Posodobljeno na:

Bet 20 - Enostavna registracija in razpoložljiv 20 bet promo code

Na tej strani vam bomo predstavili kdo je stavnica 20Bet in vse kar morate vedeti o njej. 20Bet je stavnica, ki je bila ustanovljena leta 2020 in je pri nas dovoljena.

Prikaži več

V članku vam predstavimo v čem je stran Bet 20 boljša od ostalih in kakšne so njene prednosti v primerjavi z drugimi športnimi stavnicami. Preverili smo tudi kako do bonusov in promocij in na koncu povzeli naše ugotovitve.

Prikaži manj
Bonus dobrodošlice: €100
20Bet
5
  • Hitra izplačila
  • Visoke kvote
  • Možnost nakazovanja tudi z kriptovalutami
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 5
Výbery: 5
Vklady: 5
Meny: 5
Software: 5
Ľahké používanie: 5

Enostaven dostop do športne stavnice 20Bet

Igralci iz Slovenije lahko do strani dostopate preko alternativne spletne strani www.20beto.com , v primeru, da prvotni link ne omogoča dostopa. Če imate težave z dostopanjem spletne strani se obrnete na našo stran kjer imamo posodobljene informacije.

20Bet Registracija

Ali je stran 20Bet športne stave regulirana?

Stavnica je regulirana in ima certifikat "of good standing", kar pri nas pomeni certifikat kakovosti. Certifikat je izdan s strani javnega organa Kahnawake Gaming Commission, prav tako pa imajo licenco s strani Curacao. Stavnica 20bet Slovenija svoje delo zanesljive stavnice opravlja odgovorno, kar pomeni da ne obstaja možnost, da svojega priigranega denarja ne boste dobili.

Značilnosti 20Bet

🏆 20Bet Slovenija: Obiščite stran
📱 Mobilna različica: Android in iOS
🎁 Ponudbe za registracijo: 100% do 100€
💸 Najnižji znesek depozita: 10€

Kako poteka 20Bet registracija?

20Bet

Na pristajalni/domači strani desno zgoraj poiščete oranžen gumb SIGN UP in ga kliknete v primeru da se morate na stran prvič registrirati. V primeru, da ste že registrirani izberete LOG IN.

20Bet registracija poteka v treh korakih in za njo ne potrebujete nobenih slik ali dokumentov, saj to lahko storite kasneje. Na prvem okencu izberete državo ter vnesete e-mail in geslo. Pri drugem koraku izberite željeno valuto, vnesite ime, priimek, izberete spol ter vnesete letnico ter datum rojstva. Ne pozabite, da morate biti za prijavo polnoletni.

Pri tretjem koraku samo še dodate svoj domači naslov in telefonsko številko in potrdite registracijo z pritiskom na gumb SUBMIT.

20Bet ponuja širok nabor plačilnih ponudnikov

20Bet

Denar lahko naložite skozi različne načine. Na strani najdete okence kjer piše 20Bet deposit Stran ponuja nakazila preko vseh večjih varnih ponudnikov kot so Visa, Mastercard, NETELLER, Skrill. Prav tako ponujajo možnost nakazil preko crypto denarnice.

Postopek izplačila

Kadarkoli želite lahko na svojem 20Bet računu zahtevate izplačilo svojega denarja. Enostavno poiščete okence kjer piše 20Bet placilo. Normalno so zahtevki za izplačila sprejeti in obravnavani v 24 urah od zahtevka denar pa prejmete na svoj račun. Nekatere metode izplačila lahko trajajo tudi do 7 dni.

Dizajn in funkcionalnost strani

Stran kot sama je zelo pregledna. Do vsakega željenega okenca lahko dostopamo zelo hitro.

20Bet bi lahko ocenili z zelo dobro saj se stran tudi zelo odzivna. Spreminjanje kvot z dodatkom zelene in rdeče barve nam olajša hitrejšo zaznavo neke spremembe, hkrati pa nam daje občutek kot da se nekaj dogaja. Če ste radi pod pritiskom potem je to lahko za vas še en dodaten plus.

20bet promo code - Ali ob registraciji prejmem kakšen bonus?

20Bet

Kot večina strani tudi 20Bet ponuja bonus ob prvi registraciji in prvem nakazilu.

Bonus ob dobrodošlici – Kot vsaka stavnica vam tudi 20Bet registracija ob prvem nakazilu ponujajo bonus na vsa nakazila do 100€.

Prav tako imajo široko ponudbo promocij, ki se navezujejo na tedenske dosežke ki jih izpolnjujete. Ena izmed bolj zanimivih pa je »BETTORS TOURNAMENT«, kjer tekmujete z drugimi uporabniki kar pomeni da si ob visokem uspehu stavnih idej lahko zagotovite še dodaten zaslužek. Kriterij je določen glede na velikost stavnih vplačil, ki se deli na tri dele. Nagrade pa so od 1500€ pa vse do 6000€.

Igranje stav na 20Bet

Že pred samo tekmo nam pri vsaki tekmi stran ponuja minimalno 10 stavnih načinov. Med samo tekmo se število teh poveča prav tako pa se povečajo tudi kvote, zato priporočamo da stave vplačujete tudi po začeti tekmi in si tako zagotovite višje izplačilo. Stran ponuja opcijo 20Bet športne stave in 20Bet live stream stave.

Kako izgleda vplačilo stave: Stave lahko vplačujete na dva načina. Kot single in v kombinaciji z drugimi pari. Prvo izberete želje pare oziroma ekipo/igralca na katerega boste stavili. Desno se vam bo v kvadratku izpisala vaša izbira. V tem okencu nato izberete vsoto, ki jo boste odigrali na dotično tekmo in potrdite svojo stavo.

V primeru, da želite svojo stavo spreminjati (povečati/zmanjšati znesek) ali pa ste naredili napako je to seveda možno brez kakršnihkoli kazni ali plačila. Ampak pozor, v primeru da se tekma odvija v živo obstaja velika možnost da bo v nekaj trenutkih po vašem vplačilu prišlo do spremembe kar lahko vpliva na vašo stavo in jo tako zamrzne in vam onemogoči izplačilo ne glede na izid.

Med samo tekmo vam stran 20Bet cash out ponuja dinamična izplačila, kar pomeni da lahko kadarkoli med tekmo stavo izplačate z manjšim dobičkom ali izgubo, kar pa je odvisno od tega kako se tekma odvija.

Katere športe ponuja stran 20Bet?

Stran vam ponuja širok spekter športov oziroma možnosti za stave. Pravzaprav ni športa, ki ga 20Bet ponudba nebi ponujala. Seveda najdete najbolj priljubljen šport nogomet, pri katerem je na voljo povečano število stavnih kombinacij (koti, handicap, število outov, prekrški in še mnogo drugih…)

Na prvi strani najdete meni na katerem so napisani vsi športi, ki jih stran ponuja.

Ali stran 20Bet ponuja stave v živo?

Vse bolj priljubljene stave v živo so vam na voljo. Stave so možne na zavihku 20Bet live stream. Izbor športov je omejen na nekaj manj kot pri ostalih večjih stavnicah ampak vseeno zadovoljiv če so vaši priljubljeni športi nogomet, tenis, pingpong, e-igre. Prav tako imate prenos tekem v živo v manjšem oknu ali pa velikem, v obeh primerih je slika visoko kvalitetna. V istem okenčku kjer se prenaša slika lahko najdete tudi statistiko za tekmo, ki se odvija in se na podlagi tega osredotočite na boljše stave.

20Bet ob igranju stav v živo in stavah, ki so bile vplačane pred začetkom tekme ponuja 20Bet cash out. To pomeni, da lahko kadarkoli izplačate svojo stavo za dobiček ali izgubo. Znesek je določen s strani algoritma in se spreminja.


20Bet mobilna aplikacija

Bet20 Slovenija ponuja povezavo do mobilne aplikacije, saj jo je drugače zelo težko zaradi duplikatov, zato vam priporočamo, da si jo naložite preko njihove povezave. Mobilna aplikacija je koristna za uporabo ko niste doma ni pa pogoj za vplačilo stav preko telefona. Spletna stran se ob uporabi na telefonu zelo dobro prilagodi in je optimizirana za uporabo. Prednost v uporabi spletne aplikacije namesto mobilne je zagotovo v zamiku oziroma morebitnih težavah v povezavi.


Ali je stran varna?

20Bet stran zaradi varovanja vaših podatkov in zaščito pred kakršnimi koli hekerskimi napadi uporablja razširjeni SSL certifikat, ki je znak najvišjega standarda varnosti. Strah pred izgubo sredstev ali krajo podatkov ni potreben. V primeru tehničnih težav nudijo tudi podporo, ki vam bo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja.


Kakšno podporo nudi 20Bet?

Kot se spodobi za pravo podjetje, vam 20 bet ponuja neprestano 24/7 podporo. Glede na to, da imajo zelo malo tehničnih težav čakalna vrsta zelo kratka, kar smo tudi preverili. Na strani desno spodaj imate možnost kontaktiranja podpore v nekaj minutah. Podpora je možna v več jezikih seveda tudi v Angleščini ali Nemščini. Na vprašanja vam odgovarja resnična oseba in ne robot.

Kontaktirate jih lahko tudi preko e-pošte, telefonska številka pa ni na voljo.


Povzetek

Stran je zelo privlačna in prijetna za uporabo. Preseneča nas hitrost in odzivnost. Pričakovali bi lahko malenkost večjo ponudbo stavnih trgov v živo, saj v primerjavi z drugimi velikani zaostajajo. Lahko izpostavimo zelo hitro in odzivno podporo. 20Bet sportne stave stran deluje odlično brez kakršnihkoli napak. Po našem mnenju je glavna prednost stavnice 20Bet široka promocijska ponudba, ki jo ne zasledimo pogosto. V primeru, da boste s svojimi stavami uspešni si lahko povečate dobiček ravno z zmagami na tekmovanjih in bonusih.

FAQ

Izplačilo na vaš račun se lahko zgodi takoj, lahko pa traja tudi do nekaj dni. Vse je odvisno od metode izplačila.

Enostavno se postavite na stran "DEPOSIT" in izberite metodo ter znesek nakazila. Nakazila so vidna takoj ko jih potrdite.

Minimalni znesek nakazila je 5€. Priporočamo, da ob prvem nakazilu izkoristite tudi bonus, ki vam ga stavnica ponuja.

Naša najboljša ponudba stavnic
20Bet
open
Top