Posodobljeno na:

William Hill mobile – Kako prenesti in staviti na aplikacijah za Android in iOS

Če iščete dobro alternativo za našo edino licencirano stavnico e-stave.com, potem je William Hill odlična izbira. Poglejmo si nekaj osnovnih podatkov o tej stari angleški stavnici.

Prikaži več

Ustanovljena je bila že davnega leta 1934 v Londonu. Tedaj je bilo stavljenje povsem legalno, zato je v tem času nastalo veliko športnih stavnic, med njimi tudi William Hill. Vse do danes se je uspela ohraniti, seveda v različnih oblikah; najprej kot majhna stavnica, skozi leta pa se je začela širiti, svoje pisarne je imela po vsem Združenem Kraljestvu. Nato se je ta dvig nadaljeval do danes, ko je postala ena največjih stavnic z mobilno stranjo. Prav ta aspekt stavnice William Hill si bomo v tem članku ogledali.

Mobilna stran je nastala z vzponom tehnologije pametnih telefonov ter drugih podobnih naprav. Danes pa je ta način igranja stav verjetno najbolj priljubljen, saj nam mobilna stran omogoča igranje stav kjerkoli in kadarkoli. Poglejmo si William Hill mobile, kako je stavnica William Hill svojo mobilno stran zasnovala in kako izgleda, kakšne stave ponuja, ali ima bonuse, kako deluje, pogledali si bomo tudi kako jo pobrati za Android in iOS naprave.

Prikaži manj
William Hill domača stran stavnice
William Hill
1
 • Pogovor v živo 24/7
 • Prenosi športov v živo
 • Stave na konjske dirke
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

William Hill mobilna stran – Kaj pričakovati

Poglejmo si najprej mobilno stran stavnice William Hill. Ta stran je mobilna stran in ne govorimo o aplikacijah, ki jih lahko poberemo na Android naprave in iOS naprave. Ta mobilna stran je ena izmed najboljših mobilnih strani na tržišču.

Če so vam všeč mobilne strani z dobrim dizajnom in uporabnostjo, potem je stavnica William Hill mobile prava za vas. Poleg lepega dizajna, ki omogoča dobro izkušnjo, je na mobilni strani mogoče doživeti dobro izkušnjo, saj lahko po njej brskamo hitro, vsi podatki so na eni strani in zato lahko zlahka najdemo tisto kar iščemo. To lahko storimo z nekaj potegi prstov.

Seveda pa William Hill mobile ponuja stave v živo. To je seveda eden izmed najbolj priljubljenih načinov igranja stav danes. Za namene stav v živo je na mobilni strani William Hill dobro urejen sistem, ki nam prikaže vso statistiko ter potek tekme, pri nekaterih dogodkih pa lahko spremljamo tudi prenos tekme v živo, z tako imenovano William Hill TV. Tudi stave lahko odigramo hitro in ni nam potrebno izgubljati časa z počasno stranjo. Saj vemo kako je s stavami v živo, hitro se lahko spremeni rezultat in zato je potrebno, da vse deluje hitro in učinkovito.

William Hill mobilne športne stave

Če pogledamo dizajn mobilne strani, potem lahko ugotovimo, da je le-ta zelo podoben dizajnu osnovne strani stavnice William Hill. Barve so na mobilni strani enake, vse stavne možnosti in kvote so seveda tudi enake, pa tudi promocije in bonuse lahko koristimo na mobilni strani. Ta se od glavne strani razlikuje v tem, da je na eni strani moč najti skoraj vse, kar potrebujemo – razporeditev podatkov je nekoliko drugačna, vse je bolj strnjeno na eno stran in zato lahko hitreje brskamo med podstranmi, saj napravi ni potrebno, da odpira druge podstrani, ki se nahajajo na drugem naslovu.

Seveda pa lahko na mobilni verziji stavnice lahko upravljamo z našim osebnim računom. Prvo kot prvo se lahko preko mobilne strani lahko registriramo, nato lahko svoj račun upravljamo – svoje podatke, limite na računu pa vse razne organizacijske stvari. Seveda pa lahko opravljamo nakazila in izplačila, a več o tem kasneje. Po našem mnenju je William Hill mobile ena izmed boljših mobilnih strani, ki smo jih recenzirali na naši strani.

William Hill Android app download je mogoč v nekaj hitrih korakih

Kot pri vsakem pregledu mobilne strani bomo tudi pri tem pogledali, kako deluje aplikacija za Android in iOS naprave ter kako jih pobrati in inštalirati na vašo napravo. Upajmo, da vam bo to v pomoč pri namestitvi in uporabi aplikacije.

Kako namestimo William Hill app za Android naprave? Kot že vemo, nam Google Play trgovina ne dovoljuje pobiranje in uporabo mobilnih aplikacij, kjer so vključene stave. Zato bomo to aplikacijo morali pridobiti na drugačen način, in sicer kar preko spletne strani stavnice same. Poglejmo si namestitev aplikacije za Android naprave po korakih.

William Hill
William Hill aplikáciu pre Android

Najprej je potrebno obiskati William Hill mobilno stran preko vaše Android naprave. Nato boste morali na vaši napravi omogočiti pobiranje datotek preko neznanih virov (nastavitve – aplikacije – dovoli prenos aplikacij preko neznanih virov). Naslednji korak je, da na mobilni strani izberete prenos aplikacije na napravo (v obliki William Hill Android .apk). Nato samo prenesete to aplikacijo in namestite na vaši Android napravi, in že jo lahko uporabljate.

Kako pa izgleda Android aplikacija in v čem se razlikuje od mobilne strani in glavne strani? Aplikacija za Android naprave stavnice William Hill je v svojem bistvu verzija mobilne strani, ki smo si jo že pogledali zgoraj, za mobilne naprave Android, zato zanjo veljajo iste značilnosti, kot za mobilno stran samo. Tudi tu lahko potrdimo zelo pozitivno izkušnjo, ki smo jo imeli tudi z mobilno stranjo samo.


William Hill iOS app nudi odlično igralno izkušnjo

Tudi za Apple naprave imamo mobilno aplikacijo, ki je v osnovi povsem identična tisti za Android naprave in mobilni strani. Je pa seveda preko mobilne aplikacije dostop do stavnice precej lažji in predvsem hitrejši, kot pa če bi na stavnico hoteli preko brskalnika, kot je recimo Google Chrome, kar bi nam pobralo veliko več časa, pa tudi aplikacije so bolje optimizirane od mobilne strani za vašo napravo, tako da je po našem mnenju bolje pobrati aplikacijo.

William Hill
William Hill aplikáciu pre iOS

Kako namestiti aplikacijo za iOS naprave? To je precej preprost in hiter proces. Vse kar morate storiti je to, da obiščete App Store na vaši Apple naprave, ga odprete in v iskalnik vpišete »William Hill«. Nato se vam bo pod rezultati prikazala mobilna aplikacija stavnice William Hill. To aplikacijo poberete in namestite na vašo napravo, in že v nekaj trenutkih boste lahko igrali stave preko te aplikacije.


Ali mobilni uporabniki dobijo kakšne bonuse?

Na žalost za uporabo mobilne strani ali aplikacij oziroma registracije na stavnico preko le-teh ne bomo dobili specifičnega bonusa. Lahko pa bomo koristili vse ostale bonuse in promocije, ki jih stavnica ponuja.

Prvi bonus je v obliki zastonjskih stav. Ta bonus bodo lahko koristile le nove stranke. Ta bonus lahko dobite, ko odigrate stavo v višini 10€. Ko odigrate stavo, boste nato prejeli tri zastonjske stave v višini 30€. Seveda tu veljajo pogoji in pravila ki jih najdete na strani William Hilla. So pa tu še ostale promocije in manjši bonusi, ki jih boste lahko koristili preko William Hill mobile.


Vplačila in izplačila na mobilni strani

Kar se tiče vplačil in izplačil, velja na mobilni strani in aplikacijah William Hilla, da se lahko uporabijo enaki načini vplačil in izplačil, kot na glavni strani. Torej boste za vplačila lahko uporabili: kreditne in debetne kartice (Visa, Mastercard), nato spletne bančne načine, kot so NETELLER, Skrill ter PayPal, pa še ostale načine – bančno nakazilo ter preko čeka. Najnižja možna vplačila so pri večini vplačil 10€.

William Hill mobile

Za izplačila boste lahko uporabili vse načine, kot za nakazilo, torej kreditne in debetne kartice (Visa, Mastercard), NETELLER, Skrill, PayPal, ter bančno nakazilo in nakazilo preko čeka. Pri izplačilih je potrebno počakati nekaj dni.

Povzetek

Za povzetek si poglejmo, kako se mobilna stran primerja z ostalimi na tržišču ter naše mnenje o njej. Poglejmo si nekatere prednosti in slabosti mobilne strani stavnice William Hill.

Plusi
 • Odlično urejena stran z hitro uporabo
 • Ogromna ponudba stav in stavnih možnosti
 • Možnost vplačil in izplačil ter nizke marže
 • Dobro urejene stave v živo ter prenosi nekaterih tekem v živo
 • Možnost prenosa aplikacij za Android in iOS naprave
 • Hitro delujoča mobilna stran omogoča hitro igranje stav z le nekaj potegi prstov
Minusi
 • Specifičnih bonusov za uporabo mobilne strani in aplikacij ni
 • Drugih večjih minusov ni

Po našem mnenju je mobilna stran stavnice William Hill zelo dobro urejena in se uvršča v sam vrh mobilnih aplikacij.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top