Posodobljeno na:

Bet365 Mobile – Je Stavnica Prijazna Mobilnim Napravam?

Stavnica bet365 velja za eno izmed najboljših in najbolj priznanih na svetu, in z dobrim razlogom. Na tej stavnici sem našel ogromno ponudbo stavnih možnosti ter največjo ponudbo športnih dogodkov med konkurenco na splošno. Kako pa je urejena mobilna stran stavnice bet365?

Prikaži več

V tem članku vam bom predstavil mobilno stran bet365 iz moje izkušnje – značilnosti te strani, kakšne stavne dogodke ter trge ponuja, ali lahko dobim kake bonuse, kako pobrati aplikacijo za Android ter za iOS naprave, kake so razlike med njimi ter kakšne vrste vplačil in izplačil mobilna stran ponuja.

Prikaži manj
Športna stavnica bet365
*Sign up, deposit €5* or more to your account and bet365 will match your qualifying deposit in Bet Credits (up to €25*) when you place qualifying bets to the same value and they are settled. New customers only, T&Cs apply.
Bonus dobrodošlice: €25
bet365
4.8
 • Različni stavni trgi
 • Najboljša izbira športov
 • Prenos športnih dogodkov v živo
Uredba
 • Načini plačila:
*Sign up, deposit €5* or more to your account and bet365 will match your qualifying deposit in Bet Credits (up to €25*) when you place qualifying bets to the same value and they are settled. New customers only, T&Cs apply.
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Moja osebna stavna izkušnja na tej stavnici ter na mobilni strani je zelo pozitivna. Stavnica je po mojem osebnem mnenju najboljša, oziroma ena izmed najboljših stavnic na svetu v več pogledih. Ima tudi dolgo tradicijo in več kot 4000 zaposlenih. To je seveda le moje mnenje o stavnici, ki se lahko razlikuje od vašega.

Zato ne preseneča, da je stavna izkušnja na tej stavnici prvovrstna. V to kategorijo pa bi lahko uvrstil tudi mobilno stran stavnice ter aplikacije za Android ter iOS. Poglejmo si značilnosti mobilne strani stavnice bet365 ter njene prednosti in slabosti.

bet365 Mobilna Stran Stavnice

Po uporabi te mobilne strani sem opazil nekaj stvari. Mobilna stran bet365 je na las podobna klasični strani stavnice. V bistvu gre po mojem mnenju za povsem enako stran z enakimi značilnostmi, le da je ta mobilna stran prilagojena zaslonom mobilnih naprav. Dizajn strani je enak tistemu iz klasične strani. Razporeditev dogodkov ter iger je nekoliko drugačna kot na klasični strani, in to je pravzaprav edina razlika mobilne strani.

Klasična stran ima izbor športov in dogodkov na levi strani, medtem ko je treba pri mobilni strani to stran odpreti s klikom na gumb s tremi črtami – tu se odprejo vsi možni športi. Na vrhu mobilne strani lahko najdem podatke o računu v desnem zgornjem kotu, na sredini pa se odpre domačo stran, stran z mojimi stavami ter stran s stavami v živo. Športe se lahko izbira tudi preko orodne vrstice, ki je takoj pod vrhom strani. Na voljo sem imel enake športe, ki so dosegljivi na klasični strani – nogomet, tenis, košarka, badminton pa vse ostale športe. Najverjetneje je izbor športov in dogodkov na stavnici in posledično na mobilni strani stavnice največji med konkurenco, zato vam toplo priporočam uporabo te stavnice.

Mobilne športne stave

Kar se tiče dogodkov samih ter stav v živo, boste na bet365 lahko izbirali stave iz ogromnega izbora stav in dogodkov. Če odprem dogodek, ki poteka v živo, potem opazim, da je na mobilni strani to organizirano zelo podobno, kot na klasični strani. Na vrhu strani se najde grafični prikaz tekme, z potegom prsta v levo pa se lahko vidi statistiko. Pod tem prikazom so nato stavne možnosti za ta dogodek, ki so, kot že rečeno enake kot na klasični strani.

Z mobilne strani sem si uredil tudi obvestila o zadetkih, t.i. push notifications. Poleg tega se lahko na mobilni strani upravlja z računom, opravlja nakazila in izplačila, ureja podatke, limite računa ter vse ostale stvari, ki so na voljo tudi na navadni strani. Funkcionalnost mobilne strani pa je po mojem mnenju najverjetneje najboljša stvar o tej strani, ki privlači stranke.

Vse kar sem iskal sem našel zlahka s pomočjo dobro urejenega sistema dogodkov, brskanje po strani poteka hitro, pravzaprav instantno (seveda odvisno od povezave), tako da je mobilna stran stavnice bet365 v slogu stavnice same – »prve klase«.

Poglejmo si ali ima bet365 Android app ter kako jo inštalirati

Te aplikacije žal nisem moral pobrati z trgovine Play, ker Google prepoveduje aplikacije, v katerih najdemo igre na srečo. Zato sem moral za pridobitev aplikacije obiskati mobilno stran stavnice ter jo pobrati od tam. Dobil sem bet365 Android apk datoteko na moj telefon, ki sem jo moral instalirati in zagnati preko ikone.

S pomočjo aplikacije se lahko stavi kjerkoli in kadarkoli, ali pa preko udobja kavča ali postelje. Ne bo treba na računalnik. Zato je mobilna stran tako pomembna pri športnih stavnicah – velikokrat je odvisno od mobilne strani, ali bo stranka ostala pri določeni stavnici. Pri bet365 so dobro poskrbeli za to.

bet365
bet365 aplikáciu pre Android

Aplikacija bet365 za Android naprave se dejansko ne drastično razlikuje od mobilne strani; edina razlika je (majhna) v dizajnu, drugače pa je to v bistvu enaka stran. Dobra stvar te aplikacije je, da po mojem mnenju lahko pri stavah v živo spremljate prenose tekem ter dogodkov.


Aplikacija za iOS naprave

Mobilno aplikacijo za iOS naprave sem lahko pobral na dva načina. Prvi način je ta, da sem šel na Appleov App Store, kjer se najde aplikacijo, če sem vpisal v iskalnik »bet365«. S klikom na prenos lahko bet365 app prenesem na telefon ter instaliram in lahko jo uporabljam.

Drugi način, da dobim aplikacijo za iOS naprave je ta, da obiščem mobilno stran stavnice bet365 ter poberem aplikacijo od tam. Takoj ob pritisku na gumb vas bo stran popeljala na App Store, od koder sem lahko pobral to aplikacijo.

bet365
bet365 aplikáciu pre iOS

Obe aplikaciji sta podobni, pravzaprav identični. Ponujata pa praktično vse funkcije, ki jih ponuja običajna stran bet365.


Ali lahko dobite bonuse za uporabo aplikacije?

Bonusa za uporabo ali registracijo preko mobilne aplikacije nisem prejel. Vseeno sem lahko koristili vse bonuse, ki so na voljo na stavnici – welcome bonus sem lahko koristili pri prvem nakazilu preko mobilne strani.

Kako se koristi bonus pri prvem nakazilu na mobilni strani? Najprej sem se registriral, nato pa sem moral pri prvem nakazilu vpisati kodo za bonus. Po prvem nakazilu sem dobil bonus, kar je po mojem mnenju lepa gesta stavnice. Seveda morajo za pobiranje denarja, pridobljenega z bonusom, biti izpolnjeni določeni pogoji.

Preberite si natančno pravila prvega bonusa ter kako koristiti ta bonus na strani bet365. Za vse ponudbe velja, da so na voljo le za starejše od 18 let ter pogoji, ki so objavljeni na strani. Tudi druge bonuse, ki so na voljo na stavnici sami, sem lahko koristil tudi preko mobilne strani. Nekatere stavnice tega ne ponujajo, zato je potrebno to napisati.


Mobilni načini plačila

Seveda se lahko preko mobilne aplikacije opravlja tudi nakazila in izplačila iz računa. Pri tem se lahko uporabi vse metode, ki so na voljo na klasični strani. Za nakazilo sem lahko uporabil številne načine nakazila, ki ga seveda lahko izberem svobodno. Nakazila sem lahko opravili preko gumba deposit, kjer sem izbrali način vplačila ter znesek.

bet365 mobile

Za izplačila je potrebno verificirati račun, nato pa se jih lahko opravlja preko strani my account, pod stranjo bank, ter nato withdraw. Tu sem nato izbral metodo izplačila ter znesek. Za izplačilo sem lahko uporabil vse načine, kot sem jih lahko za vplačila. Pri vseh je potrebno počakati nekaj dni.

Zaključek

Za konec naj vam predstavim prednosti in slabosti stavnice bet365 ter njene mobilne strani. Primerjal bom pluse in minuse mobilne strani. To lahko potegnem iz moje izkušnje z mobilno stavnico bet365:

Plusi
 • Hitro delujoča stran z zelo dobrim dizajnom
 • Odlične kvote
 • Zelo dobro urejene stave v živo ter prenosi tekem tudi na mobilni strani
 • Velikanski izbor stavnih dogodkov ter stav
 • Varna uporaba strani
 • Možnost koriščenja bonusov tudi na mobilni strani
 • Vplačila in izplačila na mobilni strani
Minusi
 • Ni bonusov za uporabo mobilne strani

Če povzamem, je po mojem mnenju stavnica bet365 najboljša stavnica na svetu. Zadnje čase sem opazil, da stavnica deluje le preko alternativnega linka, isto pa velja za mobilno stran, zato koristite ta link iz recenzije stavnice bet365.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top