Posodobljeno na:

Interwetten mobile pregled – Vse funkcije aplikacije

V tem članku si bomo pogledali Interwetten mobilno stran in mobilne aplikacije, kako jih naložiti, kako delujejo, in mnogo več.

Prikaži več

Interwetten je ena izmed najstarejših evropskih stavnic, saj je bila ustanovljena že daljnega leta 1990. Imajo veliko izkušenj s prirejanjem stav, v zadnjih nekaj letih pa je stavnica zagotovila igranje tudi na vaših mobilnih napravah.

Vse bolj je pomembno, da stavnice nudijo dobro igralno izkušnjo tudi na mobilnih napravah. Igralci radi igrajo stave kjerkoli in kadarkoli, in ob tem uživajo. Prav to pa je ena izmed večjih prednosti Interwetten mobile, ki vam ponuja izvrstno stavno ponudbo z dobro igralno izkušnjo.

Več si preberite v tem članku.

Prikaži manj
Interwetten domovská stránka
Interwetten
1
 • Zanesljiva stavnica
 • Preprosta uporaba
 • 100% bonus do €100
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

Interwetten mobilna stran – Na voljo na brskalnikih

Najprej si poglejmo Interwetten mobilno stran. To je tista stran, ki je na voljo vsem uporabnikom, ne glede na operacijski sistem.

Mobilna stran deluje tako, da lahko stave na Interwetten mobile igrate kjerkoli, potrebujete pa zgolj internetno povezavo in dober brskalnik na vaši napravi, kot je na primer Chrome, Opera, Safari, ali kakšen drugi.

Interwetten mobilne športne stave

Mobilna stran Interwetten vam je na voljo v dveh jezikih: nemščina in angleščina. Tu je odvisno, kateri jezik vam je ljubši, zagotovo pa je izbira več kot dobrodošla.

Najprej si poglejmo dizajn mobilne strani in njen izgled. Tu lahko rečemo, da je mobilna stran te stavnice na mah podobna osnovni strani, kar je sicer dobra stvar. Zelo je pomembna tudi preprosta uporaba, ki je na voljo pri tej mobilni strani Interwetten. Tudi izbira barv in dizajna je precej podoben osnovni strani, ki nam omogoča prijetno izkušnjo.

Navigacija na mobilni strani je tudi dobra, kajti na prvi strani ni preveč elementov, ki bi nam otežili iskanje stav ali iskanje tiste strani, katero bi radi dosegli. Najverjetneje res ni na nivoju nekaterih najbolj modernih mobilnih strani ostalih stavnic, ima pa dosti plus točk v preprostosti in učinkovitosti.

Poglejmo si še nekatere ostale značilnosti mobilne strani Interwetten, preden si pogledamo njene aplikacije.

Funkcije Interwetten mobilne strani

Na srečo je Interwetten mobilna stran zelo dobra zasnovana, kajti tu boste našli številne odlične funkcije, ki vam bodo polepšale izkušnjo na tej stavnici.

Tu so nekatere izmed glavnih funkcij, ki jih boste našli na Interwetten mobile strani.

 • Stave v živo – Poleg tistih glavnih stav pred tekmo boste na mobilni strani lahko igrali tudi stave v živo. Sekcija s stavami v živo je polna zanimivih stav in izbir, ki jih boste lahko dodali na vaš stavni listek. Ko boste odprli mobilno stran te stavnice boste videli, da so stave v živo na prvi strani, kar pomeni da je ta aspekt mobilne strani zelo pomemben za to stavnico.
 • Cash out – Na večino stav na Interwetten lahko uporabite tudi funkcijo cash out, ki vam omogoča, da denar predčasno poberete iz stave še preden je dogodek končan. Za tiste, ki te funkcije ne poznate je dobro da veste, da vam lahko ta funkcija prinese dobičke. Na srečo ima Interwetten mobilna stran na voljo tudi to funkcijo.
 • Live streaming – Live streaming oziroma prenosi tekem so prav tako na voljo na mobilni strani Interwetten. To je odlična novica za vse tiste, ki radi spremljate vaše najljubše dogodke za stave v živo. Seveda pa tu morate vedeti, da je število dogodkov s prenosi v živo omejeno.

Vse te omenjene funkcije uvrščajo Interwetten mobile stran med najboljše strani, kljub temu, da ji manjkajo nekatere moderne funkcije, ki jih boste našli na nekaterih ostalih stavnicah.

Interwetten Android app – Stave na Android telefonih

Sedaj si poglejmo še Interwetten app za Android naprave.

Zelo pomembno je omeniti, da je aplikacija precej podobna mobilni strani, še posebej kar se tiče dizajna in funkcionalnosti. Tudi tu boste lahko upravljali s svojim računom in napravili nakazila in izplačila iz vašega računa.

Poleg tega je ponudba na Android aplikaciji za Interwetten pestra in enaka tisti na osnovni strani. To je zelo pomembno, kajti ko igramo stave na aplikaciji, želimo imeti iste stave na voljo kot na glavni strani stavnice.

Za igranje stav na vaši Android napravi na stavnici Interwetten boste morali pobrati Interwetten Android apk, ki vam bo omogočila varno igranje stav na aplikaciji Android.

Interwetten
Interwetten aplikáciu pre Android

To so koraki, ki jim morate slediti za Interwetten app download.

 • Na vašem telefonu pojdite v Nastavitve. V nastavitvah izberite oddelek Varnost.
 • Na tej strani obkljukajte funkcijo »Dovoli dostop neznanim virom«. To vam bo dovolilo prenos aplikacije Interwetten.
 • Naslednji korak je, da greste na spletno stran Interwetten in tam najdete povezavo za prenos aplikacije.
 • Nato poberite Interwetten Android apk datoteko na vaš telefon.
 • Ko je prenos končan, to datoteko odprite in začnite instalacijo.
 • Ko je instalacija končana, lahko aplikacijo zaženete in pričnete igrati.

Ta proces je precej preprost, a vendarle boste morali to napraviti tako, kot piše zgoraj, kajti Google Play store ne dovoljuje stavnih aplikacij kot je aplikacija Interwetten.


Interwetten iOS app – Stave na Apple napravah

Sedaj pa si poglejmo še aplikacijo za IOS naprave, ki jo lahko poberete kar preko App Stora.

Aplikacija za Apple naprave je precej podobna tisti aplikaciji za Android naprave. Kot boste videli, so vse funkcije povsem enake, pa tudi izgled je podoben. Na tej aplikaciji boste lahko napravili nov račun, ga upravljali, napravili nakazila in izplačila, in mnogo več.

Za igralce je zanimivo tudi dejstvo, da je iOS aplikacija zasnovana predvsem za iOS naprave, kar pomeni da bo aplikacija delovala bolje in hitreje kot mobilna stran. V osnovi pa sta aplikacija in mobilna stran precej podobni, zato tu ne bosti našli velikih presenečenj.

Interwetten
Interwetten aplikáciu pre iOS

Za igranje stav na iOS aplikaciji boste morali najprej aplikacijo pobrati na vašo napravo. To lahko storite tako, da jo poberete iz App Stora.

Za instalacijo aplikacije na iOS napravi boste morali odpreti App Store in v iskalnik napisati »Interwetten«. Nato vam bo App Store predlagal aplikacijo Interwetten, ki jo boste lahko pobrali na vašo napravo. Po končani namestitvi se boste lahko v vaš račun prijavili in pričeli igrati stave.


Ali dobimo tudi mobilni bonus?

Za uporabnike mobilne strani in aplikacije je pomembno tudi to, ali jim aplikacija nudi kakšne posebne bonuse ob uporabi aplikacije.

V tem trenutku Interwetten nudi za svoje igralce poseben bonus za uporabnike mobilnikov, ki jim omogoča, da dobijo zastonjsko stavo. Ta ponudba velja zgolj za prvo stavo na mobilni stavi. Gre za tako imenovano risk-free bet, ki igralcem omogoča igranje stav brez rizika izgube njihovega dobička.

Poleg tega pa lahko uporabniki mobilne aplikacija in strani dobijo prav vse bonuse, ki so drugače na voljo na stavnici. Tako jih boste lahko koristili ne glede na to, ali uporabljate vašo mobilno aplikacijo ali mobilno stran, ali stave igrate na Interwetten osnovni strani.


Načini plačila na Interwetten mobile

Poleg bonusov je pomembno tudi, da lahko uporabljamo enake načine plačila kot na osnovni strani.

Za nakazilo boste lahko uporabili vse tiste klasične načine plačila, kot so:

Interwetten mobile

Pri vseh nakazilih je minimalno nakazilo €10, pri veliki večini pa so nakazila instantna. Le pri bančnemu nakazilu boste morali počakati nekaj dni, preden bo transakcija končana.

Za izplačilo boste lahko uporabili enake načine plačila razen Paysafecard. Vsi ostali načini plačila vam bodo na voljo tudi na mobilni strani.

Zaključek

Če povzamemo, je Interwetten mobile dobro zasnovana izkušnja. Všeč nam je to, da je aplikacija in mobilna stran preprosta za uporabo in ne vsebuje kakšnih elementov, ki bi dodatno zakomplicirali uporabo te aplikacije.

Ena izmed slabosti je v tem, da nima modernih funkcij kot ostale aplikacije ostalih stavnic. Mobilna stran tudi deluje počasneje kot aplikacije, vendar so to le manjše opazke, ki pa jih je zlahka spregledati ob tako dobri ponudbi in delovanju stavnice.

Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top