Posodobljeno na:

BETWINNER Mobile – Pregled prednosti in slabosti

Stavnica BETWINNER slovi kot ena izmed najbolj hitro rastočih stavnic na svetu. Poznana je po odlično urejeni strani in precej modernih mobilnih aplikacijah in mobilno stranjo.

Prikaži več

Poleg tega pa je na stavnici izjemno velika ponudba raznih stav in stavnih dogodkov, lahko rečemo da je ponudba na tej stavnici ena izmed največjih na tržišču.

Dandanes pa je redkokatera stavnica lahko uspešna brez dobre podpore za mobilne naprave. Vse bolj so pomembne mobilne strani in aplikacije, preko katerih lahko stavničarji dostopajo stave kjerkoli in kadarkoli. Marsikdo stavnico pogosto oceni oziroma dobi prvi vtis stavnice preko mobilne strani. Zato so mobilne strani stavnic vse bolj pomembne in nanje stavnice polagajo vse več denarja in časa.

To se pri mobilnih aplikacijah in mobilni strani stavnice BETWINNER mobile tudi pozna. V tem članku si bomo pogledali mobilno stran stavnice BETWINNER ter aplikacije za Android in iOS naprave – kako so zgrajene, kako delujejo, kakšne možnosti ponujajo in še več. Pogledali si bomo tudi kako si aplikacije za mobilne naprave pobrati, oziroma kje jih dostopati, kakšne plačilne možnosti nam ponujajo in več.

Prikaži manj
Betwinner domača stran stavnice
BETWINNER
1
 • Podpora na voljo 24/7
 • Mega ponudba stavnih možnosti
 • Velik izbor športov in dogodkov
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Mobilna stran stavnice BETWINNER

Poglejmo si najprej univerzalno stran stavnice BETWINNER za mobilne naprave. Aplikacije si bomo pogledali pozneje. BETWINNER mobilno stran lahko dostopamo preko sledeče povezave: BETWINNER.mobi

Prvi vtis mobilne strani je ta, da je mobilna stran precej bolj preprosta kot osnovna stran ter da ima na prvi strani precej manj opcij, kot osnovna stran stavnice. Na osnovni strani mobilne strani za stavnico vidimo na vrhu gumba za registracijo in vpis v račun, pa tudi možnost izbora podstrani v stranskem menuju. Nato imamo spodaj še izbor iger in športov – imamo športe, stave v živo ter casino igre. Zelo priročen pa je tudi iskalnik stav, preko katerega lahko iščemo stave po imenu ekip.

BETWINNER mobilne športne stave

Nato imamo spodaj ponudbo najbolj priljubljenih stav v živo, najbolj priljubljenih športnih dnevnih dogodkov, spodaj pa imamo še nekatere bolj priljubljene igre na srečo. V osnovi je sam dizajn stavnice pri mobilni in klasični strani precej podoben. Glavna razlika je v razporeditvi stavnih dogodkov in samih stav. Na mobilni strani je vse skupaj precej bolj preprosto, je pa po našem mnenju iskanje stav na klasični strani nekoliko lažje.

Ko odpremo določen stavni dogodek, se nam seveda prikažejo stavne možnosti v okviru tega dogodka. V primerjavi z osnovno stranjo so seveda kvote enake, pa tudi same stavne možnosti in stave so enake. Stavnih možnosti je na pretek; če vzamemo za primer tekmo angleške nogometne Premier lige med Southamptonom in Leicester Cityjem, imamo za ta dogodek več kot 1500 stav. V tem aspektu je stavnica BETWINNER v samem vrhu med stavnicami.

V samem pogledu stav za posamezen dogodek pa moramo reči, da je klasična stran vendarle malce boljša od mobilne strani. Ne le, da so dogodki bolje vidni in jasneje razporejeni, tudi najdemo jih precej lažje; vse skupaj je veliko bolj pregledno, bolje razporejeno po enotah stav in tudi iskalnik stav znotraj posameznega dogodka imamo.

Če pogledamo podporo strankam na mobilni strani, jo lahko dostopamo prav tako kot na klasični strani. Za to imamo na voljo dostop preko telefonskega klica ali preko e-mail naslova. Poleg tega se na mobilni strani lahko registriramo, prijavimo, urejamo naš račun ter nakazujemo in izplačujemo denar na oziroma iz našega računa.

Aplikacija za Android naprave

Na voljo je tudi aplikacija za Android naprave. Za pobiranje aplikacije boste potrebovali BETWINNER Android .apk datoteko za prenos oziroma inštalacijo na napravo. To datoteko lahko najdete na sledeči povezavi: BETWINNER.com/en/mobile/

Ko pridete na to povezavo, boste nato morali pritisniti na prenos za Android naprave. Aplikacije na žalost ne boste morali prenesti preko Trgovine Play, saj je Google prepovedal vse aplikacije, ki vsebujejo igre na srečo.

BETWINNER app download boste morali napraviti preko uradne spletne strani; še pred tem boste morali dovoliti, da lahko na vaš telefon pobirate datoteke iz neznanih virov. Nato se bo aplikacija prenesla, inštalirajte jo in že boste imeli dostop do Android app BETWINNER.

BETWINNER
BETWINNER aplikáciu pre Android

Ta BETWINNER app pa je precej podobna mobilni strani sami. Razlikuje se le v nekaterih vizualnih malenkostih, drugače pa je uporaba povsem enaka. Tu se boste lahko registrirali, vpisali v vaš račun, nakazali in izplačali denar iz njega ter seveda igrali stave. Je pa dostop preko aplikacije seveda mnogo bolj preprost, saj vam ni potrebno odpirati brskalnika; le pritisnete na ikono in stavnica se vam bo odprla.

Aplikacija je precej dobro urejena, dokaj moderna in deluje brezhibno. Velike razlike med hitrostjo uporabe mobilne aplikacije in glavne strani ni.


BETWINNER ios app

Tudi za ios naprave imamo na voljo mobilno aplikacijo. Postopek inštalacije je precej bolj preprost in hitrejši kot za Android naprave. Aplikacijo za iOS naprave se lahko pobere kar preko App Stora za iOS naprave – iPhone, iPad ter katerokoli Apple napravo.

Ko odprete App Store, morate v iskalnik napisati BETWINNER. Ko se vam prikažejo rezultati, morate odpreti prvo povezavo, v kateri boste našli aplikacijo za iOS naprave. To aplikacijo preprosto poberete in instalirate na vašo iOS napravo.

Tako boste imeli aplikacijo BETWINNER na vašem telefonu. Aplikacija je podobna Android aplikaciji ter mobilni strani sami; ni kakšnih specifičnih stvari o tej aplikaciji. Seveda bomo tu lahko opravili tudi registracijo, koristili bonus, napravili nakazila in izplačila ter vse stvari, ki jih lahko tudi na mobilni strani.

BETWINNER
BETWINNER aplikáciu pre iOS

Mobilni bonusi

Za uporabo mobilne aplikacije, mobilne strani ali registracijo preko le-teh ne boste prejeli kakšnih specifičnih bonusov. Boste pa lahko na mobilni strani oziroma na aplikaciji lahko koristili tudi druge bonuse, ki so na voljo na stavnici. Dobili boste nekaj dobrih bonusov: bonus pri prvem nakazilu, in sicer ta znaša 100% pri nakazilu do 100€, ki ga boste seveda lahko uporabili tudi na mobilnih straneh. Tu boste imeli na voljo tudi vse druge promocije in manjše bonuse, ki jih stavnica ponuja.


Vplačila in izplačila na mobilni strani BETWINNER

Poglejmo si še možnosti, s katerimi boste lahko opravljali vplačila in izplačila na mobilnih straneh stavnice BETWINNER. Kar se tiče vplačil in izplačil, boste lahko uporabili vse metode, ki so na voljo tudi na klasični strani stavnice.

Za vplačilo boste lahko uporabili kreditne in debetne kartice Visa in Maestro, Mastercard pa razne spletne monete kot so Skrill, QIWI, NETELLER, ecoPayz, Payeer, Perfect Money, ePay, STICPAY ter še nekatere ostale opcije; nato imamo na voljo še nakazila preko banke, mobilna nakazila (ki jih pri nas na žalost ni na voljo), pa še nakazila preko kriptovalut (kar 27 jih je na voljo).

BETWINNER mobile

Za izplačila so na voljo vse iste možnosti, kot za vplačila: kreditne in debetne kartice Visa, Maestro in Mastercard, pa spletne banke NETELLER, Skrill, QIWI, ecoPayz, STICPAY, pa izplačila preko kriptovalut.

Zaključek

Za zaključek si poglejmo še, kakšne so prednosti in slabosti mobilne strani stavnice BETWINNER. Poglejmo si nekatere pluse in minuse stavnice ter jih primerjajmo.

Plusi
 • Moderna in odlično urejena mobilna stran
 • Na voljo so nam vse stave in vse funkcije, kot na osnovni strani
 • Hitro delujoča mobilna stran
 • Lep dizajn, ki je podoben osnovni strani
 • Ogromno število načinov nakazil in izplačil tudi preko mobilne strani
 • Dobro urejene aplikacije za Android in iOS naprave
Minusi
 • Na žalost ni na voljo mobilnih bonusov.
Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top