Posodobljeno na:

Pregled Bet2u športne stave - sprejemajo tudi stranke iz Slovenije

Verjamem, da mnogi še niste slišali za stavnico Bet2u. Gre za dokaj novo stavnico, ki svojim strankam prinaša velike ugodnosti in bonuse pri uporabi.

Prikaži več

Ustanovljena je bila leta 2014. Je že res, da stavnica sprejema stranke iz Slovenije, toda ali res prinaša kaj več kot vse ostale stavnice, tako tuje kot domača? To bomo izvedeli v sledečem članku.

Pogledali si bomo stavnico Bet2u iz vseh možnih zornih kotov in aspektov. Obdelali bomo praktično vse, da vam ne bo potrebno delati tega preden boste stavnico uporabili. Pogledali smo izgled stavnice same in kako deluje, kako poteka registracija, kakšni so bonusi, kako nakazati in izplačevati denar iz stavnice, njeno ponudbo in še mnogo več.

Stavnica je znana po dobri marketinški kampanji, ki ji je v zadnjih letih omogočila veliko novih strank. Hvalijo se z dobrimi bonusi, ugodnimi kvotami ter nizkimi tarifami in dobro stavniško ponudbo. Pa je vse to res? To in še veliko več si bomo pogledali v sledečem članku.

Prikaži manj
Bet2u
1
 • Podpora na voljo 24/7
 • iOS mobilna aplikacija
 • Dober izbor stavnih možnosti
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

Bet2u Slovenija dostop do stavnice

Pri mnogih tujih in predvsem novih stavnicah lahko vidimo trend, da je do njih potrebno dostopati preko raznih alternativnih linkov, kajti stavnice so marsikje blokirane s strani slovenske vlade. To ni tako pri stavnici Bet2u, saj jo lahko dostopamo preko osnovnega linka oziroma ni nam potrebno obiskati kakšnih posebnih alternativnih linkov.

Poleg angleškega jezika je stavnica na voljo tudi v mnogih drugih jezikih: španščina, italijanščina, tudi nemščina ter mnogi drugi. Torej stavnico lahko dostopamo kar preko osnovne povezave, Bet2u alternativni link ni potreben.

Ali je Bet2u licencirana in regulirana stavnica?

Tako kot marsikatera druga novejša stavnica, ima stavnica Bet2u za licenciranje postavljeno dodatno oziroma lastniško podjetje, ki skrbi za licenciranje in plačevanje. Za plačevanje ima Bet2u podjetje Dazzlester Limited, ki skrbi za plačniški sistem. Celotna stavnica pa ima za licenco postavljeno podjetje v državi Curacao, kjer dobiva tudi licenco s strani tamkajšnje vlade. Ta licenca velja za delovanje v Evropi ter po celem svetu.

Za regulacijo delovanja strani skrbi vlada Curacaa, ki pripomore k temu, da se uporabniška izkušnja na strani izboljša ter da je sama uporaba strani varna tako za uporabnika kot za stavnico. Za regulacijo skrbijo vlada Curacaa kot organ, ki prav tako priskrbi licenco, oziroma ustrezna organizacija iz te države, ki skrbi za vse stavniške dejavnosti oziroma za igre na srečo.

Kako se registrirati na strani Bet2u?

Bet2u

Bet2u registracija je precej preprosta. To lahko storite pri vstopu na stran ob kliku na gumb »register« v desnem zgornjem kotu, oziroma tudi preko mobilne strani se lahko to napravi. Stran bo od vas zahtevala nekaj osnovnih informacij. Na prvi strani obrazca morate povedati vaš e-mail ter nastavite geslo.

Po tem, boste morali izpolniti še nekatere druge podatke o vas. Morali boste izpolniti vaše ime, priimek, datum rojstva, državo bivanja, valuto, vašo telefonsko številko in morda tudi promocijsko kodo, če jo imate. Nato boste lahko izbrali, če boste želeli imeti tudi obvestila o novicah in novostih, in sicer vas bo stavnica lahko obveščala skozi različne načine komunikacije, ki jih boste sami izbrali.

S tem bo registracija zaključena, boste pa morali pozneje opraviti še verifikacijo vašega računa. Zakaj je verifikacija potrebna? Potrebna je zato, da boste lahko uporabljali vse funkcije stavnice. Pri mnogih stavnicah morate to opraviti še preden lahko igrate stave, no pri stavnici Bet2u lahko to storite preden boste želeli napraviti izplačila iz stavnice. Verifikacijo naredite tako, da stavnici pošljete kopijo katerega izmed vaših dokumentov ter dokazilo o vašem naslovu bivanja.

Poglejmo si vplačila in izplačila pri Bet2u

Bet2u

Poglejmo si aspekt vplačil in izplačil na in iz stavnice – kako potekajo, kakšne možnosti vplačil in izplačil imamo ter kakšne tarife in limiti so postavljeni na stavnici Bet2u.

Za vplačila resda nimamo prav veliko možnosti, je pa možnost bonusov toliko večja. Za vplačila lahko uporabimo kreditne in debetne kartice Visa in Mastercard. Pri tem marž ni, najnižje vplačilo je 20€, najvišje vplačilo pa 1000€, transakcije so instantne. Potem imamo na voljo še vplačila s Skrillom ter Netellerjem, pri katerima tarif prav tako ni, vplačila so instantna in treba je minimalno vplačati 20€, maksimalno pa 5000€. Vplačamo lahko še z ecoPayz, paysafecardom ter preko bonus kode, oziroma »scratch code«. Za paysafecard je najnižje vplačilo 10€, najvišje 500€, za ecoPayz 20€, najvišje 5000€.

Za izplačilo boste lahko uporabili enake možnosti, kot pri vplačilih. Le na to boste morali biti pozorni, da boste lahko uporabili za izplačilo le enak način, ki ste ga uporabili tudi pri vplačilu. Torej za izplačila lahko uporabite kreditne in debetne kartice Visa in Mastercard, NETELLER, Skrill, paysafecard in ecoPayz ter preko direktnega bančnega nakazila.

Urejenost in kako se uporablja stran Bet2u?

Poglejmo si dizajn in funkcionalnost strani – ali je dobro urejena, kako je hitra, ali lahko hitro najdemo stvari in tako naprej. Če pogledamo dizajn bi lahko rekli, da je nekoliko zastarel. Dizajn je malce okoren, vsaj če govorimo o grafičnemu dizajnu. Toda to nas gotovo ne ovira pri uporabi strani same, govorimo samo o izgledu strani, ki pa ne vpliva na uporabnost strani same. Dizajn je pa nekoliko za drugimi modernejšimi stranmi – izgleda, kot da strani niso posodobili vse od ustanovitve leta 2014.

Je pa funkcionalnost in uporabnost strani precej boljša. Brskanje po strani poteka precej hitro, kar je seveda ena izmed glavnih stvari ki jih uporabniki cenijo in omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in seveda hitrejšo stavno izkušnjo. Če je stran počasna, potem tudi uporabnik hitro izgubi potrpljenje. Na srečo lahko rečemo da je Bet2u hitro delujoča stran, pomaga pa tudi to, da so dogodki lepo razporejeni na levi strani stavnice. Imamo pa tudi iskalnik stav, kar je zagotovo velik plus strani. Torej dizajn oziroma izgled strani bi lahko bil boljši, ki pa ne vpliva na uporabnost in uporabniško izkušnjo na stavnici.

Bet2u ponudba bonusov je izvrstna

Bet2u

Imajo pri stavnici Bet2u kar radodaren bonus, ki znaša 100% do 300€ pri prvem nakazilu. So pa nekateri pogoji za pobiranje denarja s tega računa, in sicer morate ta denar obrniti vsaj 8-krat na stavah s kvoto vsaj 2, in sicer v naslednjih 30 dnevi po koriščenju bonusa.

Je pa tu še manjši bonus, ob katerem prejmete pet evrov zastonjske stave. Ta bonus lahko koristite le enkrat preko promocijske kode, ki jo prejmete v promocijah preko e-maila občasno. So pa za določene dogodke tudi določeni bonusi občasno, še posebej za kakšne večje tekme to velja.

Kakšne so stavne možnosti pri Bet2u?

Po pregledu stavnih možnosti na stavnici lahko rečemo, da je nekje v zlati sredini med vsemi stavnicami. Število stavnih možnosti je odvisno od velikosti dogodka, oziroma od prepoznavnosti dogodka.

Če pogledamo primer tekme med Češko in Anglijo v nogometu v kvalifikacijah za Evropsko prvenstvo 2020, potem lahko vidimo, da je na voljo preko 300 različnih stav. Pri nekaterih drugih tekmah v manjših ligah in pa tudi nekaterih poznanih pa precej manj. Pri nekaterih dogodkih 15 do 20, lahko tudi več.

Če pogledamo kakšne možnosti so nam na voljo, recimo imamo tu stave na rezultat, pa stave na gole, oba data gol, handicapi, azijski handicapi na rezultat in tudi gole, stave na polčase, goli v polčasih, koti, kartoni, prekrške in mnogo več.

Kateri športi pa so pokriti?

No, tudi tu je izbor kar širok, kajti na ponudbi so športi vseh vrst, od tistih ki jih spremlja in stavi večina poznavalcev in ljubiteljev, kot tudi tistih, ki so nekoliko manj priljubljeni in znani.

Ni jih toliko, kot na nekaterih drugih stavnicah, a vseeno je ponudba dovolj velika da zadovolji širok izbor okusov stavničarjev. Tu imamo seveda nogomet, košarko, tenis, vse bolj priljubljene so stave na e-športe, ki so pokriti tudi na Bet2u, pa tudi stave na odbojko, hokej, baseball, rokomet, badminton, konjske dirke, avto-moto športe ter mnogo, mnogo več.

Tudi marsikatere zanimive dogodke pokriva ta stavnica, kot so denimo oskarji, pa razni politični dogodki in tako naprej.

Kako izgleda stavni listek in kako postaviti stavo?

Proces igranja stav je precej preprost, še vedno pa najdemo tu marsikatero opcijo, kjer lahko sami izbirate, kako bo stava izgledala ter kakšne stave boste odigrali.

Vse stavne dogodke, ki jih želite odigrati, lahko najdete na stavnem listku. Ta se bo ob kliku na stavo znašel v vašem desnem kotu strani. Tu boste stavni listek lahko tudi urejali in prirejali vašim okusom. Recimo na voljo vam bodo razne kombinacijske stave. Seveda je tu kombinacijska stava, pa tudi single stave, pa razni sistemi. Sistemi so podobni kot na drugih stavnicah, recimo če bi odigrali pet dogodkov na stavni listek, potem bi lahko igrali sisteme 2/5, 3/5, 4/5 in tako dalje.

Seveda pa lahko ob stavah lahko tudi poberemo denar, oziroma napravimo Bet2u cash out. Ponujajo kar lepe zneske v primerjavi z nekaterimi drugimi stavnicami, opazili pa smo, da pogostokrat pri stavah, ki smo jih odigrali pred tekmo, ne bo na voljo cash out, seveda pa je to odvisno od stave do stave, kajti nekatere stave so lahko velikokrat zamrznjene, ali pa so odigrane ob različnih časih in tako naprej.

Ali Ima Bet2u stavnice v živo?

Da, stavnica Bet2u ima tudi stave v živo. Na tej strani bomo našli vse tekme, ki se trenutno igrajo v živo, mi pa lahko nanje igramo stave. Največ dogodkov za stave v živo pri Bet2u je pri nogometu in tenisu. Na žalost prenosov tekem v živo ni, imamo pa na voljo vse statistične podatke in ostale grafične prikaze, ki nam omogočajo boljšo igralno izkušnjo s stavami v živo.

Izbor športov in dogodkov pri stavah v živo je precej pester – tu najdemo najbolj popularne športe kot so nogomet, košarka, rokomet, tenis, ter ostale. Res je, da je stavnih možnosti precej manj kot pri bet365, recimo, a je teh še vedno dovolj za zanimivo igralno izkušnjo.


Ali ima Bet2u tudi mobilno stran in aplikacije?

Seveda, in tu si bomo pogledali kako izgledajo in kako si aplikacije poberemo na telefon. Bet2u ima mobilno stran, toda še vedno nima razvite aplikacije za Android naprave. Lahko pa najdemo aplikacijo Bet2u na App Store.

Bet2U mobilna stran in aplikacija za Apple naprave sta si precej podobni. Na njih lahko upravljamo z našim računom, igramo stave, ter napravimo nakazila in izplačila. Uporaba obeh strani oziroma aplikacij je precej preprosta. Na žalost pa tu še ni aplikacije za Android naprave. Izgleda, da bomo morali na le-to še malce počakati, saj je aplikacija v razvoju.


Kakšna je podpora strankam pri Bet2U

Podpora strankam je zelo pomemben aspekt vsake stavnice, ki lahko vpliva na izkušnjo na strani. Pri stavnici Bet2u je sicer podpora na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu, slabost njihovega sistema podpori strankam je pa v tem, da jo lahko kontaktiramo samo preko e-mail naslova ali live chata, telefonske številke pa ni.

Lahko traja nekaj časa, preden nam odgovorijo, še vseeno pa lahko rečemo, da se potrudijo za podporo strankam. Lahko pa bi popravili dosegljivost in odzivnost podpore same.


Zaključek

Če povzamemo, lahko rečemo da je Bet2u solidna stavnica, ki pa lahko popravi nekatere svoje aspekte. Če bi morali postaviti končno oceno, bi lahko to stavnico postavili v neko povprečno kategorijo, ker ima nekatere stvari, ki bi lahko bile boljše, je pa tudi precej dobrih stvari. Poglejmo si pluse in minuse stavnice.

Pluse
 • Hitra in odzivna stran
 • Dober bonus pri pridružitvi na stavnico in ostali bonusi
 • Dokaj dober izbor stav in stavnih možnosti
 • Veliko dogodkov
 • Hitra registracija
 • Sprejemajo tudi stranke iz Slovenije
Minusi
 • Grafični dizajn bi lahko bil boljši
 • Podpora strankam je na voljo preko e-maila ali live chata, ni pa telefonskega supporta
 • Vprašljiv izvor stavnice

Če povzamemo in pregledamo razliko med plusi in minusi lahko rečemo, da plusi precej odtehtajo minuse in da je stavnica bet-at-home dobro urejena stavnica dosegljiva v slovenskem jeziku. Tu lahko najdemo veliko športov in stavnih možnostih in stavnica nam predstavlja dobro alternativo domači stavnici. Ponuja stave v živo ter mnoge načine nakazila in izplačila, kjer marž ni. Poleg tega je stran tudi varna.

Kar se tiče minusov, so ti le majhni minusi, in sicer da je dizajn strani dokaj zastarel, pa tudi da so kvote včasih nižje kot pri konkurenci, a to se ne zgodi vedno. En manjši minus je tudi ta, da je minimalno izplačilo s karticami 100€. Prednosti pri uporabi stavnice bet-at-home je veliko. Naj omenimo še visok bonus pri registraciji. Bet-at-home je solidna stavnica in jo definitivno lahko priporočamo vsem slovenskim stavničarjem.

Recenzije Priporočenih Stavnic
open
Top