Posodobljeno na:

Tipico mobile recenzija – Preprost dizajn in hitra uporaba

Tipico je stavnica za Evropske igralce ki je bila ustanovljena leta 2004. Tipico mobile je bila ponudba za igralce že od samega začetka, vendar je večina igralcev igrala preko uradne spletne strani stavnice.

Prikaži več

Danes pa vemo, kako pomembno je to, da ima stavnica dobro urejeno mobilno izkušnjo, zato smo za vas pripravili kratek pregled Tipico mobile strani in aplikacij.

V tej recenziji si bomo pogledali Tipico mobilno stran in aplikacije, kako funkcionirajo, kakšne so njihove značilnosti, in kako jih lahko uporabite, da boste imeli najboljše možnosti za zmago na stavah.

Prikaži manj
Tipico domovská stránka
Tipico
1
  • Prijazna za uporabo
  • Varna stavnica
  • Moderna mobilna stran
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Pregled mobilne verzije stavnice Tipico

Kot prvo je pomembno, da si pogledamo Tipico mobilno stran, oziroma mobilno verzijo.

To je verzija stavnice, ki je dosegljiva preko vašega brskalnika na vaši mobilni napravi. To pomeni, da boste lahko to stran dostopali preko vašega telefona brez da bi potrebovali nastaviti aplikacije Tipico na vašem telefonu.

Tipico mobilne športne stave

Dizajn in funkcionalnost mobilne strani

Kot prvo si poglejmo izgled mobilne strani. Dobra stran mobilne strani stavnice Tipico je v tem, da je sam izgled precej podoben izgledu osnovne strani.

To pomeni, da če ste navajeni igranja stav na osnovni strani stavnice, potem vam mobilna verzija te stavnice ne bo predstavljala večjih problemov. Še vedno imamo tu tisti značilni rdeče-siv dizajn in ostale funkcije, ki so dosegljive na osnovni strani.

Ena izmed večjih prednosti Tipico mobilne strani je v preprostosti uporabe. Vsekakor so izdelovalci te strani dali prednost funkcionalnosti kot samemu izgledu – ki pa vendarle ni tako slab, kot bi lahko pričakovali.

Še ena dobra stran mobilne strani Tipico je tudi to, da na mobilni verziji stavnice lahko upravljate z vašim računom in dostopate prav vse enake funkcije, ki so vam tudi na voljo na uradni verziji te stavnice.

Tako da z uporabo Tipico mobile strani ne boste na izgubi, kajti igrali boste lahko kjerkoli in kadarkoli preko vaše mobilne naprave, hkrati pa boste imeli tudi dostop do vseh funkcij kot na osnovni strani.

Poleg tega velja omeniti tudi dejstvo, da lahko na tej mobilni strani tudi ustvarimo nov igralni račun za igranje stav.

Kakšna je ponudba?

Poglejmo si še ponudbo, ki jo imamo na voljo na Tipico mobile.

Po našem pregledu smo našteli 17 različnih športov, na katere lahko polagate stave. To je zelo dobra ponudba za vse navdušence športa in tiste, ki radi preizkusite svojo srečo tudi na športe, ki niso precej znani.

Tu boste lahko igrali stave na najbolj priljubljene športe v Sloveniji kot so nogomet, košarka, tenis, rokomet, odbojka, in mnogi drugi. Dobra stvar v Tipico mobilni strani pa je tudi dejstvo, da boste lahko igrali stave na nekatere manj znane športe.

Poleg tega si moramo pogledati tudi kakšne stavne možnosti bomo imeli na Tipico mobile. Tu lahko rečemo, da je ponudba ista, kot na osnovni strani. To pomeni, da nekaj športnih stavnih možnosti ne bomo imeli v primerjavi z največjimi stavnicami na svetu, a vendarle dovolj za odlično izkušnjo.

Tipico Android app – Pregled

Kot drugo pa si poglejmo še Tipico app in sicer bolj specifično, Tipico Android app. To aplikacijo bomo na naš telefon lahko pobrali tako, da bomo pobrali datoteko Tipico Android apk, ki je dosegljiva preko strani.

Za nekatere uporabnike je na voljo tudi prenos preko Google Play Store-a. Tipico app download za Android naprave boste tako lahko storili tako preko Tipico strani, kot tudi preko Google Play Store.

Če se odločite za inštalacijo preko Tipico Android apk, potem je zelo pomembno, da na svoji napravi dovolite prenos datotek iz neznanih virov. To storite tako, da greste v nastavitve, potem aplikacije, in kliknete na menu na zgornji strani. Nato kliknite na Instaliraj neznane datoteke, kjer boste morali dati napravi svoje soglasje.

Igranje stav preko mobilne aplikacije za Android naprave je precej preprosto. Tu je igralna izkušnja precej podobna kot na mobilni verziji stavnice Tipico. Prav tako boste lahko upravljali z vašim računom, igrali iste stave, kot na drugih straneh, ter napravili nakazila in izplačila.

Tudi za Android aplikacijo lahko rečemo, da je Tipico Android aplikacija precej preprosta za uporabo. Za mnoge uporabnike je uporaba aplikacije boljša opcija, kot uporaba mobilne verzije, saj je aplikacija mnogokrat hitrejša in bolje optimizirana za mobilne naprave Android.

Tudi tukaj boste lahko koristile bonuse, ki so na voljo, prav tako pa boste lahko napravili nov igralni račun in se vpisali v svoj račun vkolikor tega že imate od prej.

Tipico
Tipico aplikáciu pre Android

Tipico iOS App – Vse značilnosti

Sedaj pa si poglejmo še Tipico iOS app in kako deluje, ter kakšne so prednosti uporabe aplikacije preko mobilne strani.

Verjetno najpomembnejše je dejstvo, da je aplikacija za iOS naprave specializirana in optimizirana prav za vaš telefon. To pomeni, da je uporaba aplikacije precej boljša od uporabe mobilne strani, saj je narejena tako, da boste lahko uporabili vse funkcije aplikacije do popolnosti.

V samem izgledu in delovanju aplikacije za iOS naprave ne boste našli večjih razlik od ostalih aplikacij. Zelo podobno izgleda kot aplikacija za Android naprave, prav tako boste tu imeli enake funkcije, kot jih lahko pričakujete pri ostalih verzijah stavnice.

Tipico
Tipico aplikáciu pre iOS

To pomeni, da boste na tej aplikaciji igrali stave, upravljali svoj račun, napravili nakazila, koristili bonuse, in izbirali med stotinami stav, ki so na voljo na stavnici.

Kako pa aplikacijo poberete na svoj telefon?

To je precej preprost postopek. Najprej morate v App Store, kjer boste morali v iskalnik vpisati »Tipico«. Nato vam bo iskalnik prikazal aplikacijo, ki jo lahko poberete na vaš telefon. To storite hitro z gumbom za prenos.

Nato morate še napraviti nov račun ali se vpisati v obstoječi račun, in že boste lahko pričeli igrati vaše najljubše športne stave.


Ali ima Tipico mobilne bonuse?

Na žalost stavnica Tipico ne nudi posebnih mobilnih bonusov za uporabo mobilne strani ali aplikacije.

Dobra novica pa je v tem, da boste kljub temu lahko koristili vse ostale bonuse, ki so vam na voljo na tej stavnici. Tako boste lahko koristili bonus pri prvemu nakazilu do €100, kjer boste lahko dobili dodatna sredstva za igranje stav pri vašem prvem vplačilu na stavnico.

Potem so tu še ostale ponudbe in bonusi, ki so na stavnici na voljo vsem igralcem. Tudi te manjše bonuse boste lahko koristili na mobilni verziji stavnice, kot tudi na njenih aplikacijah.


Vplačila in izplačila na Tipico mobile

Kako pa lahko nakažemo sredstva na naš Tipico račun preko mobilne strani, oziroma kako lahko poberemo denar iz našega računa?

To je precej preprosto. To lahko storimo tako, da odpremo naš račun in nanj nakažemo denar oziroma izberemo opcijo »withdrawal«, ki nam bo omogočala, da lahko svoj denar izplačamo na naš bančni račun, ali na drugo opcijo.

Tu imamo vse možnosti plačila, kot tudi na osnovni strani Tipico. Med najbolj priljubljenimi načini plačila so:

Tipico mobile

Sicer tukaj ne bomo imeli zelo raznolike ponudbe kar se tiče opcij, preko katerih lahko nakažemo denar na naš račun, a vendarle so te opcije zelo priljubljene in pomembne za slovenske igralce, še bolj pomembno pa je dejstvo, da so nakazila in izplačila na tej strani varna.

Zaključek

Za zaključek si poglejmo, kako Tipico mobile deluje v primerjavi z ostalimi mobilnimi stavnicami.

Lahko bi rekli, da je Tipico precej dobro urejena stavnica kar se tiče mobilnih stav in aplikacij. Mogoče bi lahko rekli, da manjka nekaj urejenosti in dodatnih funkcij, ki jih najdemo na drugih, večjih stavnicah. Prav tako nimamo na voljo dodatnih mobilnih bonusov, a vendar lahko tudi na aplikaciji koristimo vse ostale bonuse.

Na splošno je Tipico mobile odlična izbira za vas če želite igrati stave preko vaše mobilne naprave kjerkoli in kadarkoli, in ob tem uživate v odlični izbiri stav in preprostosti aplikacij in mobilne strani.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top