Posodobljeno na:

Pinnacle sports mobile recenzija – Moderna stran

V tem članku si bomo pogledali Pinnacle sports mobilno stran in njeno ponudbo. Za dostop do te mobilne ponudbe ne boste potrebovali aplikacije, saj Pinnacle nudi mobilno stran kar preko brskalnika vaše izbire.

Prikaži več

Zaradi tega je uporaba Pinnacle sports mobile preprosta. Ne bo vam potrebno napraviti inštalacije na vaši napravi, saj boste lahko pričeli z igranjem stav takoj.

Dobra lastnost te mobilne strani je v tem, da vam nudi vse kvalitete, ki so dosegljive tudi na osnovni strani. Slabost tega pristopa pa je to, da na žalost ne boste morali pobrati aplikacij, kar mnogim igralcem omogoči lažji dostop do stav.

Prikaži manj
Pinnacle domovská stránka
Pinnacle
1
  • Varna stavnica
  • Dobra izbira stav in stavnih trgov
  • Nizke marže
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Mobilna stran Pinnacle - Pregled

Dostop do mobilne strani Pinnacle je precej preprost. Za dostop do mobilne strani morate vstopiti na stran Pinnacle.

Dobra stran tega je da lahko Pinnacle sports mobilno verzijo dostopate kjerkoli in kadarkoli, ne glede na to, kakšno mobilno napravo imate.

Pinnacle mobilne športne stave

Po drugi strani pa je slabost Pinnacle v tem, da ne boste imeli na voljo Pinnacle sports app. Torej aplikacije žal ne bodo na voljo, ne glede na to ali ste uporabnik Android naprave ali iOS naprave.

Če boste želeli igrati stave preko vaše mobilne naprave pri Pinnacle, potem bo vaša edina opcija ta, da boste igrali preko te mobilne strani.

Toda ne skrbite, kajti pri tej mobilni strani je vse urejeno tako, da boste lahko vse stvari opravljali normalno.

Na srečo boste lahko na mobilni verziji te stavnice opravljali vse enake funkcije, kot tudi na osnovni strani.

Tu boste lahko, nakazali nova sredstva na stavnico, izplačali denar na vaš osebni račun iz stavnice, odigrali stave, pregledali ponudbo, iskali stave, in vse ostale funkcije, ki so na voljo na Pinnacle stavnici.

Registracija na Pinnacle mobile je možna

Če vas zanima, ali se lahko na Pinnacle mobilni strani tudi registrirate, potem je dobra novice v tem, da je to mogoče napraviti.

Registracija je precej preprosta tudi na mobilni strani.

Vse kar morate storiti je to, da kliknete na gumb »join«.

Nato se vam odpre naslednja stran:

Registracija na Pinnacle mobile

Tule boste morali izpolniti vaše osebne podatke.

Najprej izberete vašo državo, vaš email naslov, in nastavite geslo.

V naslednjih korakih boste registracijo dokončali. Za dokončanje registracije na Pinnacle mobile boste morali izpolniti ostale osebne podatke, kot so vaše ime in priimek ter vaš naslov bivanja. Nato bo registracija končana.

Seveda je potrebno napraviti tudi verifikacijo vašega računa, ki je potrebno za uporabljanje vseh funkcij vašega računa.

Verifikacijo lahko napravite tako, da pošljete kopijo vašega osebnega dokumenta in dokončate verifikacijo na ta način.

Če ste na stavnici že registrirani od prej, vam na Pinnacle mobile ne bo potrebno zopet napraviti registracije. Vse kar morate storiti je to, da se v vaš račun vpišete in pričnete igrati.

Primerjava z osnovno Pinnacle stranjo

Vas zanima, kako Pinnacle mobilna stran izgleda v primerjavi z osnovno stranjo?

Odgovor na to vprašanje je, da sta si strani precej podobni.

Glavna razlika je seveda v tem, da so vsi elementi na mobilni strani prilagojeni zaslonu vaše mobilne naprave, tako da bodo nekateri elementi na mobilni strani izgledali malce drugače kot na osnovni strani.

Drugih večjih razlik med obema verzijama pravzaprav ni.

Vse funkcije, ki so na voljo na standardni strani Pinnacle vam bodo na voljo tudi na mobilni strani te stavnice. Lahko boste napravili nov račun, igrali stave, nakazali denar in izplačevali denar na vaš račun, in mnogo več.

Na mobilni strani nimate na voljo push obvestil, kar je sicer nekoliko slabše, kot pri drugih ponudnikih mobilnih stav, vendar to ni tak hud udarec za Pinnacle mobile.

Ostale funkcije Pinnacle mobile

Na Pinnacle mobile boste lahko igrali tudi stave v živo, kar je eden izmed najbolj priljubljenih načinov igranja stav.

Na strani za stave v živo boste lahko videli vse dogodke, kjer so stave v živo omogočene. Pri teh dogodkih boste nato lahko izbrali tiste stave, katere želite odigrati. Za stave v živo boste imeli sicer nekoliko manjšo ponudbo, kot pri drugih stavnicah.

Tu so na voljo še ostale funkcije strani, kot so: virtualni športi, ešporti, ter ostali članki in ponudba, ki vam bo omogočila lažje igranje stav (Betting resources).

S pomočjo le-teh se boste lahko lažje odločili, katere stave boste igrali in na kakšen način. Tu boste lahko prejeli tudi razne informacije o delovanju same stavnice Pinnacle in njene mobilne strani, pa tudi razne nasvete za igranje stav.

Zelo dobrodošel način igranja stav na Pinnacle mobile je tudi način e-športov in virtualnih športov. Ta dva aspekta sodita med novejše načine igranja stav, ki pa jih ne prav vsaka stavnica nudi.

Pri Pinnacle pa boste lahko uživali tudi v tovrstnih načinih igranja stav.

Pinnacle sports Android apk – Ali je na voljo?

Ali ste uporabnik Android mobilne naprave, torej Pinnacle sports Android app?

Potem je lahko manjše razočaranje za vas dejstvo, da Pinnacle ne nudi Pinnacle Android apk (Android aplikacije).

Če želite igrati stave preko Pinnacle sports app, potem lahko to možnost odpišete, kajti na voljo ni tako Android aplikacije kot tudi иOS aplikacije. Namesto tega pa boste morali vse stave odigrati preko mobilne strani.

Če ste uporabnik Android naprave in želite igrati stave na Pinnacle, potem je najboljša opcija ta, da uporabite mobilno stran stavnice.

Pinnacle
Pinnacle aplikáciu pre Android

Vse kar morate storiti je to, da vpišete spletno stran ponudnika, in nato lahko pričnete igrati.


Igranje Pinnacle mobile na iOS napravah

Pinnacle sports iOS app prav tako ni na voljo, kajti vse stave boste morali odigrati preko mobilne strani Pinnacle.

Uporabniki iOS naprav so navajeni tega, da so aplikacije njihovih najbolj priljubljenih stavnic na voljo kar preko App Store aplikacije. To pomeni, da lahko te aplikacije poberejo direktno na njihovo napravo preko uradne strani za aplikacije.

Toda na žalost to ni mogoče pri stavnici Pinnacle.

Pinnacle
Pinnacle aplikáciu pre iOS

Pinnacle sports app download vam ne bo na voljo, tako da je edina možnost za igranje stav na stavnici Pinnacle na vaši mobilni napravi preko mobilne strani.


Brez specifičnih mobilnih bonusov

Na Pinnacle mobilni strani na žalost ne boste prejeli kakšnih posebnih bonusov za to, ker ste igrali stave preko mobilne naprave.

Toda dobra novica je v tem, da boste tudi na mobilni verziji Pinnacle lahko koristili vse ugodnosti in ostale dobrine, ki jih lahko tako ali drugače uporabljate pri Pinnacle.

Tu imamo v mislih predvsem superiorne kvote ter nizke marže, ki skrbijo, da Pinnacle uporabniki ne potrebujejo bonusa – bonus pri tej stavnici je namreč v tem, da ne boste potrebovali plačati posebnih marž stavnici, kot pri nekaterih drugih ponudnikih.


Nakazila in izplačila na Pinnacle mobile

Eden izmed najbolj pomembnih aspektov pri mobilnih straneh stavnic je možnost nakazil in izplačil na varen način, in pri Pinnacle je za to poskrbljeno.

Med najbolj priljubljenimi načini nakazila na Pinnacle Mobile so:

Pinnacle mobile

Preko teh načinov nakazila boste lahko nakazali sredstva na vaš Pinnacle račun. Najnižje možno nakazilo na Pinnacle je €10, večina nakazil pri tem ponudniku pa so instantna.

Za izplačilo boste prav tako lahko uporabili vsa sredstva, kot za nakazila. Edina razlika je v tem, da je najnižje možno izplačilo €12, ki je sicer nekoliko višje kot najnižje možno vplačilo.

Zaključek

Torej, kaj lahko izluščimo iz te recenzije Pinnacle mobilne strani?

Najbolj pomembno je dejstvo, da na voljo ne boste imeli aplikacij za Android ali iOS naprave, temveč bodo stave za vas na voljo zgolj preko mobilne strani.

Za nekatere uporabnike je to sicer manjši minus, medtem ko drugi uporabniki ne bodo imeli pretiranih težav za igranje stav preko te mobilne strani.

Vse ostalo – izgled, funkcije, in ostala ponudba je precej podobna tisti iz osnovne strani Pinnacle. Gre za modernega ponudnika mobilnih stav in najverjetneje ne boste razočarani, še posebej če ste že navajeni igranja stav preko osnovne strani te stavnice.

Tu velja omeniti še to, da je eden izmed aspektov, kjer bi bila mobilna izkušnja pri Pinnacle še boljša to, da bi lahko imeli na voljo bonuse za mobilne igralce – a vendar ti niso nujni, kajti imeli boste na voljo nižje kvote in marže.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top