Posodobljeno na:

3x3 – Pregled Slovenske Loto Igre

3x3 je ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih loto iger. 3X3 dobitki so na voljo vsak dan, in sicer zaradi tega, ker žrebanja za to igro potekajo dnevno. Poleg tega je večina te igre igrana samodejno, tako da vam ne bo potrebno preveč razmišljati, katere številke izbrati.

Prav zaradi svoje preprostosti in hitrosti žrebanja je 3x3 zelo popularna med slovenskimi igralci. Ta igra sicer poteka že kar nekaj časa, in sicer od leta 1987 naprej, ko so bila prva žrebanja za to igro. Gre torej za igro s kar nekaj zgodovine in tradicije ki pa vedno ostaja sveža z novimi zanimivimi dobitki in ponudbami.

Ali želite igrati 3x3 loto toda ne veste, kje začeti?

Potem ste prišli na pravo mesto! V tem članku vam bomo podrobneje predstavili to zanimivo igro in vse njene značilnosti, da se boste lažje odločili, ali jo boste igrali. Tu boste tudi izvedeli, kako se igro igra, kakšna so pravila, in kako lahko začnete igrati to igro že danes.

Najboljši Ponudniki Igre 3x3 Loto Slovenija

# Stavnica Bonus* Obiščite
1
20Bet
5
Bonus:
€100
Obiščite zdaj20Bet recenzija
2
Slotimo
4.9
Bonus:
€100
Obiščite zdajSlotimo recenzija kmalu
3
22bet
4.9
Bonus:
€122
Obiščite zdaj22bet recenzija

Kako Igrati 3x3 Loto

Poglejmo si najprej 3x3 pravila, da boste lažje razumeli, kako se to igro sploh igra.

Osnoven cilj igre 3x3 je zadeti 9 različnih številk, ki jih imate na svojem listku tako, da so usklajene z izžrebanimi številkami. Poleg teh devetih osnovnih številk morate zadeti tudi dodatnih šest številk (oziroma čim več teh številk), ki vam lahko prinesejo dodatne dobitke.

Vsak 3x3 listek ima torej 9 številk razdeljenih v 3 polja (A, B, C), in dodatnih šest številk pod temi glavnimi številkami.

3x3 Loto Slovenija

Takole torej izgleda navadni listek igre 3x3, ko se odločite za igranje te igre. Kako pa igranje te igre sploh poteka?

Prvi korak je torej, če igrate prek spleta, da ustvarite svoj račun pri Loteriji Slovenija oziroma da se v njega vpišete, če ga že imate. Nato boste morali poiskati igro 3x3 na glavni strani Loterije Slovenija in pričeti igro s klikom na gumb.

Ko pritisnete na gumb »Igraj«, se vam bo prikazalo polje, kjer boste morali izbrati število listkov, ki jih želite odigrati. Preprosto izberete število listkov in pritisnete dalje, kjer boste morali svoje listke vplačati.

Nadalje lahko tudi izberete, za koliko žrebanj naj bo vaš listek veljaven. Lahko izberete samo eno žrebanje, lahko pa se odločite tudi za do 7 dodatnih žrebanj (skupno 8). Če se odločite za to opcijo, potem bo vaš listek ostal enak za vsa naslednja izbrana žrebanja.

Zadnji korak je da listek vplačate. Nato boste prejeli svoje listke, na katerih boste videli številke, ki so bile avtomatsko izbrane. Pri igri 3x3 morate namreč vedeti, da so vse številke izbrane avtomatsko in s strani računalnika, saj vam ne bo potrebno izbirati nobenih številk na listku. Ti listki, ki ste jih sedaj kupili bodo torej veljavni za naslednja žrebanja (oziroma za toliko žrebanj, kolikor ste se pri nakupu odločili).

In to je ves potek igre 3x3, ki ga morate poznati. Kot smo rekli, gre za zelo preprosto igro, saj so številke izbrane avtomatsko. Vse kar morate narediti potem je, da spremljate kakšne številke so izžrebane in ugotovite, ali ste eden izmed srečnih prejemnikov nagrad!

3x3 Rezultati in Dobitki

Sedaj ste vplačali listek – super!

Naslednji korak je, da spremljate 3x3 žreb in ugotovite, ali je bil vaš listek dobiten.

Loterija Slovenije rezultati 3x3 so znani vsak dan, in sicer žreb poteka vsak dan ob 13. uri. 3X3 rezultati so znani na naslednjih straneh oziroma kanalih:

Kakšni so pa 3x3 dobitki?

Najvišji dobitek za 3x3 je €100.000. Ta dobitek so dobi za vse zadete številke 3x3, in sicer, če ste zadeli prav vse tri vrste številk. Poleg tega boste dobitek dobili tudi, če zadenete samo dve vrsti (€100), ali pa če zadenete samo eno vrsto (€3). Tu sta še dobitka 0x9 (€10) in Plus 6, za katerega prejmete dodatnih €300, v kolikor ste pri njem uspešni.

Eden izmed čarov igre 3x3 je v tem, da so dobitki na voljo vsak dan in lahko zadenete dobitke tudi, če ne zadenete vseh številk na loteriji.

Kot lahko vidite, so možnosti za glavni dobitek precej majhne, a vendar lahko prejmete dobitke tudi, če ne zadenete vseh številk. Za dobitek 1x3 je možnost 1:19, kar je precej dobro, saj lahko s tem dobitkom vsaj poplačate svoje vplačilo na listek 3x3.

Leta 2019 so pri Loteriji Slovenija glavni dobitek €100.000 podelili kar štirikrat, se pravi, da je povsem možno, da se morda tudi vam nekoč posreči!

Kje Vplačati in Prevzeti Dobitke?

Za igranje igre 3x3 boste imeli na voljo več različnih načinov. To igro boste lahko igrali tako preko spleta kot tudi v prodajalnah Loterije Slovenija, ki so na voljo po celotni Sloveniji. Te prodajalne so tudi na mnogih bencinskih črpalkah, trafikah, in ostalih trgovinah in prodajalnah, tako da so na voljo skoraj vsakemu prebivalcu Slovenije.

Če se odločite za vplačilo prek spleta, potem boste imeli na voljo različne načine vplačila. Najbolj priljubljena so plačila s kartico (Visa, Mastercard), pa tudi vplačila preko spletnih bank kot je Bank@net. Poleg tega je na voljo tudi plačilo z Moneto in ostala plačila, ki jih lahko najdete na spletni strani Loterije Slovenija.

3x3 Loto Slovenija

Če pa se odločite za igranje igre 3x3 v prodajalni Loterije, potem boste lahko tam plačali z denarjem, ali pa tudi s karticami, oziroma z drugimi plačilnimi možnostmi na voljo v določenih prodajalnah.

Kar se tiče 3x3 dobitkov, pa je potrebno vedeti, kakšen način igranja ste izbrali.

Če ste izbrali igranje prek spleta, potem se bo vaš dobitek avtomatsko prenesel na vaš TRR račun. V tem primeru bo že avtomatsko obračunan davek, ki ga boste morali plačati glede na vaš dobitek (če ste zadeli več kot €300 je davek na igre na srečo 15%).

Svoj dobitek lahko poberete tudi v prodajalni Loterije Slovenije, a boste v tem primeru morali pokazati potrdilo o vplačilu listka in vaš osebni dokument, pa tudi vašo davčno številko. Torej če se odločite za ta način igranja, ne izgubite vašega potrdila o plačilu, saj le-to šteje kot potrdilo za to, da boste lahko svoj dobitek pobrali.

Ali je igra 3x3 vredna vašega časa in denarja, torej?

Ena izmed največjih prednosti igre 3x3 je v tem, da žreb poteka dnevno, tako da lahko to igro igrate vsak dan in upate na dobitke. Poleg tega so dobitki kar pogosto izžrebani, to pa je dober način, da svoj vložek vsaj povrnete. Na primer, če zadenete samo eno vrstico 3x3, potem lahko dobite €3, kar je dovolj, da se vaš vložek poplača.

Poleg tega so številke izbrane avtomatsko. Če torej iščete igro, ki je preprosta in ne zahteva veliko napora z visokimi nagradami, potem je 3x3 dobra igra, ki jo lahko poizkusite tako preko spleta kot tudi v prodajalnah Loterije Slovenija.

Najpogostejša Vprašanja

Poglejmo si še odgovore na nekatera najbolj pogosto zastavljena vprašanja o igri 3x3.

Cena ene kartice 3x3 je €1,50. Lahko pa se odločite za nakup več kartic hkrati. V tem primeru boste lahko občasno deležni tudi dodatnih popustov, ki vam bodo omogočili lažji nakup igralnih kartic.

Da, Loterija Slovenije ima občasno tudi akcije, preko katerih lahko dobite tako podvojene in celo potrojene dobitke. Te akcije potekajo le ob določenih dnevih, ki pa so objavljeni na spletni strani Loterije Slovenija.

Najvišji dobitek za igro 3x3 loto je €100.000, lahko pa dobite še dodatnih €300 če zadenete plus 6 številk. Takšen dobitek se lahko podeli enkrat ali nekajkrat na leto. Največkrat je bil ta dobitek podeljen leta 2019, ko je glavni dobitek prejelo kar štiri različnih igralcev.

Druge igre loto
open
Top