Posodobljeno na:

Betfair mobile recenzija in analiza za Slovenske igralce

Vas zanima, kako izgleda Betfair mobile stran in njene aplikacije? Potem ste prišli na pravo mesto. V tem članku si bomo pogledali Betfair mobilno stran in aplikacije.

Prikaži več

Betfair velja za eno izmed največjih športnih stavnic na svetu. Gre za eno izmed prvih stavnic, ki je začela ponujati tako imenovan »betting exchange«. To je precej drugačen način igranja stav, in če vas zanima več o tem, kako to izgleda, si preberite našo Betfair recenzijo.

Sedaj pa si poglejmo, kakšne so značilnosti Betfair mobile strani in aplikacij, kaj lahko pričakujete, kako si aplikacije nastaviti na vaši napravi, in kako igrati vaše priljubljene stave.

Prikaži manj
Betfair domovská stránka
Betfair
1
  • Exchange in klasične športne stave
  • Večje možnosti za dobitke
  • Visok bonus ob vpisu
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Mobilna verzija Betfair – Kako izgleda

Najprej si poglejmo mobilno stran stavnice Betfair. Namreč potrebno je ločiti med mobilno stranjo in aplikacijami, saj pri mobilni strani gre za tisto stran, ki nam je na voljo preko brskalnika na naši mobilni napravi.

Za uporabo Betfair mobile strani torej ne bo potrebno nastaviti kakšne posebne aplikacije. Potrebovali boste le geslo in email naslov, preko katerega se boste lahko registrirali, in že boste lahko pričeli igrati stave na tej mobilni strani.

Poglejmo si najprej izgled in funkcionalnost mobilne strani Betfair.

Betfair mobilne športne stave

Izgled in funkcionalnost

Betfair mobile je ena najboljših mobilnih stavnih izkušenj, ki jih lahko imate. Kaj drugega bi pričakovali od podjetja, ki je za vedno spremenilo naš način stav?

Betfair je bil in bo še naprej v ospredju revolucije spletnih stav, saj je razvil ne le svojo osnovno aplikacijo za stave, iz katere lahko izvajate vse svoje stave na Betfair, temveč tudi pri razvoju mobilne strani, ki izboljša vašo izkušnjo s stavami.

Mobilna izkušnja je preprosto vrhunska. Kot bi lahko pričakovali, Betfair nenehno posodablja svojo mobilno platformo z izboljšano uporabniško funkcionalnostjo in funkcijami.

Ne samo, da je odlična uporabniška izkušnja, Betfair tudi rad skrbi za svoje stranke, tako nove kot obstoječe, z rednimi izboljšanimi ponudbami kvot, ki so na voljo za prihajajoče športne dogodke. Ti redno vključujejo višje kvote za tekme Premier League ob koncu tedna ali tekme Lige prvakov sredi tedna.

Betfair olajša tudi iskanje teh ponudb. Preko brskalnika lahko poiščete vse stave, na katere bi radi položili vaš denar. V osnovi se mobilna stran ne precej razlikuje od osnovne strani, kar je seveda bonus, saj je sama osnovna stran zelo dobro zasnovana. V celoti bi lahko rekli, da je Betfair mobile izkušnja vrhunska in med najboljšimi na svetu.

Ponudba na Betfair mobile

Kakšna pa je ponudba na Betfair mobilni strani? Ali se kaj razlikuje od ponudbe na osnovni strani stavnice?

Betfair mobile vam omogoča dostop do celotnega nabora stavnih trgov. Ne glede na športe, na katere igrate radi stave, vam Betfair mobile omogoča stave kadar koli in kjer koli. Ne glede na to, ali ste ljubitelj nogometa, tenisa, kriketa, konjskih dirk ali katerega koli drugega športa, lahko stavite z lahkoto in samozavestjo.

Dostop do trgov, na katere želite staviti, je preprost. Medtem ko se nekatere mobilne aplikacije za stave zdijo zmedene in natrpane, je mobilna izkušnja Betfair poenostavljena, kar vam olajša iskanje športa, turnirja, lige in dogodka, na katerega želite staviti, z le nekaj dotiki zaslona.

Glede na to, da je vsak dan na voljo dobesedno na tisoče stavnih trgov, od nogometa do tenisa, konjskih dirk do košarke, je način, na katerega lahko kadar koli dostopate do katerega koli trga, bodisi pred tekmo ali med igro prek mobilne naprave, osupljiv.

Čeprav je igranje stav prek mobilnega telefona Betfair enostavno, je lahko za tiste, ki prvič igrajo, nekoliko zmedeno. Čeprav hvalimo aplikacijo in mobilno spletno mesto zaradi preprostosti in enostavne uporabe, je lahko vsaka mobilna aplikacija težka za navigacijo za začetnike.

Še posebej zanimiv način pa je tako imenovan betting exchange. Pri tem načinu igranja stav boste lahko igrali na drugačen način kot pri klasičnih športnih stavah, zato bo to lahko nekoliko čudno za začetnike in morda boste potrebovali nekaj časa, da se na takšen način igranja stav tudi navadite. Vendar če ga odigrate prav, boste tukaj imeli ogromno možnosti za zaslužek.

Varnost in dodatne funkcije

Če iščete zanesljivo, odzivno in stabilno izkušnjo mobilnih stav, potem je težko premagati to, kar ponuja Betfair mobile. Po našem mnenju je zagotovo med najboljšimi aplikacijami za mobilne stave in mobilnimi spletnimi mesti, ki so trenutno na voljo.

Aplikacija je zasnovana z mislijo na uporabnika. Na voljo so številne odlične funkcije, vključno z rezultati v živo in statistiko za večje športne lige in turnirje, da ne omenjamo možnosti izplačevanja denarja cash out, ki omogoča predčasne dobičke. V trgovini z aplikacijami je na voljo tudi velika paleta dodatnih funkcij, ki izboljšajo vašo izkušnjo stav in vam pomagajo ustvariti večje donose od stav.

Z okusom Betfaira za inovacije ste lahko prepričani, da se bo njihova mobilna izkušnja v prihodnjih letih le še izboljšala. Glede na to, kako dobra je njihova trenutna mobilna ponudba, komaj čakamo, da vidimo, kaj bo Betfair pripravil v bodoče.

Betfair Android app – Pregled

Vas zanima, kako izgleda in deluje aplikacija Betfair za Android naprave? Potem si preberite tale odstavek.

V osnovi je Android aplikacija za mobilne naprave precej podobna aplikaciji oziroma mobilni strani stavnice Betfair. Pri tem ne boste našli nekih večjih razlik, a vendar je pomembno, da si pogledamo, kako deluje aplikacija Android.

Z uporabo aplikacije Betfair boste lahko upravljali svoj račun in nakazali denar na račun, prav tako boste imeli tu na voljo vse funkcije, ki so na voljo tudi na osnovni strani stavnice.

Lahko bi rekli, da je sam dizajn in izgled aplikacije morda nekoliko zastarel, a vendarle je še vedno precej dober, da lahko konkurira najboljšim stavnicam na svetu. Po funkcionalnosti in uporabnosti je mobilna aplikacija za Android naprave na zelo visokem nivoju. Poleg tega vam nudi prav vse možnosti, ki so na voljo tudi na osnovni strani.

Kako pobrati Betfair Android app

Sedaj pa so poglejmo, kako si lahko to aplikacijo namestite na vašo Android napravo.

Prvi korak je ta, da morate najprej napraviti vaš račun pri stavnici. Pri tem boste potrebovali geslo in ime računa, ter vpisati boste morali tudi ostale podatke. Če račun že imate, potem lahko nadaljujete z namestitvijo aplikacije.

Za namestitev aplikacije boste morali pobrati Betfair Android apk, ki je na voljo na osnovni strani stavnice. Po tem boste morali to datoteko pobrati na vaš telefon in jo instalirati, nakar bo aplikacija pripravljena za uporabo.

  • Naredite nov Betfair račun
  • Pojdite v Nastavitve, nato kliknite na Aplikacije
  • Obkljukajte polje zraven »Neznani Viri«
  • Pojdite na Betfair, se vpišite v vaš račun, in poberite Betfair Android Apk
  • Dokončajte namestitev s tem, da zaženete to datoteko
Betfair
Betfair aplikáciu pre Android

Betfair iOS app – Pregled

Sedaj smo si pogledali Android aplikacijo, a vendar, kako izgleda pa aplikacija za Apple naprave?

Po samih funkcijah in izgledu je ta aplikacija zelo podobna Android aplikaciji. Betfair stalno skrbi za svoje stranke in tako se boste lahko tu prepričali, da boste imeli na voljo prav vse funkcije in možnosti, kot pri ostalih stavnih straneh.

Poleg tega je potrebno tukaj tudi omeniti, da je na voljo tudi aplikacija za iPad naprave, ki jo boste prav tako lahko instalirali preko App Store. Sam proces instalacije je precej preprost, za iPad naprave pa je značilno to, da je aplikacija narejena z obziroma na iPad in večje zaslone, tako da je nekoliko spremenjena.

Če želite instalirati Betfair app za Apple naprave, potem je ta postopek precej preprost. Potrebovali boste svoj račun, samo namestitev pa boste lahko napravili preprosto preko App Store.

Betfair
Betfair aplikáciu pre iOS

To so koraki, ki jih morate storiti za Betfair app download za Apple.


Ali ima Betfair mobilne bonuse?

Ne, Betfair ne nudi posebnih bonusov za mobilne uporabnike.

Dobra novica pa je v tem, da boste na mobilnih aplikacijah in strani lahko uporabili vse ostale bonuse in promocije, ki so na voljo na stavnici Betfair. Ti bonusi in ponudba se spreminjajo stalno, zato vam priporočamo, da to ponudbo stalno spremljate, da je ne zamudite.


Mobilna Plačila

Betfair mobile

Nakazila in izplačila na stavnici Betfair na mobilni strani in aplikacijah so preprosta in varna, na voljo pa imate vse možnosti, ki so na voljo tudi na osnovni strani stavnice.

Tako boste lahko za plačila uporabili naslednje načine plačila:

Zaključek

Za zaključek naj povemo, da je uporaba Betfair mobile odlična. Gre za eno izmed najboljših stavnic na svetu z odlično ponudbo betting exchange, ki vam nudi vse funkcionalnosti in prednosti, ki jih nudijo druge stavnice.

Lahko rečemo z lahkoto, da gre za eno izmed najboljših stavnic na svetu in njena mobilna ponudba ne razočara.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top