Posodobljeno na:

Recenzija NetBet Slovenija – Raznolike stave in moderen izgled

Ali vas zanima stavnica NetBet? Gre namreč za eno izmed redkih tujih stavnic, ki še vedno sprejemajo igralce iz Slovenije. Prav zaradi tega je interes v NetBet v Sloveniji kar precejšen.

Prikaži več

Toda veliko igralcev ima glede te stavnice pomisleke, še posebej zaradi tega, ker to ni eno izmed že ustanovljenih imen v svetu stav.

Toda stavnica NetBet je bila ustanovljena že leta 2001, tako da ima tradicijo dolgo več kot dve desetletji na področju stav. V tem času je postala prepoznana po svojem izboru stav in modernim izgledom strani, ter raznolikimi stavnimi možnostmi.

V tem pregledu stavnice NetBet športne stave boste lahko ugotovili, kako stavnica izgleda, kakšne stavne možnosti nudi, njene bonuse, podporo strankam, in mnogo več.

Prikaži manj
NetBet
1
  • Varna stavnica
  • Dober izbor stav
  • Preprosta za uporabo
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

NetBet Slovenija dostop – Ali potrebujete alternative link?

Dobra novica za igralce stav v Sloveniji je v tem, da stavnica NetBet deluje tudi preko prvotne povezave, tako da NetBet alternative link sploh ni potreben.

To je dobrodošla novice za vse tiste, ki želijo stave igrati na straneh, na katere lahko dostopajo z lahkoto. NetBet je namreč eden izmed redkih ponudnikov iz tujine, ki še vedno sprejemajo igralce iz Slovenije, za kar pa ne boste potrebovali alternativnega linka kot je to morda pri drugih straneh za športne stave.

NetBet je licencirana in regulirana stavnica

Eden izmed pomembnejših aspektov stavnice, ki ji omogoča delovanje ne samo v Sloveniji, temveč tudi v celotni Evropski Uniji, je njena licenca.

Kljub temu, da je bila stavnica ustanovljena že leta 2001, pa je NetBet pridobil licenco za delovanje v Evropski Uniji šele leta 2006. Takrat so pridobili licenco s strani MGA (Malta Gaming Authority), ki ponudnikom omogoča delovanje v Evropski Uniji in širše.

Poleg licence pa mora vsaka stavnica poskrbeti tudi za to, da je regulirana s strani največjih regulatornih teles, ki omogočajo tako igralcem kot ponudnikom stav varno in zanesljivo izkušnjo.

Nekateri izmed regulatorjev strani NetBet so:

NetBet registracija korak po koraku

NetBet

Ali vas zanima registracija na strani NetBet? Potem lahko preprosto sledite temu postopku in se registrirate na NetBet, ter začnete igrati vaše priljubljene igre še danes. Pa poglejmo, kako registracija poteka pri NetBet:

Najprej morate odpreti okno za registracijo. To storite tako, da pritisnete na gumb »Sign Up« v desnem zgornjem kotu. Nato se vam bo prikazalo sledeče okno, kjer kot državo izberete Slovenijo.

V naslednjem koraku boste morali izpolniti vaše osebne podatke. Tu vnesite vaš e-mail naslov ter vaše geslo, pa tudi vaše ime in priimek, datum rojstva, in nekatere ostale podatke.

Naslednji korak je, da boste izpolnili vaše kontaktne podatke. Vnesti boste morali vaš naslov ter vašo telefonsko številko, kamor vas bo lahko stavnica kontaktirala.

Kot zadnje boste lahko na stavnici izbrali bonus, ki ga lahko dobite preko »referral« programa. Tu preprosto vnesete bonus kodo – če jo seveda imate.

Po koncu NetBet registracije boste morali še verificirati vaš e-mail naslov. Da to storite, boste prejeli e-mail sporočilo z linkom, preko katerega boste lahko potrdili vaš naslov. Nato boste lahko pričeli igrati stave in napravili vaše prvo nakazilo na stavnico.

Zadnja stvar, preden boste lahko popolnoma koristili vse funkcije stavnice je verifikacija. To lahko storite tako, da pošljete kopijo vašega osebnega dokumenta.

NetBet deposit in izplačila – Raznoliki načini plačila

Naslednje, kar morate vedeti o tej stavnici so načini nakazil in plačil na tej strani. Tu lahko rečemo, da so načini plačila dokaj raznoliki. Morda smo pogrešali to, da bi stavnica nudila plačila preko kriptovaluta, a vendar se bo lahko to zgodilo v prihodnosti.

NetBet

Za nakazilo na stran NetBet boste lahko koristili vašo kreditno ali debetno kartico Visa, Mastercard, ali Maestro. Potem lahko uporabite tudi Skrill, Skrill 1-tap, NETELLER, ter nekatere ostale spletne banke kot so ecoPayz, MuchBetter, ali ecoVoucher. Na voljo imate še paysafecard, pa seveda nakazilo preko bančnega nakazila.

Večina teh nakazil je instantnih, le pri bančnemu nakazilu boste morali počakati nekaj dni. Najnižje možno nakazilo na stavnico je €10.

Pri izplačilih pa boste lahko uporabili le bančno nakazilo na vaš račun. To je edini način nakazila iz stavnice na vaš račun. Seveda je morda to manjša slabost stavnice NetBet, kajti mnoge druge strani nudijo veliko več možnosti, kar se tiče izplačil. A še vedno je bančno nakazilo najverjetneje najbolj priljubljen način izplačila.

Pri izplačilu boste morali vnesti vaše bančne podatke kot so IBAN, vaše ime, številka računa, TRR, ime banke, in ostale podatke. Izplačilo lahko traja nekaj dni. Poleg tega morate vedeti, da se pri večjih zneskih obračuna manjša marža, vendar to velja samo za zneske, večje od €500.

Hitra in uporabniku prijazna stran

Eden izmed pomembnejših aspektov, ki jih pregledamo pri vsaki stavnici je sam izgled in delovanje strani. Tu je zelo pomembno, da je stavnica prijazna igralcu in da je iskanje stav hitro in preprosto.

Dobra novica za vse uporabnike NetBeta je v tem, da je stran NetBet zelo hitra za uporabo. Preklapljanje med stranmi je hitro, iskanje stav in dogodkov pa je zelo hitro. Na levi strani zaslona boste našli vse dogodke in športe, ki so pokriti na NetBet.

Za iskanje stav boste lahko uporabili iskalnik, ki se nahaja v zgornjem levem kotu strani. Pod tem iskalnikom bodo razvrščeni najbolj priljubljena tekmovanja, od koder boste lahko izbrali vaš priljubljen dogodek.

Zelo lahko je tudi upravljanje vašega računa, saj boste lahko spremembe na vašem računu lahko opravili v zgolj nekaj sekundah.

Ali NetBet Slovenija nudi bonuse?

NetBet

Na spletni stavnici NetBet dobite bonus dobrodošlice, ki je namenjen novim strankam. Ob prvem nakazilu bodo nove stranke dobile ponudbo, da izkoristijo do €50 v zastonjskih stavah, ki bo na voljo za nove stranke. Opomba: za slovenske igralce ta bonus trenutno ne velja.

Poleg tega nudi NetBet sistem bonus kod, kjer boste lahko vpisali bonus kodo, vi pa boste dobili zastonjske stave oziroma dodatna stavna sredstva na vašem igralnem računu.

Ta pristop je vsekakor dvorezen meč, kajti za igralce, ki bonus kod ne dobijo, bonusa ne bodo morali koristiti. Po drugi strani pa je to dobra priložnost, da igralci dobijo bonus bolj pogosto in tudi večje bonuse.

Precej boljši je bonus, če se vpišete na stran NetBet Casino. V tem primeru boste dobili bonus v višini 100% vašega prvega nakazila do €200. Slabost tega je, da tega bonusa ne boste morali uporabiti za športne stave.

Dobra NetBet ponudba športnih trgov

Izbor stav se bo zelo razlikoval od dogodka do dogodka. Za najbolj priljubljene stave in dogodke bo na izbor več kot 150 različnih stav. Na primer, za tekmo Lige Prvakov med Chelsea in Porto smo našli kar 185 različnih stavnih trgov.

Tu imamo na voljo veliko raznolikost med stavami. Izbiramo lahko seveda med tistimi klasičnimi stavnimi trgi kot so 1x2 stave, pa stave na gole, kot tudi stave na kote, polčase, kartone, pa tudi stave na časovne okvirje, stave na igralce, in tako imenovane »specials« stave.

Še posebej je bila za nas zanimivi opcija »Create Your Bet«, kjer lahko sami ustvarite svojo stavo, glede na vaše preference.

Tukaj lahko na primer kombinirate več različnih stav na določen dogodek, ki jih lahko date skupaj v eno stavo. Kvote se tako povečajo, a vendar pri takem načinu igranja stav ne boste mogli potem dodati tudi druge stave iz drugih dogodkov, kar je manjše razočaranje, a vendar je to še vedno precej dobrodošel način igranja stav.

Kakšne športe imamo na razpolago pri NetBet?

Tudi pri izboru športov in športnih dogodkov so pri NetBet kar dobro poskrbeli za svoje igralce. NetBet ponudba športov je med boljšimi na trgu.

Res je, da izbor morda ni tako širok kot pri nekaterih večjih stavnicah kot so bet365. A vendarle boste tu našli skoraj zagotovo za vaš okus, ne glede na to, na katere športe najraje igrate.

Seveda so tu vsi najbolj priljubljeni športi med slovenskimi igralci, kot so nogomet, košarka, tenis, hokej, rokomet, kolesarstvo, in nekateri ostali. Potem imamo na voljo tudi ostale športe kot so kriket, e-športi, konjeništvo, bejzbol, ameriški nogomet, floorball, golf, MMA, pikado, boks, in nekateri ostali. Morda manjkajo avto-moto športi in zimski športi.

Poleg tega so tu na voljo virtualne stave, preko katerih lahko igralci kadarkoli igrajo svoje priljubljene stave.

Proces igranja stav pri NetBet

Kot pri mnogih drugih stavnicah je igranje stav pri NetBet precej enostavno. Vse, kar morate storiti je to, da dodate vaše priljubljene stave na stavni listek, ki ga potem lahko prostovoljno spreminjate po vaših preferencah.

Lahko igrate single stave, ki so seveda priljubljene za stave z višjimi kvotami. Tukaj ni posebnih omejitev kar se tiče kvot stav, a vendar je bolje, da izberete nekoliko višje kvote.

Potem je tu še »Combi« način igranja stav, ki je seveda najbolj priljubljen stavni listek. Tukaj lahko dodate več stavnih možnosti na en stavni listek in jih kombinirate v eno stavo, kjer se bodo kvote pomnožile.

Dobra novica je tudi to, da je pri NetBet mogoče igrate sistemske stave. Lahko igrate tudi patent stave in nekatere bolj komplicirane sisteme kot so goliath. Pa tudi manjši sistemi so na voljo, ki lahko pridejo prav igralcem, ki želijo igrati svoje stavne listke nekoliko bolj varno.

NetBet cash out je prav tako na voljo, in sicer na stave Combi in single, pa tudi na nekatere sistemske stave. Višina cash outa bo odvisna od kvot in rezultatov.

Stave v živo brez NetBet Live Stream

Kako pa se NetBet izkaže ko pridemo do stav v živo? Tu je konkurenca kar velika…

Lahko rečemo, da je pri stavah v živo NetBet nekje v zlati sredini med mednarodnimi stavnicami. Vsekakor je ponudba in sam izgled pa tudi preprostost igranja stav v živo veliko boljša kot pri e-stave, denimo. A vendarle še vedno ne dosega nivojev, ki jih postavlja bet365, na primer.

Vsekakor je dobrodošlo, da je pri stavah v živo možno videti statistiko samega dogodka, pa tudi grafični prikaz tekme, ki nam omogoča, da spremljamo dogodek v živo.

NetBet livestream na žalost ni na voljo. To je eden izmed aspektov, kjer bi se stavnica lahko tudi bolje izkazala.

Kar se tiče NetBet stav v živo lahko rečemo, da nudi NetBet tudi nekatere stave iz manjših in manj znanih lig, med drugim tudi slovenske lige pa nekatere nižje nogometne lige, kar bo razveselilo tiste, ki stavijo na manj znane dogodke. Ponudba pa vendarle ni tako široka, kot pri večjih operaterjih.


NetBet športne stave prek mobilnih nprav

Igranje stav na NetBet je možno tudi preko mobilnih naprav. Za vse naprave je možno stran dostopati preko NetBet mobilne strani.

Android uporabniki lahko prav tako poberejo NetBet aplikacijo na njihovo Android napravo, ali pa jo lahko poberete preko spletne strani NetBet in nato naložite na vaš telefon. Poleg tega lahko Android aplikacijo lahko poberete preko Amazon store.

Sama mobilna stran izgleda precej podobno osnovni strani. Pogrešali smo sicer nekoliko večji zaslon, ki je precej omejen s strani menijev, ki se nam prikažejo na levi strani zaslona mobilne naprave.


Ali je stran NetBet varna?

Za varnost na strani NetBet skrbi G2 certifikat za varnost, ki ga priskrbuje GoDaddy. Ta velja za enega izmed najbolj varnih in zanesljivih ponudnikov certifikatov, zato ste lahko prepričani, da je ta dovolj varen, da obvaruje vaše osebne podatke.

Poleg tega je tu še 128-bitna SSL enkripcija, ki vas bo zavarovala pred izgubo vaših podatkov, še posebej vaših bančnih podatkov.


Kontaktirate lahko podporo strankam, ko jo potrebujete

Kako pa je pri NetBet glede podpore uporabnikom?

Na voljo boste imeli support preko email naslova, in sicer je ta naslov na voljo za vas kjerkoli in kadarkoli. Verjetno bo trajalo nekaj ur oziroma mogoče kakšen delovni dan, da na vaš mail odgovorijo, a vendar lahko pričakujete odgovor na vsako vaše vprašanje.

Poleg tega je tu tudi podpora preko live chat funkcije, ki pa na žalost ni na voljo 24/7. Ta funkcija je dosegljiva samo v popoldanskih urah, saj je stran kanadska in se podpora uporabnikom deli glede na kanadske ure.

Poleg tega lahko stavnico tudi pokličete preko telefona če svojega odgovora ne najdete na njihovem Help Centru. Ta center je namenjen za to, da že tam dobite odgovore na vaša morebitna vprašanja.


Zaključek

Plusi
  • Po našem mnenju je stavnica NetBet nekje v zlati sredini med vsemi stavnicami. Njene dobre lastnosti so hitra uporaba in preprosta stran, dobra podpora strankam, zanesljivost, pa tudi solidna ponudba športov in športnih trgov.
Minusi
  • Po drugi strani pa ima stavnica tudi nekaj aspektov, kjer se lahko še izboljša. Stran nima aplikacije za IOS naprave, poleg tega pa je live chat funkcija dosegljiva samo v določenih urah dneva, ki za nekatere igralce mogoče niso najboljše. Morda bi lahko med slabostmi omenili še pokritost športov in dogodkov pri stavah v živo.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Da, v to ste lahko prepričani. Stavnica NetBet je regulirana in licencirana stavnica, ki skrbi za varnost igralcev. Na tržišču je vse od leta 2001, kar pomeni, da ima tudi dokaj dolgo tradicijo nudenja športnih stav in ostalih iger na srečo. Poleg tega za varnost in poštenost strani skrbijo razni regulatorji, ki stavnico skozi spremljajo in igralcem omogočajo varno uporabo.

Registracija na NetBet je preprosta. Najprej pojdite na ta link: https://sport.NetBet.ca/

Nato boste v desnem zgornjem kotu pritisnili na gumb Sign Up, ki bo odprla okno, kamor boste vpisali vaše podatke. Nato morate samo slediti postopku registracije, ki je precej preprost in hiter. Po registraciji boste morali še opraviti verifikacijo vašega računa in vaših osebnih podatkov, kar lahko storite tako preko e-mail naslova in tudi s pošiljanjem kopije vašega osebnega dokumenta.

Na žalost na strani NetBet ne boste našli prenosov raznih tekem v živo. To je tudi ena izmed šibkih lastnosti stavnice NetBet ki pa jo bodo lahko v prihodnosti odpravili. Live streaming boste lahko uporabljali na drugih stavnicah in če je to za vas zelo pomembno, potem vam priporočamo uporabo drugih stavnic, ki smo jih recenzirali. Vsekakor pa to ni stvar, ki bi lahko uničila vašo izkušnjo pri stavnici NetBet.

Naša najboljša ponudba stavnic
open
Top