Posodobljeno na:

Bwin mobile – Ali lahko stavite prek vašega telefona?

Stavnica bwin je na stavnem tržišču že kar dolgo časa. Ustanovljena je bila že leta 1997 kot majhna avstrijska stavnica, ki se je pozneje skozi leta razvila v eno izmed največjih svetovnih stavnic.

Prikaži več

Kvaliteta stavnice samo je na visokem nivoju, v tem članku pa si bomo pogledali bwin mobilno stran ter aplikacije in spoznali, ali je tudi ta na tem nivoju.

Pogledali si bomo podrobneje mobilno stran stavnice – kako deluje, ali se lahko registriramo oziroma prijavimo, kako je urejena, kake stave ponuja ter na splošno o njej. Pogledali si bomo tudi, ali sta na voljo aplikaciji za Android ter Apple naprave. Spoznali bomo, ali lahko prejmemo bonus za uporabo mobilne strani ter pregledali možnosti vplačila in izplačila preko mobilne strani.

Opomniti moramo še, da stavnica bwin trenutno ne sprejema strank iz Slovenije, zato izberite katero izmed drugih stavnic, ki so priporočene na naši strani.

Prikaži manj
Bwin športne stave
Bwin
1
 • Pogovor v živo 24/7
 • Različni stavni trgi
 • Zadnji rezultati in statistika
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Kako dostopati mobilno verzijo bwin?

Mobilna stran stavnice bwin je na voljo na sledeči povezavi za mobilne naprave: https://www.sports.m.bwin.com/en/

Poglejmo si, ali je ta stran dobro urejena, njene prednosti ter njene slabosti. Ta stran je dejansko zelo podobno klasični stran spletne stavnice bwin. Edina razlika je v tem, da je mobilna stran optimizirana za mobilne naprave. V bistvu pa je na mobilni strani mogoče opravljati skoraj vse stvari enako kot na klasični strani. Na mobilni strani se lahko prijavimo ali registriramo, pri čemer lahko tudi dobimo prvi bonus pri nakazilu.

Lahko dostopamo do svojega računa, ga urejamo, napravimo nakazila in izplačila ter igramo stave, stave v živo ter ostale igre, ki so na voljo na strani sami. Dobro je urejen sistem stav v živo na mobilni strani. Velika prednost mobilne strani stavnice bwin je v tem, da lahko spremljamo prenose tekem in dogodkov v živo, tudi če smo na njeni mobilni strani. Za to pa se seveda moramo prijaviti v naš račun. Kar se tiče urejenosti ter dizajna mobilne strani, lahko rečemo samo pozitivne stvari.

Bwin mobilne športne stave

Mobilna stran je precej podobno urejena klasični strani stavnice, a je lahko mogoče za odtenek modernejša in bolj posodobljena kot navadna stran. Iskanje stvari, ki jih iščemo je precej preprosto – na vrhu strani imamo naš račun ter razne igre na stavnici; nato so pod temi podatki še stavni dogodki sami. Pri stavnih dogodkih je ponudba enaka, kot je na klasični strani stavnice.

Tudi na mobilni strani najdemo iste stavne dogodke in športe, kot na klasični strani. Na voljo imamo izbor kar 30+ raznih športov ter mnogih dogodkov znotraj posameznega športa. Pri marsikaterem športu je na voljo tudi prenos tekem v živo – še posebej pri tenisu. Dobra opcija na mobilni strani stavnice bwin, ki jo lahko najdemo tudi na njeni osnovni stavni strani, je ta, da lahko dogodke razvrščamo ter jih dodajamo na listo priljubljenih stav.

To nam bo omogočalo lažjo organizacijo dogodkov ter izboljšalo stavno izkušnjo. Tako kot osnovna stran je tudi mobilna stran na voljo v slovenskem jeziku, kar je seveda še en izmed plusov mobilne strani stavnice bwin.

bwin Android app – APK download

Pobiranje aplikacije za Android naprave je precej oteženo s strani trgovine Play ter njenih pravil o aplikacijah za igre na srečo. Google in trgovina Play namreč prepoveduje uporabo in pobiranje aplikacij z njegove trgovine, tako da je praktično nemogoče pobrati aplikacijo s trgovine Play.

Najboljši način, da pridemo z Android napravami do mobilne aplikacije je ta, da obiščemo direktno bwin mobilno stran stavnice (https://www.sports.m.bwin.com/en/), ter napravimo bwin app download oziroma povezavo na našo domačo stran naprave dobimo od tam. Aplikacije kot take pa na žalost ni mogoče dobiti zaradi striktnih pravil Googla.

Preko te aplikacije lahko nato obiščemo mobilno stran stavnice, ki je opisana že zgoraj. Stavna izkušnja je torej identična tisti z osnovne strani in tisti z mobilne strani. Stavni trgi, kvote, športi ter dogodki so enaki, stave v živo pa so prav tako na voljo na mobilni aplikaciji.

Bwin
Bwin aplikáciu pre Android

bwin iOS App za iPhone Uporabnike

Instalacija aplikacije za naprave Apple s sistemom iOS je precej lažja kot za Android naprave. Obiskati je potrebno App store, od tam pa moramo vpisati v iskalnik »bwin«, in že se nam prikaže mobilna aplikacija stavnice. To moramo potem inštalirati ter odpreti. Tako je aplikacija na iPhonu ali iPadu inštalirana in pripravljena za uporabo.

Tudi ta verzija mobilne aplikacije se ne dosti razlikuje od spletne in mobilne strani stavnice. Precej je namreč podobna osnovni strani, tako da je izkušnja z iOS aplikacijo podobna. Na voljo so nam iste stavne možnosti, trgi, kvote ter ostale stvari, ki so pomembne za uporabo.

Aplikacija je urejena lepo, tako da je izkušnja z mobilno aplikacijo zelo pozitivna.

Bwin
Bwin aplikáciu pre iOS

Ekskluzivni bonusi za mobilne uporabnike

Za uporabi mobilne strani ali registraciji na njej ne prejmemo nobenih bonusov, na žalost. Na voljo pa so nam vsi ostali bonusi, tako kot na osnovni strani stavnice.

Tako lahko na mobilni strani koristimo tudi bonuse, ki so dosegljivi na osnovni strani. Na mobilni strani lahko koristimo bonus pri prvem vplačilu. Kako koristiti ta bonus na mobilni strani? Torej najprej se je vpisati na račun na mobilni strani, nato pa je potrebno napraviti prvo nakazilo. Napravite ga s pritiskom na gumb »nakazilo« ali »deposit«. Bonus bo potem na voljo na vašem računu.


Vplačila in izplačila ki so nam na voljo na mobilni strani

Nakazila in izplačila lahko opravimo tudi na mobilni strani stavnice. Na voljo je več načinov vplačil – preko kreditnih in debetnih kartic Visa, Mastercard in Maestro, nato pa so na voljo nakazila preko spletnih bank – NETELLER, Skrill, Trustly ter paysafecard. Za nakazila preko iOS naprav lahko uporabimo tudi vplačilno sredstvo Appla, ki je Apple Pay.

Bwin mobile

Za izplačila lahko uporabimo enaka sredstva kot za vplačilo – kreditne in debetne kartice Visa, Mastercard in Maestro, pa preko spletnih bank NETELLER, Skrill in ecoPayz ter preko PayPala. Za Apple naprave lahko uporabimo tudi Apple Pay.

Pri vplačilih ni marž, časi nakazil in izplačil pa so seveda odvisni od načinov vplačila in izplačila. Pri vplačilih so večinoma opravljena takoj, le pri bančnem nakazilu je potrebno čakati nekaj dni. Pri izplačilu pa je navadno treba čakati 3 do 5 dni, odvisno od načina izplačila.

Zaključek

Po našem mnenju je mobilna stran stavnice bwin med bolje urejenimi mobilnimi stranmi. Ponuja nam dobre stavne možnosti, ogled tekem v živo, dobre načine vplačil in izplačil, dobro urejeno stran ter dobre kvote. Poglejmo si nekatere dobre stvari mobilne strani, ter nekatere stvari, ki bi jih lahko popravili.

Plusi
 • Dobre stavne možnosti
 • Veliko načinov vplačil in izplačil ter nizke marže
 • Dobro urejene stave v živo ter prenosi tekem v živo
 • Dobro urejena mobilna stran z modernim dizajnom
 • Možnost koriščenja bonusa pri prvem vplačilu
 • Dobro organizirana mobilna stran kjer z lahkoto najdemo, kar iščemo
Minusi
 • Stavnica ne sprejema strank iz Slovenije
 • Mobilna aplikacija ni na voljo na napravah Android, oziroma ni na voljo na trgovini Play
 • Ni bonusa za registracijo preko mobilne aplikacije ali za uporabo le-te

Če povzamemo, je mobilna stran stavnice bwin zelo dobro urejena ter se uvršča med boljše mobilne strani med stavnicami.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top