Posodobljeno na:

Bet at Home App - Stavite na online na svoji mobilni napravi

Stavnica bet-at-home je avstrijska stavnica, ki je bila ustanovljena leta 1999. Sprva je delovala lokalno, torej v Avstriji, nato pa je postala mednarodno priznana.

Prikaži več

Postala je poznana kot zanesljiva stavnica ki ponuja dobro stavno izkušnje ter veliko ponudbo stav ter dobre kvote. Velika prednost te stavnice za slovenske uporabnike je v tem, da je stran prevedena tudi v slovenščino.

Recenzijo stavnice bet-at-home si lahko preberete na naši strani posebej, v tem članku pa bomo spoznali bet-at-home mobilno stran. bet at home mobile je mobilna stran stavnice bet-at-home, kjer se lahko zabavamo prav tako, kot se lahko na klasični strani stavnice. Mobilna stran nas ne omejuje pri stavah, zato lahko na mobilni strani doživimo enako izkušnjo, kot na klasični.

V tej recenziji si bomo pogledali vse značilnosti mobilne aplikacije bet-at-home, kako je urejena, kakšne stave lahko opravimo na tej strani, kak je dizajn strani, ali deluje hitro in brezhibno ter ali je možno opravljati nakazila in izplačila in kako.

Prikaži manj
Bet-at-home domača stran stavnice
Bonus dobrodošlice: €200
Bet-at-home
4.5
 • Specialne promocije & Bonusi
 • Rezultati tekem za razne športe
 • Funkcionalna mobilna aplikacija
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Mobilna stran bet-at-home

bet-at-home mobile je zelo podobna klasični strani stavnice. Je pa precej bolj enostavna za uporabo ter lažje se znajdemo na njej, ker vsebuje precej manj podatkov na eni strani ter posledično manj teksta, kar omogoča boljšo uporabo. Dizajn mobilne strani je simplističen, intuitiven za uporabo ker s pomočjo bližnjic najdemo dogodke ter stave mnogo hitreje.

Na mobilni strani se lahko prijavimo v naš račun, upravljamo s podatki računa, spreminjamo geslo, lahko napravimo vplačila ter izplačila, lahko spreminjamo limite računa – praktično nam mobilna stran ponuja vse funkcije, ki jih najdemo tudi na klasični strani.

Vsi dogodki ter stavne možnosti so vam na voljo na dosegu vaših prstov. Ni vam potrebno na računalnik, kajti stavnico lahko dostopate preko mobilne strani kjerkoli in kadarkoli. Pri tej mobilni strani ne gre za omejeno stran, kjer ne moremo staviti na dogodke ali podobno. Na mobilni strani bet-at-home lahko opravljamo vse stvari, ki jih lahko na glavni strani. Torej lahko igramo vse igre, lahko dostopamo do vseh dogodkov, ki so na glavni strani, kvote so iste, stave v živo pa so tudi na voljo na mobilni aplikaciji.

Bet2U mobilne športne stave

Prav ta lastnost mobilne strani je najverjetneje odločilna, ko se odločamo o kvaliteti mobilne strani – stave v živo so najbolj priljubljen način stav preko mobilne strani, in tu je bet-at-home v veliki prednosti. Njihov sistem stav v živo na mobilni aplikaciji je zelo dobro urejen – lahko spremljamo potek tekme z grafičnim prikazom ter statistiko in komentarji, pri nekaterih dogodkih pa so na voljo celo prenosi v živo.

Dobra lastnost mobilne strani pa so tudi stave v zadnjem hipu – to vas opomni, kdaj bodo stave potekale, da jih ne boste zamudili pa boste lahko odigrali stave v zadnjem momentu. Na splošno je mobilna stran stavnice dobra ter se uvršča med boljše.

Kako prenest bet-at-home Android App?

Poglejmo si, kako je urejena mobilna aplikacija za naprave Android ter kako jo namestite na naprave Android. Aplikacija stavnice bet-at-home za Android naprave je precej nova. Mobilna stran sama je sicer obstajala že prej, aplikacija pa je dokaj nova. Je pa aplikacija za Android naprave precej podobna mobilni strani. Omogoča nam lahkotno brskanje ter dokaj preprost dizajn dovoljuje za efektivno uporabo. Tudi deluje dokaj hitro, tako da je brskanje po aplikaciji lepa izkušnja.

Kako inštalirati aplikacijo za Android naprave? Kot pri drugih aplikacijah za Android naprave, boste morali aplikacijo pobrati iz mobilne strani same, ne pa iz trgovine Play, kajti ta trgovina onemogoča kakršnekoli aplikacije, ki so povezane z igrami na srečo. Tako boste morali aplikacijo pobrati z mobilne strani – odprla se vam bo bet-at-home android .apk datoteka, ki jo boste morali pobrati na telefon ter inštalirati aplikacijo.

Tako boste lahko stavnico bet-at-home dostopali kjerkoli in kadarkoli preko vaše Android naprave.

Bet-at-home
Bet-at-home aplikáciu pre Android

Bet at Home Mobile - Mobilna aplikacija za iOS naprave

Aplikacija stavnice bet-at-home za iOS naprave je v bistvu zelo podobna tisti za Android naprave. Edina razlika je v tem, da iOS naprave ne filtrirajo aplikacij z igrami na srečo, tako da boste Bet at Home iOS app lahko pobrali kar preko trgovine z aplikacijami.

Aplikacija za Apple naprave je enaka kot za Android naprave. Omogoča vam vse funkcije, kot jih omogoča mobilna stran ter klasična stran stavnice. Lahko boste dostopali vaš račun, opravljali vplačila in izplačila, stavni trgi ter dogodki bodo povsem enaki, pa tudi kvote bodo enake kot na drugih verzijah.

Bet-at-home
Bet-at-home aplikáciu pre iOS

Ali bet-at-home App download prinaša kakšne ugodnosti?

Specifičnih bonusov za uporabo mobilnih aplikacij žal ni. Vseeno boste preko mobilne aplikacije koristili vse bonusi, ki so na voljo na stavnici. Najboljši bonus je bonus dobrodošlice – tega prejmejo novi uporabniki stavnice. To je bonus v višini 50% bonusa pri prvem nakazilu, v višini do 200€. Torej največji možni bonus je 200€, kar je zelo dober bonus. Vse skupaj lahko pri prvem nakazilu dobite 600€ za stave.

Ta znesek boste morali obrniti v višini 4x prvega bonusa v prvih 90 dneh, in sicer na stavah z določeno kvoto (najmanj 1.70). Več o pravilih bonusa si lahko preberete na spletni strani stavnice.


Vplačila in izplačila preko mobilne strani

Za vplačila boste na mobilni strani lahko uporabili vse metode, ki so na voljo na klasični strani. Uporabili boste lahko Visa kartice, kjer je marža 2%, najnižje nakazilo pa je 10€. Nato lahko uporabite Skrill, NETELLER, paysafecard, bančno nakazilo, PayPal pa nakazilo z voucherjem.

Bet-at-home mobile

Za izplačila boste lahko uporabili enako metode kot za vplačila, le paysafecarda ne. Pri izplačilih morate vedeti, da je minimalno izplačilo pri izplačilih s karticami 100€, pri ostali pa 5 ali 10€.

Povzetek

Če povzamemo, je mobilna stran ter aplikacije stavnice bet-at-home dobro urejena. Omogoča nam hitro brskanje, koriščenje bonusov, hitra nakazila in izplačila ter mnogo stavnih trgov in veliko ponudbo stav. Poglejmo si pluse in minuse mobilne strani.

Plusi
 • Dobro urejena mobilna stran in aplikacije
 • Hitro delujoča mobilna stran
 • Koriščenje bonusov ter visoki bonusi na stavnici
 • Hitra nakazila ter izplačila
 • Stave v živo in spremljanje dogodkov preko grafičnega prikaza
 • Varnost
Minusi
 • Ni bonusov za pobiranje aplikacije na vašo napravo

Če primerjamo pluse in minuse stavnice, potem lahko ugotovimo, da je plusov precej več kot minusov ter da je aplikacija za Android in iOS naprave dobro urejena ter omogoča dobro izkušnjo in hitro brskanje po strani.

Najboljše stavnice za mobilne stave
Bet-at-home
open
Top