Posodobljeno na:

Bet365 Slovenija ne Dela? - Dostop do Bet365 s Alternative Link

Športna stavnica bet365 je ena izmed največjih in najbolj uspešnih korporacij na področju športnih stav in iger na srečo na svetu. Gre za mednarodno stavnico, v tem članku pa bodo predstavljene moje izkušnje stavnice. Vsa mnenja so moja osebna, zato jih ne jemljite kot dejstva.

Prikaži več

Po mojem mnenju gre za verjetno najbolj znano stavnico na svetu pa tudi najboljšo, pogosto pa jo vidimo tudi kot sponzorja na nogometnih igriščih. Tudi stadion nogometnega kluba Stoke City se imenuje bet365 stadium. Stavnica ima največjo bazo igralcev stav med vsemi, zato ker je njena kvaliteta na najvišjem možnem nivoju.

V tem članku vam bom pobliže predstavil stavnico bet365 slo – kako je strukturirana, katere športe pokriva, kakšne stavne možnosti ponuja, kako se registrirati, kako napraviti vplačila in izplačila, kako stavnico dostopati in več.

Prikaži manj
Športna stavnica bet365
*Sign up, deposit €5* or more to your account and bet365 will match your qualifying deposit in Bet Credits (up to €25*) when you place qualifying bets to the same value and they are settled. New customers only, T&Cs apply.
Bonus dobrodošlice: €25
bet365
4.8
 • Različni stavni trgi
 • Najboljša izbira športov
 • Prenos športnih dogodkov v živo
Uredba
 • Načini plačila:
*Sign up, deposit €5* or more to your account and bet365 will match your qualifying deposit in Bet Credits (up to €25*) when you place qualifying bets to the same value and they are settled. New customers only, T&Cs apply.
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 4.8
Výbery: 4.5
Vklady: 4.8
Meny: 4.5
Software: 4.8
Ľahké používanie: 5

Kako dostopati do stavnice bet365 Slovenija

Do stavnice bet365 imajo dostop tudi stranke iz Slovenije, a lahko do nje pridejo le preko alternativnega linka za bet365 Slovenija. Primarni URL, oziroma link za stavnico bet365 je https://www.bet365.com , vendar je ta stran za slovenske stavničarje velikokrat nedostopna in prikaže se nam prazna stran. Opazil sem, da je stran včasih nedostopne preko te povezave.

Zato je tu še alternativni link, ki omogoča slovenskim stavničarjem dostop do strani. URL alternativnega linka je https://www.365488.com . Preko tega URL-ja lahko dostopamo stran bet365 brez problemov. Na tem URL-ju sem prišel do stavnice bet365, kjer sem se lahko prijavil in registriral.

Bet365 Registracija

Kakšne licence ima bet365 športne stavnice?

Bet365 športne stavnice je licencirana s strani vlade Malte in regulirana s strani Malteške športne loterije (Malta Gaming Authority – MGA). To se razlikuje, v kateri državi bi obiskali stran. Za nekatere strani je licencirana s strani vlade Gibraltarja in regulirana s strani Gibraltarske športne loterije. Številka licence je MGA/B2C/531/2018.

Sedež stavnice bet365 je v kraju Stoke-on-Trent v Veliki Britaniji, ima pa tudi svoje podružnice ta stavnica v Manchestru, pa na Malti in Gibraltarju, Bolgariji in Avstraliji. Kot vidimo je to mednarodna stavnica s poslovalnicami po celem svetu, za licenciranje in regulacijo pa uporablja različne opcije – od Malte do Gibraltarja.

Značilnosti bet365

🏆 bet365 Slovenija: Obiščite stran
📱 Mobilna različica: Android in iOS
🎁 Ponudbe za registracijo: 100% do 25€ (stave kreditov)
💸 Najnižji znesek depozita: 5€ - 10€

Kako sem se registriral na stavnici?

bet365

Registracija na stavnici bet365 Slovenija je hitra in preprosta. V desnem zgornjem kotu boste videli dve prazni polji, kjer se lahko vpišete v stavnico. Pod njima boste našli gumb »join«. Pritisnite ta gumb, če se želite registrirati. Nato se vam odpre obrazec, ki ga morate izpolniti. Najprej izpolnite vaše podatke – ime, priimek, datum rojstva, spol, kraj bivanja (vaš naslov), telefonsko številko.

Nato morate določiti varnostno kodo za vaš račun, ki si jo morate zapomniti, saj jo boste potrebovali v primeru ko boste kontaktirali podporo strankam ali hoteli spremeniti vaše podatke. Nato pa dobite še opcijo za vpis kode za bonus, ki jo seveda priporočamo, da jo izpolnite. Registracijo sem opravil v nekaj minutah. Tako ste naredili račun na bet365. Nato se vam odpre obrazec, kjer lahko opravite vaše prvo nakazilo. Pri tem nakazilu lahko dobite bonus.

Da dobite bonus, morate po nakazilu opraviti stavo pri določenih pogojih. Pri bonusih in promocijah veljajo pogoji in pravila stavnice. Velja za osebe starejše od 18 let. Čez nekaj časa me je stavnica prosila še za verifikacijo mojega računa. Verifikacijo napravite tako, da odprete podatke vašega računa (zgornji desni kot), izberete »my account verification« in izberete opcijo verifikacije. To lahko naredite tako, da naložite slike vaše osebne izkaznice ali vozniškega dovoljenja in kopijo vašega zadnjega računa oziroma položnice na vaš naslov. To je povsem varno, saj vas lahko bet365 le na ta način verificira in spozna vašo identiteto.

Kako napraviti nakazilo in kako pobrati denar

bet365

Glede vplačil na stavnico in pobiranja denarja iz nje, je bet365 Slovenia ena najzaneslivejših opcij. Ne samo to, ampak nam bet 365 Slovenija ponuja obilico možnosti za opravljanje nakazil in izplačil iz stavnega računa. Za vplačilo nam ponuja ogromno načinov vplačil. Po mojih osebnih izkušnjah so vsa vplačila varna, sam pri stavnici nisem imel še nikakršnih problemov.

Pri izplačilih je so opcije precej podobne kot za vplačila, le da morate pred tem še napraviti verifikacijo vašega računa, tako imenovani »know your customer« postopek, kjer morate naložiti vaše osebne dokumente in položnice, da vas stavnica lahko prepozna.

Glede marž pri vplačilih – ta so precej nizka oziroma jih ni, je pa odvisno od načina vplačila. Večina teh nakazil je instantna, le pri nakazilih preko banke se lahko zavleče in lahko traja nekaj dni, da dobite denar na stavnico. Sam sem bil precej zadovoljen z izkušnjo.

Kako napraviti nakazilo? To storite tako, da se v vaš račun vpišete, nato pa boste v desnem zgornjem kotu strani videli gumb »Deposit«. Pritisnete na ta gumb, in že se vam pojavi obrazec za nakazilo, kjer izberete vrsto nakazila ter vsoto nakazila.

Za izplačilo pa morate pritisniti na gumb, ki vam bo prikazal vaš račun, od tam pa morate najti gumb »Withdraw«. Tu se vam potem odpre obrazec za izplačilo, kjer prav tako izberete način izplačila in znesek. Vse je precej dobro organizirano.

Kako je urejena stavnica bet365 Slovenija?

Kar se tiče dizajna in funkcionalnosti bi lahko o bet365 pisal samo pozitivne stvari. Dizajn je precej minimalističen, a je to prej prednost te strani kot pa slabost, saj lahko tisto kar iščete, najdete precej hitro. Po mojem mnenju je dizajn stavnice med najboljšimi, če ne najboljši.

Stran deluje zelo hitro, kar je seveda velik plus te strani. Redke stavnice delujejo hitreje (iz osebnih izkušenj). Tako lahko najdete prave stave, športe, in ponudbe ter napravite stave zelo hitro. Stavo lahko napravite v le nekaj sekundah.

Najboljša stran stavnice bet365 pa je zagotovo stran s stavami v živo. Po mojem mnenju ni nobene druge strani na svetu, ki ima tako dobro in intuitivno urejen sistem za stave v živo, kot ga ima bet365. Ponudbe je tu ogromno, kvote so dobro vidne, stave najdemo takoj, poleg tega je tu za mnoge športne dogodke opcijo spremljanja tekme v živo (tudi avdio prenosi). Če pa le-ta ni možna, pa obstaja lep prikaz tekme ter kako tekma poteka preko lepo urejene grafike.

Torej dizajn in funkcionalnost bet365 sta na vrhunskem nivoju – hitro sem našel stavo, strani so hitre in vse deluje gladko in tako kot je potrebno. Bet365 je lahko zgled za ostale stavnice glede teh dveh aspektov. Pa tudi izgleda lepo in za oči prijazno, kar je seveda bonus.

Kakšne bonuse sem lahko koristil pri bet365?

bet365

Na področju bonusov je bet365 precej radodarna stavnica, še posebej v primerjavi z nekaterimi ostalimi stavnicami (na primer E-stave). Že pri vpisu na stavnico in prvemu nakazilu sem dobil t.i. »welcome bonus«. Ta bonus je le za nove stranke in ga lahko unovčijo, ko izpolnejo določene zahteve.

So pa seveda tu določeni pogoji, da sem ta bonus dobil. Najprej sem moral opraviti prvo nakazilo, nato sem moral opraviti prvo stavo, ki mora biti v 30 dneh po nakazilu. Ta stava mora imeti kvoto najmanj 1.20 in mora biti dokončna. Ta denar se je pojavil na mojem računu ko sem želel odigrati stavo (kot »bet credits«) in ga moram »obrniti« preden ga lahko poberem z mojega računa – lahko poberem samo dobitke, ne pa tudi bonusa.

Opazil sem še precej ostalih manjših bonusov, kot so recimo: early payout bonus (samo enkrat in sicer za nove stranke – ko ima ekipa na katero ste stavili 2 gola prednosti lahko poberete predčasno dobitke), bonusi za tenis, košarko ter za ostale športe.

Pri bonusih in promocijah veljajo pogoji in pravila stavnice. Velja za osebe starejše od 18 let.

Stavne možnosti in ponudba

To je področje, na katerem bet365 kraljuje med vsemi stavnicami. Stavna ponudba je tako široka, da lahko stavimo na skoraj vse, kar si zamislimo. Za skoraj vsak dogodek je več kot 100 stavnih možnosti, pa četudi gre za tekmo slovenske prve lige. Mislim, da redkokatera stavnica prekosi bet365 v tem pogledu.

Na primer, za tekmo med Triglavom iz Kranja in Celjem ponuja bet365 kar 63 stavnih možnosti, e-stave.com pa le 20. Lahko stavimo na praktično vse: stave na rezultate, na gole, draw no bet stave, double chance stave, handicap (azijski in klasični), stave na kote, kartone, stave na polčase, stave v katerih minutah bodo padli zadetki, stave na strelce,… Tu je malo morje opcij in stavimo lahko, kar si srce poželi.

In če to ni dovolj je na voljo tudi bet builder, kjer sem s stavami dobil zelo lepe kvote. Seveda pa ne smem pozabiti še special stave, ki so sicer prisotne na marsikateri večji stavnici, a se tu nahaja veliko zanimivih stav z zelo lepimi kvotami. Lahko rečem, da je bet365 v samem vrhu kar se tiče stavne ponudbe in samega števila le-teh. Pa tudi kvote so pogosto precej visoke.

Ponudba športov bet365 Slovenija

Ne samo število stavnih možnosti, tudi število ponudbe športnih dogodkov in širina ponudbe je nekaj, kar odlikuje to stavnico. Igra se lahko res vse mogoče športe, za katere še sam nisem slišal. Seveda so tudi vsi glavni in najbolj priljubljeni športi za stave, kot so nogomet, rokomet, košarka, tenis.

Pa tudi nekateri manj znani športi – ešporti, konjske dirke, kriket, pogosto tudi politika. Tako široke ponudbe po mojem mnenju ne najdemo nikjer drugje. Pri nogometu pa bet365 res blesti. Najdemo lahko stave na vse mogoče lige, celo na tretjo slovensko ligo sem že videl stave v živo.

Ne samo stave pred tekmo, še posebej je široka ponudba stav v živo, ki pogosto omogoča tudi prenose v živo oziroma spremljanje poteka tekme preko lepo urejenega grafičnega prikaza. Tudi pri ponudbi športov je bet365 v samem vrhu med konkurenco.

Kako položiti stavo na bet365 Slovenija

Sestavljanje in ustvarjanje stav je zelo preprosto pri bet365. To se napravi zelo hitro in učinkovito. Samo pritisnil sem na stavno možnost in že je na stavnem listku, ki se nahaja v desnem kotu strani. Stavni listki so pregledni in lepo urejeni, tako da sem lahko prosto izbiral, koliko bomo stavil in katere dogodke. Na listek se lahko doda maksimalno 14 dogodkov, vsaka stava pa je lahko single stava.

Tu se bet365 razlikuje od e-stave.com, saj je na naši stavnici le nekaj stav, ki so lahko single stave. Ponuja se opcija quick bet, ki položi stavo na hitro. Stave lahko med seboj mešamo – lahko se na primer na stavni listek doda stavo v živo in jo meša s stavo pred tekmo. Vse stave lahko mešamo med seboj, le special stave lahko odigramo kot single stave, ter seveda bet builder, ki je svoje vrste stava na določen dogodek.

Bet365 ponuja tudi cashout opcijo, ki jo lahko uporabimo kadarkoli naša stava izgleda dobitno, pa želimo predčasno izplačati dobitke. Višina cashout izplačila je odvisna od kvot in rezultata, se pa spreminja iz minute v minuto in tako niha, tako da nam je včasih potrebno večkrat zahtevati cashout. Pri stavnici bet365 me je navdušila svoboda pri igranju in postavljanju stav.

Ali stavnica bet365 nudi stave v živo?

*V veljavi so lokacijske omejitve. Za dostop je potrebno nakazilo na račun ali stava vsaj 24 ur pred dogodkom.

Bet365 seveda kot ena največjih stavnic na svetu ponuja tudi stave v živo. Mislim da je sistem stav v živo pri stavnici bet365 eden najboljših med vsemi stavnicami. Poleg visokega števila stavnih možnosti in visokih kvot nam bet365 ponuja ogled tekem v živo in lepo urejen vmesnik za spremljanje tekem preko grafičnega prikaza.

Ta prikaže statistiko in kako tekma poteka preko lepo vidne grafične reprezentacije – lahko se vidi katera ekipa je boljša in na podlagi tega je potem odločitev za stavo precej lažja. Kot sem že omenil pa za mnoge dogodke ponuja bet365 tudi prenos tekem v živo. Če pa tega ni, potem je na voljo zvokovni prenos tekme v živo, predvsem je to na voljo pri tekmah angleškega prvenstva.

Sistem stav v živo je odlična opcija za spremljanje rezultatov in tekme v živo, pa tudi kvote so precej visoke in pogosto višje kot pri konkurenci.


Ali je stavnica varna?

Glede varnosti sem lahko pri bet365 prepričan, da je le-ta na pravem mestu. Bet365 ima potrdilo s strani Thawte, ki omogoča varnost pri izmenjavi podatkov.

Za varnost skrbi 128 bitna SSL enkripcija, eCogra pa skrbi za pošten odnos med stavnico in njenimi uporabniki.

Bet365 App

Podpora strankam

Podpora strankam na strani bet365 je zelo dobro urejena. Za kontaktiranje podpore strankam je na voljo več opcij: live chat, kontakt preko e-maila, klic preko telefona ali kontakt preko pošte. Najboljši in najlažji način je pogovor v živo oziroma live chat.

Ta je dosegljiv neprestano, 24 ur na dan in 7 dni v tednu, tako da je zelo učinkovit pa tudi odgovarjajo precej hitro in čakali boste malo časa, da se doseže podporo strankam. Osebe, ki skrbijo za podporo strankam so zelo prijazne in ustrežljive, vsaj po osebnih izkušnjah. Tako da je ta aspekt strani bet365 prav tako zelo dobro urejen.


Ostale informacije

Bet365 je bila ustanovljena leta 2000, in sicer jo upravlja družba Hillside Limited. Ustanovila jo je Denise Coates s pomočjo njenega moža in očeta. Od takrat je bet365 zrasla v eno izmed največjih in najuspešnejših stavnic na vsem svetu – ponaša se lahko z 20 leti tradicije in več kot 30 milijoni strank po vsem svetu.

Poleg športnih stav stavnica ponuja tudi ostale igre na srečo, kot so casino, live casino, poker, bingo in ostale igre.


Zaključek

Stavnica bet365 je ena izmed najboljših stavnic na svetu, in z dobrim razlogom. Tu je nekaj plusov in minusov, ki sem jih opazil pri stavnici.

Pluse
 • Odlično urejena stran
 • Dobre kvote
 • Ogromno stavne ponudbe
 • Neomejena količina stavnih dogodkov
 • Welcome bonus in ostali bonusi
 • Nizke marže
 • Veliko načinov vplačil in izplačil
 • Odlično urejene stave v živo
 • Varnost
 • Dobra podpora strankam
Minusi
 • Večjih minusov ni, mogoče le to, da je stran včasih potrebno dostopati iz alternativnega linka.

Bet365 je odlična izbira za vas, če iščete novo stavnico za prijavo. Moje osebno mnenje o stavnici: lahko vam jo toplo priporočam. Opazil sem pri pregledu vseh stavnic, da je stavnica bet365 v mnogih kategorij na prvem mestu, osebno pa nisem opazil večjih slabosti stavnice. Mogoče le to, da je včasih nedosegljiva preko osnovnega linka. A to je le majhna slabost.

Recenzije Priporočenih Stavnic
open
Top