Posodobljeno na:

Interwetten Slovenija Recenzija – Odlična Evropska Stavnica

Interwetten velja za enega izmed najboljših operaterjev, ki imajo svojo bazo v Evropi. Veliko igralcev iz Slovenije zanima, ali ima Interwetten športne stave dovolj veliko in bogato ponudbo, da lahko tekmuje z nekaterimi večjimi svetovnimi stavnicami kot so bet365.

Prikaži več

To vam bomo poizkušali predstaviti v tem pregledu stavnice Interwetten Slovenija. Pogledali si bomo dizajn in delovanje te strani, kako se registrirati, napraviti prvo nakazilo, ter kako lahko izkoristite bonuse in vse ponudbe pri stavnici Interwetten.

Zato ostanite in preberite si več o tej odlični stavnici!

Prikaži manj
Interwetten
1
  • Zanesljiva stavnica
  • Preprosta uporaba
  • 100% bonus do €100
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

Interwetten Slovenija Dostop Možen Preko Osnovne Povezave

Kar morate vedeti o Interwetten Slovenija je to, da stavnica trenutno ne sprejema igralcev iz Slovenije. Prav zato je dostop trenutno nemogoč, lahko pa pridete do stavnice z uporabo VPN orodij, ki vam bodo omogočila vpogled v izgled same stavnice.

Ko boste želeli priti na stran tega ponudnika, boste morali vnesti osnovni naslov. Interwetten alternative link ali Interwetten mirror linka ne boste potrebovali, kajti do strani lahko pridete tudi brez le-tega.

Interwetten Je Licenciran s Strani MGA

Ena izmed prvih stvari, za katere mora stavnica poskrbeti, da lahko deluje v EU in širše, je njena licenca. V zadnjih letih so nekatere evropske vlade – vključno s slovensko – pričele onemogočati in prepovedovati stavnice, ki nimajo licence v Sloveniji – prav to je eden izmed glavnih razlogov zakaj ta ponudnik ne deluje pri nas.

Interwetten ima licenco s strani MGA (Malta Gaming Authority). Ta licenca ponudniku omogoča nemoteno delovanje na evropskem trgu in širše.

Poleg tega za varno in zanesljivo igralno izkušnjo skrbijo številna druga regulatorna telesa. Regulator International Betting Integrity Association skrbi predvsem za to, da Interwetten spoštuje svoje stranke in predvsem svoje dokumente, s katerimi upravlja stran. Potem sta tu še Thawte, ki skrbi za varna plačila, in GT, ki omogoča varno uporabo novim strankam.

Interwetten Registracija – Kako Poteka?

Interwetten

Ali vas zanima, kako se lahko na stavnici Interwetten registrirajo novi uporabniki? Potem si preberite naslednji odstavek, kjer vam bomo predstavili celoten proces registracije na strani.

Najprej, ko odprete stran Interwetten, boste v desnem zgornjem kotu videli gumb »Registration«. Ko kliknete na ta gumb, boste pričeli proces registracije, in odprl se vam bo meni, kamor boste morali vpisati vaše podatke.

Odprlo se vam bo okno, kamor boste morali vpisati vaše podatke in začeti proces registracije.

Tu boste potrebovali vaše ime in priimek, datum rojstva, vaš naslov, email naslov, telefonsko številko. Morali boste tudi izbrati vašo valuto, pa tudi vaše uporabniško ime in geslo, ki ju boste uporabljali za prijavo na stran.

V naslednjem koraku registracije boste morali vašo identiteto potrditi preko vaše telefonske številke. Na vaš telefon boste prejeli sporočilo s kodo, ki jo boste nato morali vpisati v polje v registracijskem oknu.

Zadnji korak registracije je ta, da boste morali izbrati še bonus na stavnici, potrditi vaš račun preko kode, in napraviti prvo nakazilo na stran. Potem pa se zabava lahko prične.

Ne pozabite tudi to, da boste morali po registraciji opraviti tudi verifikacijo vašega računa. To boste napravili v vašem osebnem računu, kjer boste morali podati kopijo vašega osebnega dokumenta in dokazila o vašem prebivališču.

Interwetten Plačilo in Izplačilo – Kaj Lahko Uporabimo za Interwetten Deposit?

Ena izmed velikih prednosti stavnice Interwetten je v tem, da igralcem nudi raznolike načine nakazil.

Interwetten

Za nakazila boste lahko uporabili vse najbolj popularne načine plačila, kot so Visa, Mastercard, ter PayPal. Ena izmed večjih prednosti te stavnice je v tem, da nudi plačila s Skrillom. Poleg tega boste lahko nakazali preko banke, pa tudi preko ostalih ponudnikov kot so NETELLER, Skrill, ecoPayz, paysafecard, Sofort, Trustly, giropay, in MuchBetter. Minimalno nakazilo na Interwetten je €10.

Po drugi strani lahko pri izplačilih lahko uporabimo sledeče načine: Visa in Mastercard, Trustly, eps, Skrill, NETELLER, ecoPayz, Bank Wire, in MuchBetter. Na veliki večini načinov je najnižje možno izplačilo €10; razen pri PayPal, Visa, Mastercard, in MuchBetter je €30, pri bančnih izplačilih pa €50. Večina izplačil je storjena v 2 dneh.

Kako pa lahko napravimo plačila na Interwetten?

Za nakazila na stavnico morate pritisniti na gumb »Deposit«, ki je v desnem zgornjem kotu strani. Nato izberete način plačila in nakažete. Izplačila napravite preko vašega računa, in sicer tako, da izberete znesek in način izplačila.

Pomembno: za izplačila boste morali najprej vaš račun verificirati, šele potem boste lahko v popolnosti opravljali izplačila iz vašega računa na Interwetten.

Čaka Vas Zadovoljiva Uporabniška Izkušnja

Interwetten je znan po svoji preprosti uporabi in odlični osnovni strani, ki vam bo omogočala lažje igranje stav.

Odlikuje jo predvsem enostaven vmesnik, ki vam s preprostim izgledom omogoča precej lažjo izbiro vaših stav. Še posebej nam je všeč kako so urejeni dogodki sami, kajti pri vsakem dogodku boste našli statistiko ter t.i. Smart Form vmesnik, ki vam bo prikazal, katera ekipa je v boljši formi, kar vam lahko olajša vašo izbiro stav.

Ena izmed slabosti te strani pa je mogoče prav v iskanju samih stav. Stavnica namreč nima iskalnega polja, v katero bi lahko vnesli ime ekipe oziroma tekmovanje, na katerega želite igrati stave. Vendarle to je le ena manjša slabost v sicer odličnem paketu.

Sam izgled strani je precej podoben izgledu drugih stavnic, a je pri Interwetten veliko bolj pomembna funkcionalnost kot pa privlačnost samega izgleda, kar je seveda dobrodošlo za tiste, ki jim izgled ni pomemben pri izbiri stavnic.

Odličen Interwetten Bonus za Začetnike

Interwetten

Ena izmed večjih prednosti Interwetten je predvsem v njegovi bonus ponudbi.

Za nove stranke je na voljo kar 100% bonus pri prvem vplačilu do €100. To pomeni, da boste s tem bonusom lahko dobili največ €100 dodatnih igralnih sredstev. Ampak pomembno je tudi omeniti to, da se bonus upošteva pri vseh vaših začetnih nakazilih vse do zneska €100, kar je odlična ponudba v primerjavi z drugimi ponudniki, kjer se bonus porabi samo pri prvemu nakazilu.

Velja omeniti, da za ta bonus veljajo posebne omejitve. Za porabo bonusa boste morali igrati na stave s kvoto vsaj 1.70, bonus pa je veljaven samo 14 dni po prvi uporabi. Uporabniki bodo morali biti pozorni, da bodo svoj bonus uporabili v pravem času, saj lahko poteče kar hitro, če ga ne uporabite v prvih 14 dneh.

Ostale ponudbe bonusov so sicer precej manjše, a vendarle lahko tudi pridejo kot dobrodošel bonus za stalne stranke. Ti bonus so:

Velik Izbor Športnih Trgov pri Interwetten

V naslednjem odstavku bomo govorili o stavah in stavnih možnostih na Interwetten.

Za to stran bi lahko rekli, da je izbor športnih trgov in stavnih možnosti relativno velik, predvsem v primerjavi z nekaterimi drugimi evropskimi stavnicami. A vendarle je tu ponudba nekoliko manjša kot na največjih stavnicah kot so William Hill ali bet365.

V povprečju boste za največje dogodke imeli tja do 150 stavnih možnosti, kar je več kot dovolj za odlično igralno izkušnjo.

Največ teh možnosti bo pri stavah na nogomet, predvsem na največje stavne dogodke. Tu boste našli stave na gole, stave na rezultate, handicap stave, pa tudi stave na polčase, igralce, stave na točen rezultat, in mnogo drugih stav.

Interwetten ponudba je solidna, a smo pogrešali večji izbor stav na kote in kartone, kar je značilno predvsem pri nekaterih večjih stavnicah. A če vam tovrstne stave niso pri srcu, potem boste skoraj zagotovo našli več kot dovolj v trenutni stavni ponudbi Interwetten.

Na Katere Športe Lahko Stavimo na Interwetten?

Pri Interwetten boste imeli dober in širok izbor športov, na katere boste lahko igrali športne stave.

Med najbolj priljubljenimi športi za igralce stav v Sloveniji so seveda nogomet, košarka, tenis, formula, hokej, rokomet, baseball, ameriški nogomet, avto-moto športi, pa tudi e-športi kot so Dota 2, League of Legends, Call of Duty, Rainbow Six, Rocket League, in ostale.

Slabost ponudbe športov pri Interwetten pa je zagotovo v pomanjkanju stav na konjske dirke. To je eden izmed najbolj priljubljenih športov za igranje stav, saj nudi razburljive dogodke ki za mnoge stavničarje predstavlja zelo zanimiv način igranja. Na žalost teh stav tukaj ni.

Po drugi strani pa je potrebno pohvaliti odličen izbor ostalih športov, ki na drugih straneh niso pogosto najdeni. Ti športi so futsal, floorball, vaterpolo, speedway, pa tudi zimski športi kot so biatlon, smučanje, in smučarski skoki. Če bi stavnica imela stave na konjske dirke, potem bi bila to ena izmed najbolj celovitih ponudb.

Igralni Listki na Interwetten – Kako Igrati Stave?

Tako kot seveda na večini drugih stavnic so stave pri Interwetten organizirane preko stavnih listkov.

Ko boste izbirali nove stave, na katere želite igrati, bodo dodane na igralni, oziroma stavni listek. Na tem listku boste nato imeli možnosti za izbiranje različnih stavnih načinov.

Med najbolj priljubljenimi sta zagotovo multiple in single stave, ki jih boste seveda na Interwetten našli kot enega izmed najbolj popularnih načinov igranja stav. Poleg tega je tu še double način igranja stav, pa seveda tudi razni sistemi, preko katerih lahko organizirate vaše stave.

Velja še omeniti cashout funkcijo, ki je na voljo strankam, ki bodo želele uporabiti to funkcijo. Ta funkcija je sicer na voljo samo na tistih igralnih listkih, ki so trenutno še v igri in pri katerih so vsi stavni dogodki zaenkrat dobitni.

Kar se tiče sistemov, boste na Interwetten našli vse najbolj popularne sisteme, preko katerih igralci igrajo stave. Tu so ¾ in večji sistemi, kot so Goliath, na primer. Ti vam omogočajo dodatne stavne možnosti in še dodatno boljšo igralno izkušnjo.

Interwetten Live Stream in Stave v Živo

Stave v živo so v zadnjih nekaj letih za igralce stav postale ena izmed najpomembnejših kategorij, preko katerih lahko služijo denar na stavah. Zato je ena izmed prvih stvari, ki jih novi igralci opazujejo pri stavnicah prav izgled in prijaznost platforme za stave v živo.

Pri Interwetten so stave v živo na precej visokem nivoju. Zelo nas je zadovoljil predvsem grafični prikaz poteka tekme in vsa priložena statistika, ki jo lahko najdemo na zaslonu. Tu bomo videli vse strele ekipe, kartone, kote, posest… v glavnem vse, kar je za igralce stav pomembno.

Tudi sam izbor stav nas je precej presenetil. Kot lahko vidite iz zgornjega posnetka, so na stavnici Interwetten na voljo tudi nekateri manjši dogodki, za katere bi lahko rekli, da jih na drugih stavnicah ni. Največ stavnih dogodkov za stave v živo je predvsem pri nogometnih stavah, ampak veliko jih je tudi za tenis in košarko.

Po drugi strani pa smo malce pogrešali širino stav za druge športe. Nekateri igralci namreč radi igrajo stave na športe, kot so zimski športi, ešporti, in drugi, ki jih na tej stavnici niso dobro razvili za igranje v živo.

Kljub temu so stave v živo pri Interwetten zelo zadovoljive, tako kar se tiče ponudbe stav kot tudi same eksekucije, oziroma izgleda in prijaznosti za uporabnika.


Ali Lahko Igramo Preko Mobilnih Naprav na Interwetten?

Interwetten nam nudi aplikacije za vse najbolj priljubljene mobilne naprave, tako Android kot IOS naprave. Poleg tega je stran dosegljiva tudi preko mobilne strani, ki izgleda nekoliko drugače kot mobilne aplikacije.

Ko odpremo aplikacijo, bomo videli, da imamo na voljo vse enake funkcije, kot na osnovni strani stavnice. Malce drugače je pri stavah v živo, kjer nam manjkajo vse funkcije iz osnovne strani za računalnik, pa tudi vse skupaj je bolj stisnjeno na glavnem zaslonu, kar nam oteži iskanje stav in navigacijo po aplikaciji.

Tukaj velja omeniti, da se bonus za nove stranke lahko uporabi tudi če se registrirate na aplikaciji. Poleg tega je na voljo tudi dodaten cashback bonus za vašo prvo stavo na mobilni napravi – seveda če stava ni dobitna.


Interwetten je Varna Stavnica

Eden izmed najbolj pomembnih aspektov stavnice je varnost, in tu lahko rečemo, da je Interwetten zelo zanesljiv in vreden vašega časa.

Stavnica namreč uporablja 128-bitno enkripcijo, ki je do sedaj že del vseh največjih stavnic na svetu. Ta omogoča varno uporabo in predvsem varnost za vaše informacije, še posebej kar se tiče vaše informacije kot so osebni podatki in plačilni podatki.

Če vam je varnost ena izmed prvih prioritet, ki jih izbirate pri novi stavnici, potem vam lahko z veseljem povemo, da je Interwetten na tem področju zelo dober.


Kontakt Preko E-mail Naslova ali Klica

Če bodo stranke kadarkoli potrebovale stavnico in njeno podporo uporabnikom, potem je ta na voljo preko e-mail naslova, ali preko klica na stavnico.

Poleg tega se stavnico lahko kontaktira preko obrazca, ki ga boste našli na strani za podporo uporabnikom. Na ta obrazec boste morali izpolniti vaše podatke in vaše vprašanje, nato pa vam bo eden izmed predstavnikov te stavnice odgovoril.

Po naših izkušnjah lahko odgovor pričakujete po 24-48 urah, kar ni tako slabo, vendar imajo nekatere druge stavnice še bolj hitro podporo.

Poleg tega nas je rahlo razočaralo dejstvo, da tukaj ni možnosti za live chat podporo – mogoče je pa to ena izmed sprememb, ki Interwetten še čakajo!


Zaključek

Za zaključek lahko rečemo, da je Interwetten solidna stavnica, ki pa na žalost trenutno ne sprejema slovenskih igralcev. Krasi jo solidna stavna ponudba in izbor športov, pa tudi preprosta uporaba in hitro delujoča stran.

Vendar stavnica ima tudi stvari, ki bi jih lahko še izboljšala. Med največje tovrstne stvari lahko vključimo podporo uporabnikom, ki bi lahko bila hitrejša in bi morala imeti live chat opcijo. Pomanjkanje stav na konjske dirke je tudi rahlo razočaranje, poleg tega pa velja omeniti tudi nekoliko manjši izbor stavnih možnosti, predvsem v primerjavi z največjimi stavnicami.

FAQ

Da, Interwetten poskrbi za varnost svojih igralcev preko regulatornih teles in preko varne enkripcije vaših podatkov. Na splošno ta stavnica velja za eno izmed najbolj varnih strani ne samo v Evropi, ampak tudi na svetu.

Bonus pri prvi registraciji dobite takoj po registraciji oziroma po vašem prvem nakazilu. Da ga prejmete, se boste morali na strani registrirati, vaš račun verificirati, in nato napraviti prvo nakazilo. Bonus je v višini do €100.

Za registracijo potrebujete vaše ime, priimek, vaš naslov, telefonsko številko, potem boste morali izpolniti tudi vaše geslo in nastaviti uporabniško ime, nakar boste morali vaš račun tudi verificirati. To storite tako, da pošljete stavnici kopijo vašega osebnega dokumenta.

Naša najboljša ponudba stavnic
open
Top