Posodobljeno na:

Betfair Slovenija športne stave pregled - Cash out in exchange stavnica

Betfair je eden izmed največjih ponudnikov športnih stav na svetu. Ta stavnica ima več kot dvajset let izkušenj v prirejanju stav, velja pa tudi za enega izmed najbolj inovativnih ponudnikov.

Prikaži več

Betfair sportne stave so drugačne od navadnih stav. Tu boste lahko tekmovali proti drugim igralcem in ne proti stavnici, saj gre za tako imenovani “exchange” sistem. Na eni strani so tisti, ki določeno stavno izbiro “kupijo” (buy), na drugi strani pa so tisti, ki jo “prodajajo” (sell). Na koncu dobimo kvoto, ki je rezultat razmerja med kupci in prodajalci.

Ta sistem je pritegnil mnoge igralce, ki si želijo nekaj drugačnega od klasičnega igranja stav. Več si preberite v tej Betfair Slovenija recenziji.

Prikaži manj
Betfair
1
  • Exchange in klasične športne stave
  • Večje možnosti za dobitke
  • Visok bonus ob vpisu
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

Betfair Slovenija dostop - Ali je potreben alternativni link?

Betfair alternativni link ni potreben, saj je Betfair dostop možen tudi preko osnovne povezave. Edini problem je v tem, da Betfair trenutno slovenskim strankam ne dovoljuje dostopa do stavnice, oziroma jim ne nudi možnosti, da se na strani Betfair registrirajo kot novi uporabniki.

Betfair mirror povezava ne obstaja, kajti za dostop do te stavnice je ne boste potrebovali. Nekateri uporabniki za dostop do strani uporabljajo VPN, a vedite, da v tem primeru ne boste morali uporabiti vašega pravega naslova prebivališča za registracijo na Betfair.

Betfair je licencirana s strani MGA

Eden izmed najbolj pomembnih aspektov za igranje stav na stavnicah varno je to, da je stran licencirana od anjbolj pomembnih regulatornih in licenčnih teles. To je tisto, kar daje stavnici dovoljenje, da deluje na določenem področju na svetu.

Za Betfair lahko rečemo, da ima licenco s strani MGA - Malta Gaming Authority. Ta licenca Betfair dovoljuje, da igre na srečo prireja tudi na evropskem ozemlju.

A kljub temu obstaja nekaj držav, ki imajo svoja pravila kar se tiče stavnic, ki lahko delujejo na določenem področju. Med njimi je tudi Slovenija, ki, kot morda veste, ima precej stroga pravila za to, katere stavnice lahko delujejo pri nas. Uradno je namreč licencirana le stavnica e-stave.com, Betfair pa trenutno pri nas nima licence.

Ostala regulatorna telesa, ki igralcem omogočajo varno igranje in pomagajo zasvojenim igralcem tudi regulirajo Betfair. Med temi telesi so:

Proces registracije na Betfair in pridobitev bonusa

Betfair

Vas zanima, kako se lahko stranke na Betfair registrirajo in takoj po registraciji pridobijo bonus? Potem si preberite tale odstavek.

Betfair registracija je v resnici precej preprosta, in se od drugih stavnic ne razlikuje prav dosti. Kot morda pričakujete, boste v prvem koraku morali izpolniti vaše podatke, in posredovati nekatere informacije o vas osebno.

Tu boste morali posredovati vaše ime in priimek, naslov, datum rojstva, email naslov, določiti vaše geslo, postaviti varnostno vprašanje in odgovor. Potem boste lahko tu na tej strani izbrali tudi vaše limite, pa tudi valuto, s katero želite igrati stave na Betfair.

V naslednjem koraku boste nato lahko izbrali vaš bonus in napravili prvo nakazilo na stavnico. Po vašem prvem nakazilu boste prejeli Betfair bonus (100% do €100).

Morate pa tudi vedeti, da po tem koraku vaša registracija še ne bo popolna. Morali boste namreč tudi opraviti verifikacijo. Slednjo lahko opravite tako, da stavnici pošljete kopijo vašega osebnega dokumenta oziroma tistega dokumenta, ki ga bo od vas stavnica zahtevala. Le tako boste lahko uporabljali vse funkcije stavnice Betfair.

Po končani verifikaciji boste nato lahko uporabljali vse funkcije svojega Betfair računa, in igrali stave po vaših željah.

Raznoliki načini plačil na Betfair

Betfair placilo je možno izvesti takoj po tem, ko se na stavnici registrirate. Tako boste namreč lahko prejeli tisti prvi bonus dobrodošlice, ki vam bo omogočal hitro igranje stav po vaših željah.

Betfair

Morate vedeti, da je možnosti za Betfair deposit kar precej. Med najbolj priljubljenimi načini nakazila so:

Za izplačila iz vašega Betfair računa na vaš osebni bančni račun pa je sicer nekaj manj možnosti, a vendarle dovolj, da lahko izberete vašo najljubšo možnost. Med najbolj priljubljenimi načini izplačila na Betfair so Visa in Mastercard, PayPal, Skrill, NETELLER, ecoPayz, Trustly, SOFORT(Klarna), preko bančnega nakazila, in preko MuchBetter.

Morate tudi vedeti, da boste pri vplačilu oziroma izplačilu stavnici morali plačati manjši znesek, ki se šteje kot marža pri plačilih. Ta je sicer precej nizka, in za tiste igralce, ki igrate vsake toliko, se ta znesek ne bo poznal kaj preveč. Ob večjih nakazilih pa je to že omembe vredno.

Betfair je moderna stavnica z dobro igralno izkušnjo

Če si pogledamo samo stavnico od blizu, bomo videli, da imamo dva glavna načina igranja stav: exchange in sportsbook. Prvi je tisti, ki je najbolj zanimiv za tiste igralce, ki bi radi preizkusili nekaj drugačnega. Drugi pa je za tiste, ki bi radi igrali stave na klasičen način.

Pri exchange načinu velja omeniti, da boste morda potrebovali nekaj časa, da se na vse novosti privadite. Tu gre za igranje proti drugim igralcem. Na eni strani imamo za določeno selekcijo tiste igralce, ki stavo kupijo, na drugi strani pa tiste, ki stavo prodajo. Tisti ki kupujejo, verjamejo da se bo ta izbira zgodila, tisti ki prodajajo, pa nasprotno.

To ustvari zanimivo dinamiko, ki jo ne vidimo pri mnogih drugih stavnicah. V bistvu je bil prav Betfair tisti, ki je bil med prvimi stavnicami, ki so uvedle takšen način “trgovanja” stav. Zaradi tega so lahko tudi kvote precej boljše na Betfair Exchange kot marsikje drugje, saj kvot ne postavlja stavnica.

Ali obstaja tudi Betfair bonus?

Betfair

Da, dobra novica za vse tiste, ki rade koristite bonuse: Betfair bonus je dosegljiv za vse nove stranke stavnice Betfair.

Za nove stranke, ki bodo prvič nakazale denar na stavnico, bo veljal bonus v višini 100% do €100 od prvega nakazila. To pomeni, da bodo novi igralci na svojem računu imeli kar do €100 novih sredstev za igranje stav.

Pogoj za pridobitev bonusa je, da odigrate 3 stave z bonusom s kvoto vsaj 1.60 v 90 dneh od pridobitve bonusa. Šele potem bo ta znesek, ki si ga boste priigrali, lahko dosegljiv za vas in ga boste lahko pobrali iz stavnice. Z malce sreče in taktike lahko ta bonus kar dobro izkoristite.

Ostale bonus ponudbe na Betfair so klub zvestobe, razne zastonjske stave, ki so na voljo vsake toliko časa, in občasne ponudbe na določene dogodke in športe.

Raznoliki stavni trgi na Betfair

Kljub temu, da gre za betting exchange, je Betfair ponudba na zares visokem nivoju. Tu boste našli zelo raznolike tipe stav, največ pa jih je, kot pri večini drugih stavnic, v nogometu.

Če si pogledamo samo betting exchange, potem boste videli da so pri nogometu na voljo številne stave, ki so za mnoge igralce precej zanimive. Tu boste našli stave na zadetke, pa stave na handicap, stave na polčase, kote, in številne druge zanimivosti, ki lahko izboljšajo vašo igralno izkušnjo na Betfair.

Velja pa zagotovo omeniti, da so stavne možnosti precej boljše na sportsbook kot na exchange predvsem za tiste dogodke, ki niso tako zelo priljubljeni. Tu gre predvsem za stavne dogodke iz nižjih lig in športov, ki jih mnogi igralci pogosto ne uporabljajo.

Vedno pa je lepo imeti možnost izbire med klasičnim načinom igranja stav in tako imenovanim exchange načinom, saj vam ta izbira omogoča, da boste lahko sestavili skoraj vse tipe stav.

Kateri športi so pokriti na Betfair?

Pri Betfair lahko izbirate med 30+ različnimi športi, kar je precej dobra izbira za stavnico, ki velja za eno izmed bolj inovativnih. Te športe boste lahko izbrali tako za klasične stave kot tudi za exchange stave.

Med najbolj priljubljenimi športi, ki jih slovenski stavničarji igrajo so nogomet, rokomet, košarka, tenis, hokej, in mnogi drugi. Tu so tudi stave na e-športe, pa stave na mnoge druge zanimive športe, ki jih imajo igralci radi.

Ne gre tudi pozabiti na konjske dirke, kjer so pri Betfair še posebej pozorni na širok izbor. Če imate radi konjske dirke in bi se radi preizkusili tudi v tem športu, potem lahko poizkusite svojo srečo s stavami na Betfair.

Igranje stav na Betfair - Stavni listek in možnosti

Kako pa izgleda sam stavni listek na Betfair, in kako lahko sestavimo svojo stavo?

Velika zanimivost pri Betfair je v tem, da je pri exchange načinu igranja stav možno postaviti le eno stavo, kar je mogoče za nekatere igralce malce slabše, predvsem če ste že od prej navajeni na igranje stav na stavnih listkih in accumulatorjih.

Toda če boste želeli igrati stave na tisti klasičen način, potem boste imeli tu precej več možnosti. Lahko boste postavili več stav na vaš stavni listek in imeli več možnosti in kombinacij kot sicer.

Možen je tudi Betfair cash out, ki vam ponuja odlične možnosti za zaslužek, če svoje stave odigrate pametno. Stavnica je znan tudi po svojem 93% izplačilu dobitnih listkov, potrebno pa je tudi omeniti, da za exchange stave Betfair obračuna 5% oziroma 7% maržno na dobitne stave, tako da morate to vedeti, preden igrate tu stave.

Najnižji znesek, ki ga lahko vplačate na vašo selekcijo oziroma stavo je €2. To velja tako za sportsbook kot tudi za exchange, saj boste lahko igrali stave na obeh na precej podoben način. Največja razlika pa je v tem, da pri sportsbook stavah ne boste mogli igrati na iste stavne listke, kot na sportsbook.

Ima Betfair tudi stave v živo?

Da, Betfair nudi tudi odlične možnosti za igranje stav v živo. Za ta namen boste imeli tudi Betfair live stream, ki vam bo omogočal spremljanje vaših priljubljenih dogodkov v živo. To je zelo dobrodošla opcija predvsem za tiste igralce, ki bi radi gledali dogodke v živo in si na ta način popestrili igranje stav.

Zanimivost, ki jo velja omeniti tu je možnost igranja stav v živo tudi za exchange način igranja stav.

Med možnostmi in stavnimi trgi, med katerimi boste lahko izbirali za igranje stav v živo so stave na rezultat, stave na gole, kote, polčase, pa stave na igralce, in mnoge druge, ki vam bodo popestrile vaše stave.

Tudi za tenis je ogromno možnosti za stave v živo, saj boste za določen dogodek lahko izbirali med približno 100 raznimi stavami v živo, kar je seveda odvisno tudi od dogodka samega.


Betfair nudi odlične mobilne stave

Betfair mobile je na voljo preko Betfair aplikacije tako za Android kot tudi za IOS. Poleg tega lahko na stran dostopate preko brskalnikov za mobilne naprave.

Tu boste imeli na voljo dve aplikaciji: sportsbook in exchange app. Katero boste vi pobrali bo odvisno od tipa stav, ki jih najraje igrate - če imate raje klasične stave, potem boste izbrali sportsbook app; za exchange pa poberite exchange app.

Na aplikaciji boste lahko dostopali do vseh stavnih možnosti in trgov, kot tudi na osnovni strani. Poleg tega boste tu lahko upravljali vaš račun, nakazali denar na račun, napravili izplačilo, in mnogo drugih stvari.


Varnost na visokem nivoju

Pri Betfair je potrebno pohvaliti dejstvo, da je za varnost poskrbljeno zelo dobro. Vsi vaši podatki, tako vaši osebni podatki kot tudi vaši plačilni podatki, so zavarovani s strani varnega SSL potrdila. Ta vas bo obvaroval pred raznimi napadi na vaš račun in ostalimi nevšečnostmi, ki se vam lahko zgodijo.

Stavnica se je tudi zavezal, da bo vaše osebne podatke zavaroval in jih ohranil varne, kar je odlična novica za vse tiste, ki skrbite za varnost vaših podatkov na internetu. Vedno je bolje ostati varen kot pa imeti pomisleke o varnosti stavnice, in tu lahko brez skrbi rečemo, da je Betfair varnost na visokem nivoju.


Podpora strankam na voljo 24/7

Še ena izmed ogromnih prednost stavnice Betfair je v tem, da je podpora strankam na voljo 24/7. Torej če boste kadarkoli potrebovali pomoč ali podporo s strani stavnice, jih lahko kontaktirate na razne načine:

Če je vaše vprašanje nujno, se lahko obrnete na katerikoli način kontakta do stavnice. Medtem pa si lahko tudi preberete najpogostejša vprašanja in odgovore, ki jih najdete na strani Betfair Support Home.


Povzetek

Če povzamemo, je stavnica Betfair odlična stavnica, ki žal trenutno ne sprejema igralcev iz Slovenije. Ena izmed večjih prednosti te stavnice je to, da nudi zelo raznolike načine igranja stav, in njihova exchange ponudba, ki je inovativna na področju stav.

Plusi
  • Tudi podpora strankam, varnost, in mobilno delovanje stavnice so na visokem nivoju, lahko boste tudi spremljali vaše dogodke preko live stream ponudbe na strani Betfair.
Minusi
  • Trenutno je edina slabost stavnice v tem, da je sprejema igralcev iz Slovenije, toda tudi to se lahko v prihodnosti še spremeni - o tem vas bomo obvestili, takoj ko bo možno.

FAQ

Betfair ima več kot dvajset let izkušenj, saj so pričeli z delovanjem daljnega leta 2000. Poleg tega so leta 2016 začeli delati skupaj s Paddy Power, kar pomeni, da je stavnica od tedaj še večja in zanesljiva. Poleg tega ima stavnica licenco s strani MGA in UKGC, ki imata kar striktne pogoje za licenciranje.

Trenutno je najvišji možni dobiček na stavnici Betfair v višini €1.000.000. Ta dobiček je predvsem za najbolj priljubljene športe kot so nogomet in konjske dirke. Za druge, manj priljubljene dogodke, so najvišji možni dobitki med €100.000 in €250.000.

Na Betfair boste lahko uporabili različne načine plačila - med najbolj priljubljenimi načini so Visa, Mastercard, Skrill, NETELLER, PayPal, paysafecard, bančna nakazila, Apple Pay, in drugi. Mnogi izmed teh načinov vam bodo na voljo tudi za izplačila iz stavnice. Betfair nudi varna plačila in izplačila, kar je odlična novica za vse tiste, ki vas skrbi za varnost vaših sredstev na Betfair.

Naša najboljša ponudba stavnic
open
Top