun brez nakazila, če vpišete pravilno kodo za bonus (seveda le enkrat). Potem je tu še cashback bonus, ki vam povrne denar če se eden od stavnih dogodkov na listku konča z 0:0, pa razne ostale promocije, kot so voucher hunt, kjer lahko dobite voucher, ter ostale.

Zelo dober izbor stavnih možnosti

Bet-at-home ponuja širok nabor kvalitetnih stavnih možnosti. Res je, da ni tako širok kot na bet365 ali William Hill, je pa za naše razmere kar dobra ponudba. Med stavnimi možnostmi lahko izbiramo med stavami na gole, na rezultat, double chance stave, stave na polčase, special stave, stave na strelce ter stave na handicape. Škoda je le, da ta stavnica ne ponuja stav na azijski handicap, kar bi stavnico dvignilo na še višji nivo.

To so le stave za nogomet, a so tudi pri drugih športih stave precej razgibane. Imamo veliko vrsto stav pri tenisu – od stav na sete, nize, ter bolj podrobne stave. Podobno je pri košarki, kjer je bet-at-home konkurenčna tudi največjim stavnicam. Lahko bi rekli, da so stavne možnosti pri bet-at-home zelo raznolike in dobro urejene.

Nekaj malega za vse ljubitelje športov

Kar se tiče športov, lahko na stavnici bet-at-home najdemo vse večje športe ter raznoliko ponudbo športov na splošno. Poleg popularnih športov za stave v Sloveniji, kot so nogomet, tenis in košarka, pa tu najdemo še mnoge druge športe. Rokomet, odbojka, odbojka na mivki, hokej, pikado, namizni tenis, baseball, avto-moto športi kot so formula 1 ter Moto GP ter ostali športi.

Tudi znotraj vsakega športa lahko najdemo zelo širok izbor športov. Najdemo tako tiste največje in najbolj priljubljene lige in športne dogodke za stave, kot tudi tiste manj poznane in manj priljubljene. Lahko rečemo, da je pri stavnici bet-at-home kar velik izbor športov in športnih dogodkov, je pa res da ta izbor morda ni tako zelo širok kot pri bet365. Vseeno je športnih dogodkov več kot dovolj za kvalitetno stavno izkušnjo, pa tudi stavnih možnosti je na pretek, tako da ne boste razočarani.

Bet-at-Home - Kako opraviti stavo?

Pri stavnem sistemu na stavnici bet-at-home je veliko dobrih stvari. Imamo precej možnosti, da lahko zastavimo zelo raznolike stave. Imamo precej možnosti, kar se tega tiče. Lahko odigramo single stave pa kombinirane stave – vse vrste in možnosti kombinacij lahko najdemo.

Stavni listek se nahaja na desni strani spletne strani bet-at-home, in tam lahko urejamo, kako bo naša stava izgledala. Lahko izberemo do 15 stavnih dogodkov na enem listku, in nato lahko urejamo kako bo naša stava zastavljena. Lahko odigramo sistem, kjer bo ob določenem število zgrešenih dogodkov stava dobitna, a z nižjim dobitkom.

Imamo še večstransko stavo, ki je lahko ekvivalent temu, da bi odigrali arbitražno stavo – na enem stavnem listku lahko izberemo več izidov iz enega samega dogodka. Recimo, da odigramo na tekmo med Mariborom in Olimpijo - na stavo lahko damo tako zmago Maribora kot Olimpije, tako da pri stavi ne izgubimo. Sestavljanje stav in stavljenje je na bet-at-home lepo urejeno in stavo lahko odigramo dokaj hitro.

Kakšna je stavnica Bet at home glede stav v živo?

Stavnica seveda ponuja tudi stave v živo. Ima precej dobro urejen sistem pri stavah v živo, saj lahko odigramo precej različnih stav. Ko odpremo stran stave v živo, lahko najprej vidimo vse stavne dogodke, na katere lahko odigramo stave v živo.

Ko odpremo dogodek, se nam pokažejo vse stavne možnosti znotraj tega dogodka. Videli bomo tudi vso statistiko na tem dogodku, ki bo lepo prikazana, za lepšo predstavo za potek tekme pa imamo lepo urejen grafični prikaz, ki nam prikazuje potek tekme v živo.

Na žalost na stavnici bet-at-home ne najdemo prenosov v živo pri stavah v živo. To je sicer minus te stavnice, a ne tako zelo velik minus, da bi nas odvrnil od uporabljanja te strani. Je pa stavni sistem stav v živo lepo urejen in ponuja nam veliko stavnih možnosti, tako da so stave v živo plus za bet-at-home.


Bet at home ponuja mobilne strani

Bet-at-home seveda ne bi bila velika stavnica če nam ne bi omogočala stavljenja preko mobilnih naprav. Za to lahko uporabniki poberejo bodisi mobilno aplikacijo, bodisi zaženejo stavnico preko mobilne strani. URL te strani je: www.bet-at-home789.com/mobile/en . URL za prenos aplikacije: www.bet-at-home.com/en/app/sports

Ta stran je zelo lepo urejena in vidno je, da so porabili veliko časa pri tem, da so spletno stran lepo uredili in jo prilagodili mobilnim napravam. Vse je na mestu, tam kjer mora biti. Tu se lahko prosto prijavimo s svojim stavnim računom in odigramo stave tudi ko nismo na računalniku. Tudi aplikaciji sta odlični, opravljamo pa lahko vse tako, kot na glavni strani. Poleg tega deluje hitro.

Za Android naprave lahko uporabniki poberejo aplikacijo direktno iz stavnice preko zgornje povezave. Za iOS naprave pa aplikacijo lahko poberejo preko App Stora, kjer lahko preko iskanja Bet at Home najdejo aplikacijo pod prvim rezultatom. To aplikacijo preprosto poberejo in namestijo na Apple napravo.


Izjemna varnost omogoča SSL enkripcija

Za varnost pri uporabi spletne strani bet-at-home skrbi sistem TLS 1.2. Tako smo lahko prepričani, da so naši podatki pri uporabi strani zavarovani. Potrdilo za zavarovano stran je izdala stran Let's Encrypt Authority. Uporablja se 128-bitna SSL enkripcija.

Tudi pri nakazilih smo lahko varni, saj se uporablja sistem Thawte.


Podpora strankam

Podpora strankam je na bet-at-home zelo dobro urejena. Imamo veliko opcij, da kontaktirano podporo strankam, ki je prijazna in ustrežljiva.Tu imamo live chat, kjer se lahko s podporo strankam pogovarjamo preko chata v živo. To je najboljša in najlažja opcija, je pa potrebno včasih malce počakati, saj je lahko vrsta za uporabo podpore strankam kar dolga.

Potem lahko podporo strankam lahko tudi pokličemo po telefonu, in sicer preko številke: +356-20102511. Ta številka je sicer za športne stave, za casino in druge storitve so na voljo druge številke, ki pa jih zlahka najdete tudi na spletni strani bet-at-home. Stavnico lahko kontaktiramo tudi preko e-maila, in sicer preko e-poštnega naslova [email protected].

Tudi preko tega naslova običajno odgovorijo precej hitro, odvisno od prometa in zahtev za njihovo uporabo. Na splošno povedano je sistem za podporo strankam zelo dober in agenti so prijazni in zelo ustrežljivi, kar nam olajša uporabo strani.


Bet-at-Home Slo - Ostale informacije o stavnici

Stavnica bet-at-home je na tržišču spletnih stav že več kot 20 let. Razvili so svojo tradicijo in s tem kvaliteto. Poleg športnih stav lahko na stavnici najdemo tudi druge zanimive igre in z njimi obogatimo. Lahko igramo casino, pa vegas casino, pa casino v živo (live casino), tudi poker.

V Sloveniji je bet-at-home zelo priljubljen in stavnica je aktivna že od samega začetka. V zadnjih letih je postala ta stavnica priljubljena alternativa edini slovenski stavnici, ki izgublja na popularnosti.

Zaključek

Stavnica bet-at-home je zelo dobro evropska stavnica, ki je bila ustanovljena leta 1999. Vse bolj je priljubljena in ima več kot 300 zaposlenih, v zadnjih letih pa raste. Za uporabo stavnice je veliko dobrih razlogov, a je tudi nekaj slabih stvari o stavnici, zato si poglejmo pluse in minuse stavnice.

Pluse
 • Dobro urejena in hitra stran
 • Je dosegljiva s slovenskem jeziku
 • Dobra podpora strankam in live chat
 • Stave v živo
 • Veliko športnih dogodkov in stavnih možnosti
 • Dobri načini nakazila in izplačila in majhne marže
Minusi
 • Malce zastarel dizajn strani
 • Manjše kvote kot pri konkurenci
 • Minimalno izplačilo pri izplačilu s karticami je 100€

Če povzamemo in pregledamo razliko med plusi in minusi lahko rečemo, da plusi precej odtehtajo minuse in da je stavnica bet-at-home dobro urejena stavnica dosegljiva v slovenskem jeziku. Tu lahko najdemo veliko športov in stavnih možnostih in stavnica nam predstavlja dobro alternativo domači stavnici. Ponuja stave v živo ter mnoge načine nakazila in izplačila, kjer marž ni. Poleg tega je stran tudi varna.

Kar se tiče minusov, so ti le majhni minusi, in sicer da je dizajn strani dokaj zastarel, pa tudi da so kvote včasih nižje kot pri konkurenci, a to se ne zgodi vedno. En manjši minus je tudi ta, da je minimalno izplačilo s karticami 100€. Prednosti pri uporabi stavnice bet-at-home je veliko. Naj omenimo še visok bonus pri registraciji. Bet-at-home je solidna stavnica in jo definitivno lahko priporočamo vsem slovenskim stavničarjem.

Recenzije Priporočenih Stavnic
Bet-at-home
open
Top