Posodobljeno na:

Recenzija stavnice 1xBet – registracija in bonusi 2024

V tem članku bomo pobliže spoznali stavnico 1xBet za športne stave. 1xBet je v Sloveniji, pa tudi na splošno po celem svetu precej mlada stavnica, a to ne pomeni, da ne prinaša kvalitete na tržišče. Je namreč ena izmed najbolj ambicioznih stavnic v zadnjih letih, kar lahko vidimo tudi po tem, da je 1xBet postal sponzor nekaterih največjih športnih ekip in tekmovanj, denimo italijanske nogometne lige Serie A ter angleškega nogometnega kluba Chelsea, pa Barcelone ter španske prve nogometne lige.

Prikaži več

Stavnica je bila sicer ustanovljena že leta 1997 v Rusiji, a je bila do nedavnega znana in uporabljana predvsem v tej državi. Šele leta 2007 se je stavnica preselila na mednarodno tržišče, leta 2011 pa je bila predstavljena njena spletna stran. Je pa to stavnica, ki je zagotovo v porastu, saj se njena ponudba in obseg strank povečuje iz leta v leto. Stavnico pa zagotovo odlikujejo številni športni dogodki, ki so na voljo na stavnici ter predvsem številni prenosi tekem v živo, ki jih na drugih stavnicah ne najdemo (mogoče le bet365).

Prikaži manj
1XBet
1
 • Koledar bonusov za e-športe
 • Prenos športnih dogodkov v živo
 • Promocijska koda za stranke trgovine
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

V tem pregledu stavnice 1xBet si bomo podrobno pogledali vse aspekte te stavnice – od registracije, njenih osnovnih lastnosti, načinov vplačil in izplačil, pa do stavnih dogodkov, stavnih možnosti na stavnici ter kako napraviti stavo in vplačila in izplačila. 1xBet v Sloveniji je vedno bolj popularna, zato si poglejmo značilnosti te stavnice.

Kako dostopati do stavnice 1xBet

Dostop do stavnice je na voljo vsem uporabnikom iz Slovenije. Primarno je stavnica dosegljiva na spletnem naslovu https://1xbet.com/en/. Ta stran je v angleščini, na žalost stran (še) ni na voljo v slovenščini, so pa tu mnogi drugi jeziki – vsi jeziki naših sosednjih držav (italijanščina, hrvaščina, madžarščina ter nemščina), tako da si lahko pomagate tudi s temi.

Pogosto oziroma skoraj pri vseh slovenskih uporabnikih pa stran 1xBet ne bo delovala preko te povezave, ki je zgoraj navedena. Zato je za stavnico 1xBet na voljo alternativni link, preko katerega lahko dostopate stavnico. Ta link je https://x1gizxnz.world/.

Licenciranje stavnice 1xBet zagotavlja varnost

Za licenciranje na mednarodnem tržišču je stavnica pridobila licenco strani vlade Curacaa, oziroma s strani organizacije Curacao eGaming, ki stavnici omogoča in dovoljuje delovanje po celem svetu. Stavnica ima sedež poleg tistega osnovnega v Rusiji tudi v Gibraltarju.

Poleg licence pa stavnica deluje s pomočjo številnih drugih regulacij, ki zagotavljajo tako uporabnikom kot tudi stavnici varnost pri uporabi ter kvalitetno stavniško izkušnjo.

Kako se registrirati na stavnico 1xBet

1XBet

Proces registracije na stavnico 1xBet je dokaj preprost in hiter. Pri registraciji so vam ponujeni trije načini registracije, ki ga lahko izberete poljubno. Prvi način registracije je »one-click« registracije, ki vam omogoča hitro registracijo brez izpolnjevanja raznih papirjev pri registraciji. To boste morali storiti pozneje, za sedaj pa vam je potrebno izpolniti le vašo državo ter valuto, s katero želite igrati.

Drugi način registracije je s telefonsko številko. Dobite kratek obrazec, kamor morate vpisati vašo telefonsko številko, na katero boste dobili kodo za registracijo. To kodo boste nato morali vnesti v obrazec, kjer boste lahko izpolnili še promocijsko kodo, ki vam bo omogočala bonus pri registraciji.

Tretji način je tisti najbolj klasičen način registracije, in sicer registracija z elektronskim naslovom. Ta vam bo sicer vzela nekoliko več časa, a vam bo prihranjeno kasnejše izpolnjevanje podatkov. Izpolniti boste morali vaše podatke – državo bivanja, mesto, vaš e-mail, telefonsko številko, ime, uporabniško ime ter geslo. Nato boste lahko vpisali še promocijsko kodo.

Zadnji način registracije je preko socialnih omrežij (Facebook, Twitter), kjer boste lahko vaš socialni račun povezali s stavnico. Pri vseh načinih registracije boste verifikacijo in vplačilo napravili pozneje, po registraciji. Velik plus tega pa je, da boste lahko prenose v živo gledali tudi brez vplačila (za razliko od bet365, kjer morate najprej opraviti vplačilo, šele nato boste lahko gledali prenose).

Vplačila in izplačila na 1xBet Slovenija

1XBet

Velika prednost 1xBet stavnice je v tem, da ponuja velik razpon načinov vplačil in izplačil. Tu je dobesedno na stotine načinov vplačil in izplačil, ki jih lahko koristite. Od bančnih prenosov denarja pa vse do vplačil s kriptovalutami – tu imate na voljo praktično vse, kar si želite. Zato se tudi minimalna vplačilo močno razlikujejo od načina vplačila, lahko so nizki tudi do 1€.

Na voljo so vsi klasični načini vplačil – vplačila s kreditnimi in debetnimi karticami (Visa, Mastercard, Maestro ter druge). Nato so tu vplačila preko raznih spletnih denarnic – NETELLER, Skrill, WebMoney, OK Pay, ecoPayz ter mnoge druge. Lahko vplačate tudi s paysafecard sistemom – tako preko kartice kot tudi z računom. Ter nato so tu tudi vplačila s kriptovalutami – kar 27 jih imate na voljo. Pri skoraj vseh načinih vplačila so prenosi denarja instantni, minimalna vplačila pa se razlikujejo – lahko so 1€, pri večini pa so 5€ ali 10€.

Podobno je tudi pri izplačilih, saj imate na voljo podobne opcije kot pri vplačilih. Torej na voljo so izplačila s karticami (kreditne in debetne), preko spletnih denarnic, ki so tudi zgoraj omenjena, preko paysafecard sistema, pa tudi izplačila preko kriptovalut. Med kriptovalutami lahko izbirate med Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, ter mnogimi drugimi. Pri vseh izplačilih pa traja nekaj dni, da bo denar pri vas. Vplačilo napravite tako, da kliknete gumb »deposit« in nato izberete način ter vsoto vplačila. Izplačilo pa napravite na vašem računu preko gumba withdraw, kjer prav tako izberete način ter vsoto izplačila.

Kakšen je dizajn strani 1xBet in ali je funkcionalna?

Dizajn strani je sicer dober (vsaj grafični dizajn), a bi lahko funkcionalnost bila izboljšana s tem, da bi bila stran bolj pregledna in ne bi imela toliko podstrani. Glavna stran stavnice je dokaj nepregledna, vsaj če jo primerjamo z drugimi stavnicami.

Športne dogodke sicer lahko najdemo preko podstrani, a je to nekoliko oteženo, saj je podstrani ogromno. Je pa res, da je stran relativno nova ter da je tu možnosti za nadgradnjo kar precej. Je pa dizajn sicer dovolj dober, da lahko stran kvalitetno uporabljamo, le v primerjavi z drugimi večjimi stavnicami je malenkost v ozadju.

1xBet nudi zelo zanimive bonuse

1XBet

Velika prednost stavnice 1xBet je prav bonus pri prvem nakazilu. Ta je višji kot pri mnogih drugih stavnicah, in sicer 100% bonus pri prvem nakazilu v višini 100€. Seveda pa je odvisno, kako visoko bo vaše prvo nakazilo.

Če boste nakazali 10€, potem bo vaš bonus 10€. Izplača se vam pri prvem nakazilu vplačati malce več, da izkoristite bonus.

Če boste nakazali 200€, potem bo vaš bonus še vedno 100€, saj je to najvišji znesek bonusa. Poleg tega imamo tu še razne druge manjše bonuse in druge promocije, ki pridejo v poštev pri igranju stav.

Seveda veljajo pravila za prvi bonus, preden ga boste lahko pobrali s stavnice. Kvote bodo morale biti vsaj 1.40 pri stavah, obrniti pa boste morali znesek vsaj petkrat.

Ogromen izbor stavnih možnosti

Kar se tiče stavnih možnosti je stavnica 1xBet visoko med konkurenco. Ponuja veliko različico raznih stav, ki jih lahko poljubno izbiramo. Od stav 1x2, draw no bet, double chance, pa do stav na gole – več ali manj zadetkov (tu je veliko opcij), stave na gole ekipe, katera ekipa bo prva dosegla zadetek ter stave na hendikepe.

Na žalost stav na azijske hendikepe tu ne najdemo, je pa res da je ponudba drugih stav zelo široka. Pri drugih športih, recimo individualnih, kot so tenis ali kolesarstvo, najdemo tudi velik razpon stav. Recimo pri tenisu lahko stavimo na sete in nize, pri kolesarstvu pa lahko primerjamo dva tekmovalca ter stavimo na izid med njima.

Katere stavne dogodke pokriva 1xBet?

Stavnica 1xBet nam poleg ogromno stavnih možnosti ponuja kvalitetno izbiro športov in športnih dogodkov. Na voljo vam je na desetine različnih športov, in sicer tistih klasičnih, kot so nogomet, košarka, tenis, atletika, kot tudi tistih manj znanih.

Pri vsakem športu lahko najdemo veliko tekmovanj in lig, med njimi tudi nekatere nižje in manj znane lige. Tako so torej pokriti vsi večji športni dogodki kot tudi marsikateri manjši in manj znani. Svoboda pri izbiranju stav na 1xBet stavnici je neskončna.

Poleg ogromne izbire stav pa stavnico odlikujejo tudi precej visoke kvote, ki so v marsikaterih primerih precej višje kot pri konkurenčnih stavnicah. Tako lahko stavimo na iste dogodke kot pri drugih stavnicah, a le z višjimi kvotami.

Zadovoljiv izbor nastavitev stavnih listkov

Stavni listki nam omogočajo veliko svobode pri zastavljanju stav. Imamo veliko izbire pri tem, in sicer lahko izbiramo kak sistem bomo odigrali, ali bo to navaden stavni listek, lahko je tudi single stava, ali pa sistemski stavni listek.

Kot smo že dejali, najdemo pri stavnici 1xBet zelo dobre kvote, zato so stavni listki dober način za pridobivanje denarja in velikih dobičkov. Če pa želimo nekaj več varnosti pri stavah, lahko odigramo sistemsko stavo, ki nam omogoča enega ali več poraznih dogodkov na stavnem listku.

Stavni listek najdemo na desni strani stavnice, na njem se nam bodo prikazale vse izbire in kvote, ki jih stavni listek ima. Nato lahko izbiramo po želji, ali bo to sistemska stava ali navaden stavni listek z eno ali več stavnimi izbirami.

Stave v živo pri 1xBet zaznamujejo prenosi tekem

Stave v živo in sistem na 1xBet je res ena izmed največjih prednosti te stavnice. Poleg ogromne izbire stavnih trgov pri stavah v živo ter velike izbire stavnih dogodkov so nam na voljo res številni prenosi tekem v živo.

Toliko prenosov v živo, kot na stavnici 1xBet najdemo na redkokateri stavnici ali pa sploh na nobeni stavnici med konkurenco. Tu 1xBet prekaša celo stavnico bet365, ki velja za največjega ponudnika stav v živo.

Tudi kvote pri stavah v živo so precej visoke, in tako lahko odigramo kvalitetne stave pri visokih kvotah in pri spremljanju tekem v živo. Za ogled tekem ne potrebujemo niti napraviti nakazila, že bomo lahko spremljali prenose tekem.


Mobilna stran stavnice

Stavnica 1xBet nam ponuja tudi mobilno stran stavnice, ter tudi aplikacijo, ki je dosegljiva za uporabnike Android in iOS sistemov. Poleg tega imamo na voljo tudi mobilne aplikacije za Android in iOS naprave.

Sama mobilna stran stavnice je sicer dobro narejena in optimizirana za mobilne naprave, je pa res da je stran mogoče malce prenatrpana in nepregledna. Mobilna stran nam omogoča prijavo z našim računom, ki smo ga napravili na spletni strani, pa tudi registracijo nam omogoča.

Tu lahko napravimo nakazila ter stave, ki jih najdemo v spodnjem kotu ekrana naprave. Zelo dobro pa je narejen sistem za stave v živo, kjer lahko tudi na telefonu spremljamo številne prenose stavnih dogodkov.


Varnost

Za varnost na stavnici skrbi 128-bitna SSL enkripcija, ki zagotavlja varnost pri uporabi podatkov ter pri nakazilih. Torej uporaba stavnice je varna ter vaši podatki so zagotovo dobro zavarovani.

Poleg tega za to skrbijo tudi regulatorji in organizacije, ki skrbijo za vašo varnost. Po dolgi uporabi stavnice in po izkušnjah stavnica 1xBet redno izplačuje dobitke.


Podpora strankam

Podpora strankam na stavnici je na voljo non-stop, torej 24 ur na dan ter 7 dni v tednu. Podporo strankam lahko kontaktiramo preko telefona, preko e-maila ali preko live-chata. Na srečo so zelo odzivni in radi pomagajo, tako da je podpora strankam precej dobro urejena.

Ta del stavnice pa je eden izmed najpomembnejših dejavnikov, ko se odločamo za stavnico. Dobra podpora strankam naredi stavnico dobro za uporabo in dajo uporabniku občutek, da je pomemben del izkušnje.


Zaključek

Če povzamemo, je stavnica 1xBet dobra izbira za slovenske stranke v mnogih pogledih. Poglejmo si pluse in minuse te stavnice.

Plusi
 • Stave v živo ter številni prenosi tekem
 • Velik izbor stav in stavnih dogodkov
 • Dobra podpora strankam
 • Neskončno število načinov vplačil in izplačil
 • Visoke kvote
Minusi
 • Dizajn strani bi lahko bil boljši
 • Ni strani v slovenščini
Naša najboljša ponudba stavnic
open
Top