Posodobljeno na:

Marathonbet Slovenija – Pregled in recenzija

Če bi radi igrali na dobri tuji stavnici, potem so Marathonbet sportne stave solidna izbira za vas. Nudijo vam dobre kvote in relativno nizke marže, poleg tega pa lahko stave na Marathonbet Slovenija igrate tudi preko vašega telefona.

Prikaži več

Gre za ponudnika z dobro tradicijo, kajti Marathonbet je v operaciji vse od leta 2002 na spletu. V tem času si je ta stran nabrala precej izkušenj in tudi licence, ki ji dovoljujejo operacije po celem svetu, in tudi v Sloveniji.

Če ste v dilemi, katero tujo stavnico izbrati, potem je Marathonbet Slovenija ena izmed prvih izbir na vašem seznamu. Poglejmo si, kako dobre so Marathonbet športne stave in kaj morate vedeti o stavnici, preden se nanjo vpišete.

Prikaži manj
Marathonbet
1
 • Dobre kvote
 • Nizke marže
 • Odlična ponudba stav in stav v živo
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

Kako je možen Marathonbet Slovenija dostop?

Ali za dostop do te strani potrebujete Marathonbet alternative link?

Ne, dobra novica za vse slovenske igralce stav, ki bi radi igrali stave na Marathonbet je v tem, da za Marathon Bet Slovenija dostop ne boste potrebovali alternativnega linka oziroma kakršnekoli Marathonbet mirror povezave.

Vse kar potrebujete storiti je to, da greste na stran Marathonbet (www.marathonbet.co.uk/en/), se tam prijavite, in nato opravite prvo nakazilo in verificirate vaš račun.

Edino, kar morate vedeti je to, da stavnica trenutno žal ni možna v slovenščini, tako da se boste morali malce prilagoditi, če boste želeli uporabljati vse njene načine igranja stav.

Ali je Marathonbet licenciran ponudnik?

Da, Marathonbet nosi licenco s strani vlade Curacaa, ki stavnici omogoča, da svoje operacije izvaja na področju Evropske Unije in širše. Poleg tega ima stavnica licenci s strani tako italijanske kot španske vlade, kar tej strani daja še dodatna dovoljenja za delovanje na teh dveh lokacijah.

Tukaj velja še omeniti dejstvo, da ima Marathonbet licenco tudi s strani beloruske vlade, ki pa ima poseben režim kar se tiče stavnic in igranja iger na srečo.

Za vse tiste, ki vas skrbi varnost te stavnice in njena prijaznost do strank je dobra novica tudi to, da je Marathonbet regulirana stavnica s strani nekaterih najbolj priznanih regulatorjev. Med njimi so:

GamStop logo
GamCare logo
IBAS logo
UKGC logo
Alderney logo

Registracija na Marathonbet je preprosta

Vas zanima, kako poteka Marathonbet registracija? Potem si preberite več v naslednjem odstavku.

Sama registracija na Marathonbet bi morala biti za navadnega uporabnika precej preprosta. Proces registracije lahko začnete s tem, da kliknete na rdeč gumb v desnem zgornjem kotu strani, ki pravi “Join Now”.

Je dobra stvar registracije na Marathonbet v tem, da vam ne bo potrebno izpolnjevati več korakov oziroma okenc. Vse boste lahko napravili v tem okencu, ki se vam takoj odpre.

Tu boste morali izpolniti sledeče podatke:

 • Ime in priimek
 • Država
 • Datum rojstva
 • Vaš poln naslov
 • Email
 • Telefonsko številko
 • Uporabniško ime in geslo
 • Varnostno vprašanje in odgovor
 • Vašo priljubljeno valuto, tip kvot in vaš časovni pas
Marathonbet

Po izpolnitvi tega obrazca nato kliknete “Join Now”. Na vaš email naslov boste prejeli potrditveno pošto, preko katere lahko nato dokončati registracijo vašega računa.

Toda to še ne pomeni, da boste lahko takoj pričeli z igranjem stav na Marathonbet. Še pred prvim nakazilom boste morali opraviti verifikacijo vašega računa. To storite tako, da stavnici pošljete kopijo vašega osebnega dokumenta oziroma dokumenta, ki dokazuje, da ste ta oseba res vi.

Ko boste poslali vse slike, bo lahko trajalo nekaj ur do nekaj dni, da bo stavnica dokončala verifikacijo vašega računa.

Marathonbet deposit – Načini vplačila in izplačila

Kako lahko napravite Marathonbet placilo, da boste potem lahko začeli igrati stave na tej strani? Za to boste imeli več načinov - toda potrebno je tudi omeniti, da boste morali pred tem verificirati vaš račun, kar vam bo omogočilo popolno izkoriščanje vašega računa.

Marathonbet

Potrebno je reči, da je Marathonbet deposit načinov precej malo, še posebej ko jih primerjamo z nekaterimi drugimi ponudniki v rangu Marathonbeta - toda za večino igralcev so ti načini ravno pravšnji.

Za nakazilo boste lahko uporabili naslednje načine:

Pri vseh nakazilih je minimalno možno nakazilo €5.84. Toda verjetno najboljša stvar o tej stavnici je dejstvo, da pri nobenemu nakazilo ne boste morali plačati marž. To je predvsem dobrodošlo glede na to, da pri tej stavnici ne boste prejeli kakšnih posebnih bonusov dobrodošlice (več o tem kasneje).

Pri izplačilih na Marathonbet pa je nekoliko drugače - tu sicer ne boste imeli tako veliko načinov plačila, kot pri nakazilih, a vendar so pokriti vsi najbolj priljubljeni načini izplačila. Za nakazilo na vaš osebni račun iz stavnice Marathonbet boste lahko uporabili:

 • Visa
 • Mastercard
 • Trustly
 • Skrill
 • NETELLER
 • WebMoney
 • paysafecard

Tu vam tudi ne bo potrebno plačati marž, velika večina izplačil pa bo opravljena v 24 urah po zahtevku na stavnici.

Ali je Marathonbet prijazen uporabniku?

Eden izmed aspektov, ki ga pogledamo najprej pri stavnicah je to, kako se stran stavnice odziva, in kako deluje, ter če je prijazna uporabniku.

Za Marathonbet bi lahko rekli, da je sicer preprostost uporabe dobra, bi pa lahko bilo nekaj izboljšanj na področju dizajna.

Če pogledamo najprej izgled stavnice bi lahko rekli, da gre za dokaj staromoden dizajn, kar seveda ne bo po godu vsem igralcem stav po svetu. Toda pomembneje od tega je to, kako stavnica deluje in ali je prijazna uporabniku - tu je Marathonbet soliden.

Pogrešali smo sicer iskalnik stav, kamor bi vpisali stave oziroma ekipo, na katero želimo igrati stave. Prav tako je sam izgled strani, kjer se nahajajo stave, nekoliko zapleten in mogoče ne najbolj prijazen za oči uporabnika. Tu bi lahko rekli, da je Marathonbet za največjimi ponudniki.

Dobro je pa to, da se pri izbiri vaših stav ne odpirajo dodatne strani, kar vam lahko prihrani precej časa, ki bi ga sicer porabili za iskanje stav, na katere bi radi igrali.

Marathonbet bonus – Kako do njega?

Marathonbet

Ali dobite Marathonbet bonus ob vaši prvi registraciji? Da, vendar ta bonus ni tisti klasičen bonus, ki ga dobite pri ostalih stavnicah. Namreč bonus pri Marathonbet je tak, da boste dobili zastonjsko stavo v vrednosti €20 po vašem prvem nakazilu in odigranih petih stavah v vrednosti vsaj €20.

Občasno stavnica nudi tudi promocije in bonuse, ki so vezani na priljubljene športne dogodke. V času Evropskega prvenstva v nogometu je stavnica nudila bonus v višini €100, na primer. Zato je pomembno, da spremljate bonus ponudbo Marathonbet.

Verjetno največja prednost uporabe stavnice Marathonbet je dejstvo, da vam ne bo potrebno plačevati marž - kar je, v primerjavi s slovenskim ponudnikom stav, na primer, kar velika prednost.

Marathonbet ima tudi program zvestobe ki bo stalnim igralcem omogočal dodatne dobitke in manjše bonuse ob daljši zvestobi tej stavnici. Ostale bonus ponudbe, ki jih velja omeniti so Acca Insurance, Bore Draw, Advancebet, in Lose-To-Win accumulator.

Nato je tu še Marathonbet cash out, ki strankam omogoča, da denar iz stav poberejo še preden je dogodek dokončan. To lahko prinese še dodatne dobičke.

Kateri stavni trgi so pokriti pri Marathonbet?

Ko govorimo o stavnih trgih na stavnici govorimo o različnih načinih igranja stav. Veliko igralcev igra na rezultat, vendar mnogi drugi pa tudi radi igrajo na ostale tipe stav, recimo stave na gole.

Za največje dogodke boste imeli na voljo preko 600 različnih stavnih trgov, poleg tega pa velja omeniti tudi veliko raznolikost teh stavnih trgov.

Poleg tistih glavnih stav na rezultate, ki jih najdemo na večini stavnic, boste lahko pri Marathonbet igrali še na nekatere druge trge. Na primer, tu boste našli Handicap stave kot tudi azijski hendikep, pa stave na gole, polčas, stave na statistike, kote, prekrške, kartone, stave na igralce, in mnoge druge. Marathonbet ponudba je zares odlična.

Na katere športe lahko stavimo?

Poleg stavnih trgov si je ob pregledu stavnico vredno ogledati tudi stave na različne športe, ki jih lahko opravimo na Marathonbet. Tu je zares ogromna ponudba športov, ki nam bo še povečala izbor stav, ki jih lahko igramo.

Med najbolj priljubljenimi športi so tu seveda nogomet, košarka, tenis, rokomet, pa tudi stave na hokej in e-športe.

Poleg teh glavnih športov velja omeniti še druge, manj znane športe, kot so: ameriški in avstralski nogomet, avto-moto športi, bejzbol, biatlon, boks, šah, kriket, kolesarstvo, pikado, galski nogomet, konjske dirke, netball, rugby, smučarski skoki in smučanje, ter mnogi ostali športi.

Marathonbet se pri ponudbi športov spet izkaže. Če temu dodamo še odličen izbor športnih trgov, potem dobimo odlično kombinacijo in dobro ponudbo, ki se lahko kosa s samimi največjimi stavnicami na svetu.

Igranje stav na Marathonbet

Vas zanima, kako poteka igranje stav na Marathonbet, in kako lahko sestavite vaš igralni listek? Potem si preberite tale odstavek.

Pri sestavljanju vašega igralnega listka boste imeli na voljo vse najbolj popularne načine igranja stav. Med drugim je to klasični stavni listek, kjer boste lahko kombinirali več različnih stav po vašem okusu. Med bolj priljubljenimi načini igranja sta tu tudi single in double, ki omogočata igranje na en ali dva dogodka.

Velja omeniti tudi ogromen izbor stav in raznih kombinacij stav, kjer boste lahko kombinirali različne stavne možnosti, kot so Heinz, Super Heinz, Lucky31, Yankee, Lucky 15, Trixie, Patent. Pri teh načinih je značilno to, da lahko svoje stave zavarujete oziroma igrate na še višje kvote, kot so sicer na voljo.

Vse stave, ki jih izberete se bodo pokazale na desni strani stavnice, kjer se bo izpisal vaš stavni listek. Ko dodate stave na listek, boste lahko izbirali med raznimi kombinacijami na stavnem listku po vaši izbiri. Imeli boste popolno svobodo nad izborom stav in stavnega listka.

Ali Marathonbet nudi stave v živo?

Na Marathonbet boste lahko igrali tudi stave v živo - tako imenovane live stave vam nudijo odlično izbiro, če se želite ob spremljanju vašega priljubljenega dogodka malce zabavati in odigrate stave na te dogodke.

Marathonbet live stream vam sicer ne bo na voljo, boste pa imeli na voljo animacijo v živo, ki jo boste lahko spremljali ob dogodku. Ta animacija vam bo prikazala, kako dogodek poteka in kaj se trenutno dogaja na igrišču, kar vam omogoča lažje spremljanje stave, še posebej če nimate možnosti ogleda v živo.

Pri izboru stav in stavnih dogodkov velja omeniti to, da je ta izbor precej dober. Poleg stav na rezultat boste imeli na voljo tudi stave na gole, handicap stave, stave na kote, in ostale stave, ki vam omogočajo bolj zanimivo spremljanje vašega priljubljenega dogodka.

Pri stavah v živo boste lahko izbirali med najbolj priljubljenimi dogodki in športi, kot tudi med tistimi dogodki, ki ne veljajo za zelo priljubljene. Našli boste veliko variacij kar se tiče raznih ponudb in stav, kar še izboljša samo izkušnjo na stavnici.


Marathonbet mobilne aplikacije in strani

Dobra novica za mobilne uporabnike - Marathonbet vam nudi tudi aplikaciji za Android in IOS naprave, ki si jih boste lahko pobrali na vaš telefon. Na tej aplikaciji boste lahko upravljali vaš račun in napravili nakazila, izplačila, in igrali stave po vašem izboru.

Igranje stav preko mobilnih naprav je postala stalnica v svetu športnih stav, in Marathonbet sledi temu trendu tudi z aplikacijami in z mobilnimi stranmi, ki jih lahko koristite.

Tu boste lahko igrali stave na iste dogodke, ki so na voljo na osnovni strani stavnice, pa tudi izbirali med tistimi tipi stav, ki jih boste tudi našli na Marathonbet osnovni strani. To je odlična novica za vse tiste, ki radi igrajo stave na mobilni napravi.


Varnost je na visokem nivoju

Kako pa je na Marathonbet poskrbljeno za varnost igralcev? To je namreč zelo pomemben aspekt igranja stav na modernih stavnicah.

Najprej velja omeniti, da so vsi vaši podatki enkriptirani in zaščiteni z močno 128-bitno enkripcijo ki strani omogoča, da hrani vaše podatke na varnem. Prav tako so vse transakcije pokrite z vsemi varnostnimi protokoli tako da ste lahko pri uporabi stavnice Marathonbet sigurni, da so vaši podatki varni.

Za dodatno varnost pri uporabi stavnice skrbijo tudi mnogi regulatorji stavnice, ki igralcem omogočajo dodaten nivo varnosti pri uporabi in odlično zavarovanost podatkov in transakcij.


Razni načini kontaktiranja podpore uporabnikom

Podpora uporabnikom je zelo pomembna v današnjem svetu igranja stav, in pri Marathonbet so poskrbeli, da je tudi ta aspekt zelo dobro pokrit. Na voljo boste namreč imeli več različnih načinov kontaktiranja stavnice, med drugim:

Najbolj priljubljen način je zagotovo preko live chat funkcije, kjer boste lahko kontaktirali stavnico na najbolj hiter način. Pri tem velja omeniti, da je ta chat velikokrat nedosegljiv in boste lahko morali malce počakati, preden bo agent na voljo za vaša vprašanja. Toda dobra stvar je to, da poteka še vedno precej hitreje, kot preko drugih načinov.

Če želite, lahko podporo kontaktirate tudi preko telefonskega klica ali preko email naslova. Če se odločite za zadnjo opcijo, potem lahko ta kontakt traja nekaj ur do nekaj dni, saj bodo pri stavnici potrebovali nekaj časa, preden vam odgovorijo.


Zaključek

Če povzamemo je Marathon Bet solidna stavnica z odličnimi kvotami in maržami, zelo dobro ponudbo stav in stavnih dogodkov, pa tudi s solidno podporo uporabnikom.

Stavnica bi se lahko še izboljšala na nekaterih področjih kot so denimo sam izgled in delovanje stavnice, kjer bi lahko mogoče posodobili sam izgled strani in njeno preglednost. Večjega bonusa tudi ne boste prejeli, vendar je tu značilno, da so marže nizke oziroma jih sploh ni.

Gledano v celoti lahko še vedno rečemo, da je Marathonbet zelo solidna stavnica, ki se uvršča nekje v zlato sredino med vsemi stavnicami - ni na nivoju najboljših, vendar tudi prekaša stavnice na dnu s svojo izbiro stav in ničelnimi maržami.

FAQ

Da, trenutno Marathonbet sprejema tudi slovenske igralce. Svojo narodnost boste lahko izrazili pri registraciji, kjer boste lahko izbrali slovensko narodnost. To je zelo dobra novica, kajti mnoge moderne stavnice iz tujine trenutno ne sprejemajo igralcev iz Slovenije. Za slovenski trg ima stavnica licenco na Curacao, ki strani omogoča delovanje na evropskem trgu. Če se bo to spremenilo v prihodnosti, vas bomo o tem obvestili.

Klasičnega bonusa dobrodošlice na Marathonbet sicer ni, vendar je tu bonus, ob katerem boste lahko prejeli do €20 v zastonjskih stavah. Ta bonus prejmete tako, da opravite prvo nakazilo v višini €20, in nato opravite pet stav s kvoto v višini vsaj 1.50. Ko to izpolnete boste lahko prejeli zastonjsko stavo v višini €20. Prav tako so na voljo občasni bonusi, ki jih lahko prejmete v času večjih športnih dogodkov.

Da, Marathonbet je varna stavnica saj gre za ponudnika s tradicijo. Na trgu so že več kot 20 let, kar pomeni da je stavnica varna za uporabo in imajo precej dobro regulirano delovanje. Če se odločite za Marathonbet kot za vašo naslednjo stavnico, potem ste lahko sigurni, da bodo vaši podatki na tej strani zavarovani in da bodo vaše transakcije prav tako varne.

Naša najboljša ponudba stavnic
open
Top