Posodobljeno na:

22Bet mobile - Pregled mobilne stavnice 2024

Dobrodošli v pregledu mobilne strani stavnice 22Bet! V tem pregledu si bomo pogledali vse značilnosti mobilne strani stavnice 22Bet.

Prikaži več

Analizirali bomo vse možnosti na mobilni strani stavnice, kako mobilna stran izgleda, kako deluje ter ali se lahko na njej prijavimo in registriramo.

Poleg tega si bomo pogledali tudi, ali ima stavnica 22Bet tudi mobilne aplikacije za Android in iOS naprave, in pa tudi ali obstajajo kakšni mobilni bonusi za uporabo mobilne strani ali mobilnih aplikacij stavnice 22Bet. Stavnica je bila ustanovljena že pred več kot desetletjem, v tem času pa je razvila svoj status kot hitro rastoča stavnica z veliko stavnimi možnostmi in dobro urejeno stranjo – tako mobilno stranjo kot aplikacijami.

Prikaži manj
22bet domača stran stavnice
Bonus dobrodošlice: €122
22bet
4.9
 • Specialne promocije & bonusi
 • Stave na razne e-športe
 • Uporaba priljubljenih kriptovalut
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Poglejmo si, kako izgleda mobilna stran stavnice 22Bet

Ugotovili bomo, kakšen je izgled mobilne strani, kako se lahko primerja z navadno stranjo, kakšne opcije ponuja, kako se uporablja mobilna stran in več. Najprej si poglejmo, kako poteka proces registracije na mobilni strani. Dobra stvar je tudi v tem, da lahko registracijo napravimo na mobilni strani. Že ko odpremo mobilno stran stavnice, ki je na voljo na tej povezavi: https://m.22bet.com/ , moramo v zgornjem delu strani pritisniti na gumb “registration”.

Nato se nam bo odprl obrazec, preko katerega bomo lahko napravili registracijo. Sam proces registracije preko mobilne strani je precej hiter; vnesti moramo le osnovne osebne podatke, kot so ime, priimek, e-mail naslov, geslo, državljanstvo ter valuto poslovanja. Nato bomo potrdilo o registraciji napravili preko povezave, ki jo prejmemo na e-mail naslov.

Ko opravimo registracijo, lahko nato opravljamo vse stvari, ki so nam na voljo na klasični strani. Lahko bomo urejali svoj račun, opravljali nakazila in izplačila ter dostopali do vseh stavnih dogodkov, ki so na stavnici na voljo. Če primerjamo sam izgled stavnice v odnosu z osnovno stranjo, potem lahko rečemo da je mobilna stran nekoliko bolj preprosto zgrajena kot glavna stran. Sam dizajn strani je sicer precej podoben, a je zgrajena nekoliko drugače. Na mobilni strani lahko dostopamo do stav na eni sami strani; na eni strani imamo strnjenih tudi več podatkov, kar omogoča lažje iskanje dogodkov.

22bet mobilne športne stave

Mobilna stran je precej bolj enostavna kot klasična stran, saj na osnovni strani imamo veliko povezav do raznih promocij, oglasov in ostalih stvari, ki delajo stran nepregledno. Na mobilni strani pa tega ni. Seveda pa je izbor stav na mobilni strani povsem enak kot na klasični strani. Še vedno imamo za dogodke ogromen izbor stav. Tudi na mobilni strani najdemo stave na rezultat, na gole, na polčase, na kote, na kartone, strele na gol, handicape ter mnogo več. Na splošno je stavnica 22Bet znana kot ena izmed tistih, ki imajo ogromno izbiro stav na voljo.

Seveda pa imamo na mobilni strani na voljo tudi stave v živo. Tudi v tem aspektu sta strani precej podobni; imamo stran s statistiko tekme, potem imamo stran, kjer vidimo potek tekme v živo ter vse stavne možnosti spodaj. Tu ima rahlo prednost klasična stran, saj nam za ogled grafičnega prikaza in statistike ni potrebno odpirati novih strani in je vse na voljo na eni strani.

Še ena prednost mobilne strani je v tem, da lahko tudi tu dostopamo do podpore strankam. To je pozitivna lastnost mobilne strani. Negativna lastnost pa je v tem, da ne boste imeli dostopa do nekaterih iger na srečo, ki so na voljo na osnovni strani sami. To je edina nekoliko slabša stvar mobilne strani. Na splošno bi lahko rekli da je preglednost boljša na osnovni strani, vsaj kar se tiče stavnih možnosti pri posameznih dogodkih. Iskanje dogodkov pa je malce lažje na mobilni strani. Nekih drugih večjih razlik med tema dvema stranema ni.

22Bet Android app lahko poberemo z lahkoto

Seveda pa imamo na voljo tudi za Android naprave specializirano aplikacijo. Ta aplikacija izgleda povsem enaka kot mobilna stran stavnice 22Bet, mogoče z nekaterimi majhnimi razlikami. Tu si bomo pogledali, kako aplikacijo pobrati in instalirati na vaši Android napravi.

Kot že veste, so mobilne aplikacije, ki vsebujejo igro na srečo, na Trgovini Play prepovedane s strani Googla. Zato boste morali mobilno aplikacijo za Android naprave prenesti preko mobilne strani ali osnovne strani stavnice, kjer boste lahko pobrali .apk datoteko in jo prenesli na vaš telefon. Poglejmo si, kako to storiti. Prenos 22Bet Android .apk datoteke boste lahko storili preko te povezave: https://m.22bet.com/mobile/

22bet
22bet aplikáciu pre Android

Ko pridete na to stran, morate izbrati gumb “download the Android app”. Najlažje bo, če to stran dostopate iz vase mobilne naprave, kar bo omogočilo direkten prenos aplikacije na vašo Android napravo. Nato boste morali napravi povedati, da je ta prenos varen, in sicer boste to storili preko nastavitve – omogoči prenos iz neznanih virov. Nato odprete prenešeno 22Bet Android .apk datoteko in inštalacija se bo samodejno pričela.

Android aplikacija stavnice je precej podobna mobilni strani. Na njej boste lahko registrirali račun, opravljali vplačila in izplačila, pa seveda igrali stave in spremljali stave v živo in dogodke v živo.


22Bet iOS app za Apple mobilne naprave

Za prenos aplikacije za iOS naprave imate to opcijo, da aplikacijo poberete preko App Stora na vaši napravi. Prenos preko App Stora na vaši Apple napravi je naljažji način. Uporabniki vseh Apple naprav bodo gotovo veseli, da je aplikacija dosegljiva na App Storu. Za prenos aplikacije morate preprosto odpreti App Store, se vanj vpisati z vašimi podatki. Pri tem boste morali vašo državo oziroma regijo spremeniti v Ciper, saj je stavnica licencirana v tej državi.

22bet
22bet aplikáciu pre iOS

Nato boste morali v iskalnik vpisati »22Bet«, in izbrati prvo opcijo. To aplikacijo nato poberete in inštalirate na vašo napravo. iOS aplikacija je precej podobna Android aplikaciji. Na voljo vam bodo vse značilnosti klasične strani in lahko boste igrali stave takoj po registraciji ali vpisu v vaš račun. Preko 22Bet iOS aplikacije boste lahko napravili tudi registracijo. Poleg igranja stav bodo na tej aplikaciji na voljo tudi stave v živo, pa tudi casino igre, ter kontakt do podpore strankam.


Bonusi za mobilne igralce

Poglejmo si še, ali so vam na mobilni strani na voljo tudi kaki bonusi oziroma kakšne druge ponudbe. Za uporabo mobilne strani na žalost ne boste prejeli kakšnih specifičnih bonusov, boste pa lahko koristili vse ostale bonuse in promocije, ki so dosegljive na stavnici sami. Ena pozitivna stvar mobilne strani pa je v tem, da bodo za določene stave preko mobilne strani ponujene tudi boljše kvote kot na klasični strani – t.i. »enhanced odds«.


Vplačila in izplačila na mobilni strani

Tudi na mobilni strani boste imeli na voljo, da boste opravljali vplačila in izplačila iz stavnice same. Dobra stvar pri sportne stave je, da imajo precej širok nabor možnosti, ko gre za vplačila in izplačila. Najprej si oglejmo vplačila na mobilni strani.

Za vplačila bomo lahko uporabili sledeče opcije:

22bet mobile

Vplačilo preko kreditnih in debetnih kartic Visa in Mastercard, pa vplačilo preko določenih spletnih bank kot so ecoPayz, Skrill, NETELLER, Payeer, STICPAY, Perfect Money, pa tudi vplačila preko kriptovalut. Za vse načine vplačil so minimalna vplačila 1€, vsa vplačila pa so instantna.

Pri izplačilih so metode povsem enake: torej preko kreditnih in debetnih kartic Visa in Mastercard, preko ecoPayz, Payeer, STICPAY in Perfect Money pa preko kriptovalut. Minimum za izplačilo je pri večini načinov izplačil 1€, za večino izplačil je potrebno čakati 20 ali 30 minut. Le pri izplačilih s kreditno ali debetno kartico lahko proces traja več dni.

Kar se tiče tarif oziroma marž pri vplačilih in izplačilih pa lahko stavnico pohvalimo. Tu nimamo kakšnih večjih tarif pri vplačilih in izplačilih. Velikokrat pa bodo tarife zaračunale posamezne spletne banke ali drugi načini vplačila in izplačila, sama stavnica pa tarif nima.

Zaključek

Za povzetek mobilne strani si poglejmo prednosti in slabosti mobilne strani in postavimo nekakšno oceno, če je vredno staviti preko mobilne strani stavnice 22Bet. Najprej si poglejmo pluse stavnice, nato pa še minuse in jih primerjajmo.

Plusi
 • Dosegljive so nam vse stave, kot na klasični strani
 • Samo število stav je ogromno, stavnih možnosti je tako rekoč neskončno
 • Veliko dobrih načinov vplačila in izplačila, tudi preko mobilne strani
 • Stave v živo so dobro organizirane
 • Na voljo nam je tudi podpora strankam na mobilni strani
 • Dobro urejene aplikacije tako za Android naprave kot tudi za iOS naprave
Minusi
 • Na žalost na mobilni strani nimamo ostalih igre na srečo, ki so na voljo na osnovni strani (morda pa to pride sčasoma)
 • Ni na voljo specifičnih bonusov za uporabo mobilne strani same

Če analiziramo pluse in minuse, potem lahko rečemo, da je naša izkušnja z mobilno stranjo stavnice 22Bet predvsem pozitivna, zato vam lahko mobilno stran, kot tudi osnovno stran stavnice, toplo priporočamo. Ima vse možnosti, ki so na voljo tudi na klasični strani in ne kompromitira na vseh dobrih stvareh, ki jih stavnica nudi.

Najboljše stavnice za mobilne stave
22bet
open
Top