Športne Stave Plačilo Skrill – Financirajte svoj račun varno na mnogih stavnicah

Kaj je Skrill? Skrill (oziroma Moneybookers, kot je bila prej imenovana) je spletna bančna ustanova, ki njenim uporabnikom omogoča hitra, učinkovita mednarodna plačila po nizkih tarifah. Na tej platformi so najpogostejši transferji nizkih in srednje visokih vrednosti, zagotovljena pa je varnost pri uporabi te platforme. Sedež podjetja Paysafe Group, ki upravlja s to platformo, je v Londonu. Njena konkurenta sta NETELLER in pa paysafecard, ki pa spadata prav tako pod ta konglomerat.

Kar nekaj stavnic ima na voljo za športne stave plačilo Skrill. Katere, si bomo pogledali pozneje (skoraj vse največje). Skrill je pri nas sicer še nekoliko nepoznana plačilna metoda, je pa vse bolj popularna in razširjena, predvsem za spletne nakupe nižjih vrednosti in tudi pri nekaterih platformah z kripto valutami. Skrill podpira kar 40 različnih valut, kar omogoča transferje po celotnem svetu, za lažje upravljanje z denarjem na Skrillu pa lahko uporabniki kupijo tudi Skrill kartico, pa tudi Skrill VIP kartico, ki prinaša določene ugodnosti in točke zvestobe.

*18+ Platia pravidlá a podmienky!

Stavnice, ki ponujajo Skrill Slovenija kot opcijo za nakazilo in izplačilo

Skrill plačila

Skrill je priljubljen način vplačila, zato ga za vplačila in izplačila ponuja večina večjih stavnic. Za vplačilo Skrill lahko uporabite tudi pri naši stavnici, e-stave, in sicer je najnižje možno vplačilo s to metodo 10€. Ta način vplačila nudijo tudi bet365, BetVictor, Coral, William Hill, Paddy Power, Betfred, 888sport, Betfair, Unibet, Ladbrokes,… Se pravi je seznam stavnic s tem načinom vplačila zelo dolg, kar kaže na priljubljenost in varnost tega vplačila. Priljubljeno je zato, ker je vplačilo hitro (pravzaprav instantno), pa tudi zato, ker so izplačila precej hitra – pri mnogih stavnicah lahko dobite denar še isti dan.

Časi vplačil in izplačil ter uporaba Skrilla izven športnih stav

Kot smo že napisali, je pri vseh stavnicah nakazilo s Skrillom zelo hitro – pravzaprav instantno, in to je tista kvaliteta tega vplačila, ki ga imajo ljudje radi, saj ne radi čakajo na dolga vplačila in želijo igrati takoj.

Pri izplačilih se to nekoliko razlikuje, in sicer od stavnice do stavnice. Nekatere stavnice dovoljujejo izplačilo na vas Skrill račun še celo isti dan od zahtevka izplačila. Tudi to je eden izmed plusov uporabe tega načina plačil. Poglejmo si stavnice in koliko časa potrebujejo za izplačilo. Najhitrejše je izplačilo pri Paddy Power, kjer lahko denar dobijo stranke že po eni do štirih ur; nato je tu Ladbrokes – 6 ur, pri nekaterih je 24 ur (Coral, William Hill, Betfred, Unibet, Betfair), pri ostalih pa je med enim in petimi dnevi (bet365, Betvictor, 888sport, e-stave).

Razen pri vplačilih in izplačilih pri športnih stavah se Skrill uporablja še za mnoge druge načine. Veliko ljudi ga uporablja za spletne nakupe, saj je to varen in hiter način za plačila. Uporablja se tudi za nakupe kripto valut, pa tudi nekateri ga uporabljajo za plačilo za delo. Tako lahko vidimo da je Skrill zelo priljubljen in ima veliko različnih uporab.

Plusi in minusi Skrill App v primerjavi s plačili z karticami

Če primerjamo Skrill plačila z plačili s tradicionalnimi kreditnimi in debetnimi karticami, potem lahko najdemo kar nekaj plusov Skrill v primerjavi z njimi. Poglejmo si nekatere prednosti in slabosti Skrilla.

Plusi
  • Varnost je definitivno na Skrillovi strani, saj je uporaba te denarnice veliko varnejša kot pa nakazilo direktno z vašega računa. Lahko recimo na Skrill najprej naložite nekaj denarja, ki ga nato preko Skrilla naložite na stavnico. To predstavlja veliko varnejši način vplačila kot pa preko kartice direktno.
  • Hitra vplačila in še hitrejša izplačila kot s karticami
  • Nizke tarife pri izplačilih in predvsem pri vplačilih (tu se seveda razlikuje od stavnice do stavnice)
  • Registracija in uporaba Skrilla je zastonj
  • Dobra podpora strankam
Minusi
  • Izplačilo na vašo Visa ali Mastercard iz računa Skrill lahko vsebuje kar visoke tarife (7,5%)

Registracija in verifikacija računa Skrill

Registracija in proces verifikacije računa je pri Skrillu precej hitrejši in preprostejši, kot pri mnogih drugih spletnih bankah.

Proces registracije je precej preprost. Morali boste odpreti stran za registracijo, kjer boste morali izpolniti nekaj vaših osebnih podatkov – vase ime in priimek, državo bivanja, valuto poslovanja, vaš e-mail naslov ter določiti boste morali geslo. S tem pa seveda registracija še ni zaključena, kajti ne boste morali še vplačevati in izplačevati denarja – opraviti morate še verifikacijo.

Za verifikacijo boste morali najprej povezati vaš bančni račun oziroma vašo kreditno ali debetno kartico. To lahko traja nekaj dni. Nato boste morali z vašim računom na Skrill napraviti majhno transakcijo, ki bo potrdila vaš bančni račun. Nadalje boste morali še vaš račun verificirati, kar bo omogočalo nadaljnjo uporabo računa. Kako verificirati račun? Na Skrill boste morali poslati sliko oziroma kopijo: vašega vozniškega dovoljenja ali vašega potnega lista, vase osebne izkaznice (prednjo in zadnjo stran), morali boste verificirati vaš naslov bivanja (kopija računa, izpiska banke,…) ter kopijo vase slike ali “selfieja”. Po nekaj dneh bo proces končan.

Kako nakazati in izplačati s Skrillom

Postopek za nakazilo je precej enostaven. Seveda morate najprej napraviti Skrill račun in ga verificirati. Šele nato boste lahko opravljali nakupe na spletu. Za vplačilo se prijavite na vaši stavnici, odprete obrazec za vplačilo (»deposit«) ter kot način plačila izberete Skrill. Vpisati morate tudi znesek. Nato potrdite in se vpišete v vaš Skrill račun, kjer lahko nakazilo nato potrdite in denar bo kmalu na vašem stavnem računu. Pri tem velja opomniti, da mnoge stavnice nudijo vplačilo s sistemom Skrill 1-tap, ki dovoljuje še hitrejša vplačila. Ta sistem lahko uredite na strani Skrilla.

Za izplačila je postopek prav tako enostaven. Na vaši stavnici oddate zahtevek za izplačilo, nato izberete način izplačila ter znesek. Nato se prijavite v vaš Skrill račun, ki ga morate povezati s stavnico ter odobrite izplačilo samo. Izplačilo bo storjeno v nekaj urah pa do nekaj dni, odvisno od stavnice.

Skrill – Ena najvarnejših načinov plačila na spletu

Skrill velja za eno izmed najbolj varnih spletnih bančnih služb, predvsem zato, ker je denar iz vašega bančnega računa ločen od tega računa na Skrillu, tako da ob vplačilih boste uporabili le vaš Skrill račun, vaš bančni račun pa lahko ostane nedotaknjen. To vam omogoča varnost pri uporabi.

Za potrebe varnosti boste lahko morali urediti vaš Skrill račun za 2-step authentication, kar pomeni da boste morali za avtentikacijo računa določiti 6-številčno kodo PIN, ki bo zagotovila še dodatno varnost pri uporabi računa.

Skrill je zelo varna opcija in ne bom vam potrebno skrbeti za vaš denar. Ima stroge regulacijske procese s strani raznih pomembnih organizacij, kar omogoča varnost.

Tarife pri uporabi te e-denarnice

Kot smo že povedali, so tarife pri vplačilih s Skrillom nične, vsaj do višini 500€, ko bo tarifa približno 1%, se pravi bi ob nakazilu nad 500€ morali plačati majhno tarifo.

Tarife pri vplačilih na Skrill račun so dokaj majhne (prav tako nekje 1%). Vse se spremeni, če bi radi iz vašega Skrill računa nato denar poslali nazaj na vaš bančni račun. Tu so tarife lahko precej visoke – 7% ali več, kar je več od konkurence (PayPal).

Najpogostejša vprašanja

Ne, za uporabo in kreacijo računa ni potrebno plačati nič. Plačati boste morali le tarife v primeru, da so nakazila večja od 500€ ali pa če prenašate denar na vaš bančni račun; od tega vendarle Skrill služi. Dodatno boste morali plačati če boste hoteli imeti Skrill kartico; toda za vaš račun in uporabo računa ne bo potrebno plačati nič.

Da, slovenske stranke se lahko prijavijo na Skrill, ob tem bodo morali seveda opraviti verifikacijo in priložiti kopije osebnih dokumentov ter dokazil o naslovu bivanja.

Da, uporaba Skrilla je povsem varna. Za to skrbijo številni pomembni regulatorji iz Velike Britanije ter močan varnostni sistem, ki je to platformo krasil že vrsto let. Za dodatno varnost vašega računa lahko poskrbite s sistemom »2-step authentication«, kjer boste lahko nastavili PIN kodo za prijavo v vaš račun ter uporabo mobilnega telefona za prijavo.

open
Top