Posodobljeno na:

BETWINNER Slovenija – Popoln pregled te sodobne športne stavnice

Stavnica BETWINNER je nov igralec na igrišču. Ustanovljena je bila leta 2018, in sicer v začetnih mesecih leta v Rusiji.

Prikaži več

Od tedaj pa je stavnica dobila veliko prepoznavnosti po celem svetu, predvsem zaradi dobrih oziroma visokih kvot, odlično urejene in moderne strani (pa tudi na splošno velja za moderno stavnico) pa tudi zaradi tega, ker je dostopna poleg v Rusiji tudi v mnogih drugih državah po celem svetu.

No in tako je ta stavnica na voljo tudi pri nas. Prav zato vam jo lahko priporočamo, saj gre za precej dobro stavnico, ki bo zagotovo zadovoljila vse okuse stavničarjev po Sloveniji. Poglejmo si, zakaj je ta stavnica tako priljubljena.

Prikaži manj
BETWINNER
1
 • Podpora na voljo 24/7
 • Mega ponudba stavnih možnosti
 • Velik izbor športov in dogodkov
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

Najprej si bomo pogledali (kot je to že običajno pri naših recenzijah stavnic), kako je stavnica sestavljena, pogledali in ocenili jo bomo od glave do pet; skratka pogledali si bomo njen izgled, dizajn, funkcionalnost, kakšne možnosti za športne stave ponuja pa tudi športno ponudbo na stavnici, pa načine vplačil in izplačil pa še druge razne aspekte te stavnice.

Kakšen BETWINNER alternative link potrebujete za dostop do strani?

Ali za dostop do stavnice potrebujemo alternativni link? To si bomo pogledali v tem članku. Odgovor je, da alternativnega linka ne potrebujemo, kot je to značilno pri nekaterih drugih mednarodnih stavnicah pri nas, saj so te stavne strani pogosto prepovedane oziroma dostop do njih je onemogočen s strani slovenske vlade.

Pri nas je edina uradno licencirana stavnica e-stave.com, zato ne preseneča, da dostop do drugih stavnic ni mogoč. So pa nekatere stavnice še vedno tu, na katere je dostop mogoč tudi preko osnovne povezave. Tu gre predvsem za novejše stavnice, med njimi je tudi BETWINNER. To stavnico lahko dostopamo preko: betwinner.com.

So pa na voljo tudi drugi jeziki za to stavnico. Nam najbližji jeziki so hrvaščina, italijanščina, nemščina in pa seveda angleščina. V slovenskem jeziku je žal (še) ni.

Moderna in Licencirana Stavna Hiša

BETWINNER je resda sicer ruska stavnica, a ima svojo licenco urejeno v drugi državi. Operira namreč kot stavnica z sedežem na Cipru in kot stavnica, ki je pod nadzorom podjetja HARBESINA LTD, ki svoje posle opravlja s svojega sedeža, ki se nahaja v Aglantzia, in sicer na naslovu Poseidonos 1. No in to podjetje je pridobilo licenco, ki dovoljuje stavnici BETWINNER delovanje na evropskem trgu.

Licenca pa je izdana s strani vlade Curacao, in velja za celoten evropski trg. Poleg tega ima stavnica še število drugih regulatorjev, ki skrbijo za pravilno delovanje stavnice. Regulira jo vlada Curacao, pa še nekatere druge organizacije, ki zagotavljajo tako uporabnikom kot tudi stavnici varnejši način delovanja.

Za registracijo na stavnico BETWINNER je več različnih možnosti

BETWINNER

Odvisno je, ali želite hitro registracijo in poznejšo verifikacijo in urejanje računa, ali pa želite podatke izpolniti takoj in si tako pozneje prihranili čas da vam ne bo potrebno izpolnjevati podatkov.

Prvi in najhitrejši in najbolj enostaven način za registracijo na stavnici je na način, ki se imenuje registracija z enim dotikom, oziroma »one click« po angleško. Tu preprosto vstavite vašo državo, valuto ter promocijsko kodo, če jo seveda imate. Ostale podatke izpolnite pozneje, medtem pa lahko takoj začnete staviti. Drugi način je preko telefonske številke. Pri tem načinu, ki je prav tako zelo hiter, boste morali vnesti vašo telefonsko številko, na katero boste nato prejeli potrditveno kodo. To kodo boste nato vnesli v obrazec in registracija bo končana.

Naslednji način je nekoliko bolj klasičen način. Tu je potrebno vnesti večino vaših podatkov. Najprej izberete državo in regijo, valuto, vaše mesto, vnesete vaš e-mail, vaše ime in priimek, vašo telefonsko številko, ter vpišete vaše geslo. Možnost boste imeli še vnesti promocijsko kodo.

Zadnji način je registracija preko socialnih omrežij – tu boste lahko poljubno izbrali socialno omrežje, preko katerega se boste nato lahko s stavnico povezali. Vpisali se boste v omrežje, dovolili stavnici dostop ter registracija bo končana.

Pri vplačilih in izplačilih se stavnica BETWINNER res izkaže

BETWINNER

Na tem področju je poskrbljeno za res širok spekter možnosti za vplačilo. Poglejmo si, kako so urejena vplačila in izplačila, kako jih napraviti ter vse podrobnosti o maržah in časih nakazil.

Kar se tiče vplačil, je na stavnici BETWINNER ogromno možnosti – če smo natančni, kar 20+ različnih načinov vplačil. Za vplačilo lahko uporabite kreditne in debetne kartice, kot so Visa in Mastercard, potem pa še preko spletnih bank kot so NETELLER, ecoPayz, Skrill, Payeer, Neosurf, pa še preko QIWIja, Multibanco, Skrill 1-tap, na voljo pa so tudi vplačila preko številnih kriptovalut kot so Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Zcash ter mnogo več. Kako pa napravimo vplačilo? Po prijavi in registraciji lahko nakažemo preko gumba BETWINNER »deposit«, nato izberemo način vplačila ter znesek. Minimalno vplačilo pri vseh načinih je 1€.

Pri izplačilih je precej podobno, le da je na voljo manj načinov. Minimalna izplačila so 1.5€, izplačilni časi pa lahko variirajo; pri izplačilih s karticami so čakalni časi najdaljši, pri drugih pa se večinoma čaka 15 do 30 minut. Za izplačilo lahko stranke uporabijo kreditne in debetne kartice, ecoPayz, NETELLER, Payeer, Skrill, QIWI, UnionPay, pa kriptovalute kot so Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum ter Zcash.

Izvrstna Uporabniška Izkušnja

Kot smo že zapisali, je stran stavnice BETWINNER precej moderna in lepo urejena. Dizajn je precej podoben oziroma me osebno zelo spominja na dizajn stavnice Unibet (vsaj glede barv), ima pa ta stran veliko funkcionalnih gumbov ki uporabniku lahko precej pomagajo pri iskanju dogodkov in sami izkušnji na strani. Med drugim imamo na vrhu same strani veliko uporabnih povezav, kot so povezava do mobilnih aplikacij, do socialnih omrežij, pa dostop do bonusov in še več, kar nam lahko olajša uporabo.

Kar se tiče funkcionalnosti strani, lahko rečemo da je vse skupaj lepo urejeno in z lahkoto najdemo tisto, kar iščemo. Vsi dnevni dogodki so lepo razporejeni na levi strani spletne strani, lahko pa tudi izbiramo med športi in pod njimi zlahka najdemo lige in dogodke. Poleg je tega brskanje po strani zelo hitro in teče kot po maslu. Lahko rečemo da je dobro urejena stran in brskanje po strani in iskanje stav je zelo lahko.

Kakšna je bonus BETWINNER ponudba za nove stranke?

BETWINNER

Zelo dober bonus je tako kot pri mnogih drugih stavnicah tudi ta ponuja bonus pri prvem nakazilu. Poleg tega bonusa je tudi nekaj drugih manjših bonusov. Pa poglejmo si kako deluje ta prvi bonus, njegovi pogoji ter kako ga pridobiti.

Bonus pri prvemu nakazilu lahko dobijo samo nove stranke, in sicer ga lahko koristijo samo enkrat. Ta bonus je v vrednosti 100% prvega nakazila, in sicer v višini to 100€. Če nakažete recimo 1€, potem dobite lahko tudi samo 1€ bonusa, tako da se izplača za bonus vplačati malo več. Pogoji bonusa so, da morate ta bonus denar obrniti petkrat v prihodnosti, in sicer s stavami s kvotami 1,40 ali več, na listku pa morajo biti vsaj tri stave.

Poleg tega najdemo na tej strani mnoge druge promocije in manjše nagrade, kot so razni žrebi srečk pa manjši bonusi in tudi bonus pri prvemu vplačilu za casino.

Stavne možnosti na stavnici BETWINNER

Spet imamo tu primer odlične ponudbe za športne stave na relativno novi stavnici, ki pa je precej malo poznana v stavnem svetu. Tu je izbire res veliko. Poglejmo si zopet primer tekme kvalifikacij za Evropsko prvenstvo. Na drugih stavnicah je za ta dogodek 100, mogoče več stavnih možnosti. Na stavnici BETWINNER? 1533. Da, prav ste prebrali. Toliko stavnih možnosti je na voljo za en sam dogodek.

Poglejmo si, kakšne so te stavne možnosti. Tu najdemo res neskončno število stav. Res, vse kar bi si človek zamislil in še več. Od stav na rezultat, kjer je teh možnosti res ogromno – stave na rezultate v minutah, v polčasih, v raznih odsekih tekme, pa stave na zadetke – število zadetkov, azijske stave na zadetke, število zadetkov in rezultat, pa stave na oba data zadetek, pa vse možne stave v kombinaciji z končnim rezultatom, potem imamo tu stave na kote, na število kotov in končni rezultat, pa azijske handicape – vse vrste, ki vključujejo rezultat, gole, pa stave na kartone, razne specialne stave in kombinacije več stav skupaj, pri čemer dobimo višje kvote, in še mnogo, mnogo več.

Stavne možnosti so res skoraj neskončne na tej stavnici. Ni veliko stavnic na svetu, ki bi imeli primerljivo ponudbo stav; pravzaprav je to največja ponudba, ki sem jih osebno videl kjerkoli.

Ponudba športov na stavnici BETWINNER

Ugotovili smo že, da je ponudba stavnih možnosti na tej strani res ogromna, kaj pa glede športov, ki so na voljo za stave? Tudi tu lahko rečemo samo pohvalne strani o tej stavnici. Najdemo lahko zelo raznoliko ponudbo športov in športnih dogodkov, kar je zelo pohvalno za tako relativno novo stavnico, kar pa zagotovo pritegne nove stranke.

Poleg nogometa najdemo še ostale zanimive in raznolike športe za stave: tenis, košarka, hokej, odbojka, namizni tenis, e-športi, floorball, ameriški nogomet, badminton, bandy, baseball, kolesarstvo, bovlanje, namizni športi (šah), boks, kriket, pikado, avto-moto športi, futsal, golf, galski nogomet, rokomet, borilni športi, politika in mnogo več.

Kar se tiče števila dogodkov jih največ najdemo pri nogometu (Champions League, La Liga, Serie A), nato je tu košarka, hokej, tenis, e-športi ter odbojka. Pohvalno je, da najdemo veliko raznolikih dogodkov tudi iz manj znanih lig po celem svetu. Tudi v tem aspektu lahko rečemo, da se je stavnica zelo potrudila in se znajde na visokem mestu med vsemi stavnicami.

Vse kar morate vedeti o igranju stav na BETWINNER

Poglejmo si, kako izgleda stavni listek, kako ga lahko urejamo, kakšne možnosti imamo ter ali lahko napravimo BETWINNER cash out.

Kar se tiče stavnega listka samega, ga lahko najdemo na desni strani stavnice, ko izberemo več selekcij pa se ta osveži. Nato lahko izbiramo poljubno kako bomo igrali stavo, oziroma katero stavno opcijo bomo izbrali. Tu imamo na voljo kombinacijsko stavo, pa single, double, potem pa še več raznih kombinacij in sistemov. Med kombinacijami lahko izbiramo med stavami lucky, chain bet, patent, multi bet, conditional bet.

Poleg kombinacij so nam na voljo tudi sistemske stave; če recimo izberemo štiri dogodke na stavni listek, potem lahko igramo sistema 2/4 in 3/4. Seveda pa je na voljo tudi cash out, in lahko rečemo da so ti zneski ponujeni s strani stavnice pogosto kar visoki. Je pa res, da so tudi kvote na splošno na tej stavnici precej dobre, zato ni presenečenje, da so tudi zneski cash out kar dobri.

BETWINNER športne stave v živo

Seveda nam stavnica ponuja tudi opcijo igranja stav v živo. Po pregledu tega sistema in po nekaj odigranih stavah lahko vidimo, da je ta sistem kar dobro urejen in da se denar po zadetih stavah na našem računu znajde kar hitro. Stavnih opcij je pri stavah v živo kar veliko, pa tudi velika različica športov je tu na voljo.

Kar nas je malce zmotilo je to, da so dogodki sami malce nepregledni, oziroma težko najdemo dogodek, ki ni v okviru nogometa, kajti slabo so ločeni dogodki med seboj glede na šport kot je to pri bet365 recimo. Vseeno pa imamo ob strani meni, ki nam je lahko v pomoč pri temu. Na žalost ne najdemo tudi BETWINNER live stream na tej stavnici.

Kar se tiče preglednosti stav in samih dogodkov oziroma posameznega dogodka pa lahko rečemo, da je dobro to, da lahko vidimo statistiko in tudi potek tekme, ki nam pomaga izbrati stavo. Mogoče nam včasih malce ponagaja scrollanje miške navzdol, ker so stave posameznega dogodka vidne v samo majhnem okviru, kjer je treba scrollati.


BETWINNER Slovenija dostop do mobilne strani

Stavnica seveda ima tudi mobilno stran, ki jo lahko dostopamo preko mobilnih naprav. Kaj lahko rečemo o mobilni strani? Ni veliko posebnosti, dizajn sam in izgled je na mah podoben oziroma kar isti tisti osnovne strani, je pa ta stran seveda prilagojena zaslonom mobilnih naprav.

Dobro je poskrbljeno za to, da najdemo aplikacije za mobilne naprave zlahka. Te so nam na voljo v levem zgornjem kotu osnovne strani, če kliknemo na ikono mobilnega telefona. Odpre se nam podstran, od koder lahko nato poberemo aplikacije in prenesemo in instaliramo na našo napravo. Tu imamo na voljo aplikacije za tako Android naprave kot tudi za iOS naprave.

Kakšnih posebnih bonusov za uporabo ali registracijo preko mobilne aplikacije ni, lahko pa rečemo še to, da je aplikacija lepo urejena in pa tudi deluje dokaj hitro.


Ali je to varna spletna stavnica?

Za varnost skrbi 128-bitni enkripcijski sistem, priskrbljen s strani podjetja Let's Encrypt, ki pa je dokaj poznano in smo ga zasledili že pri nekaterih drugih straneh stavnic. Lahko smo mirni pri uporabi stavnice, kajti naši podatki so varni in uporaba strani je varna. Mi osebno s tem nismo imeli nekih težav, dokler sledite pravilom in pogojem stavnice jih ne bi smeli imeti tudi vi.


Podpora strankam je nad pričakovanji

Stavnica BETWINNER ponuja dobro urejeno podporo uporabnikom, ki vam je na voljo stalno, torej 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Za kontaktiranje podpore boste lahko uporabili več načinov. Najpriljubljenejši je seveda pogovor v živo, ki vam bo na voljo stalno in ga boste uporabili kadarkoli. Mogoče boste morali včasih malce počakati, a po naših izkušnjah to ne bo predolgo.

Nato lahko kontaktirate stavnico še preko e-maila, in sicer preko e-maila [email protected]. Tu vam bodo radi odgovorili, mogoče bo trajalo malce dlje kot preko pogovora v živo, vseeno pa lahko pričakujete prijazno podporo. Še en način za kontakt do podpore strankam je preko telefonskega klica.

V mislih morate imeti še to, da boste lahko za trajanje klica lahko morali plačati tarifo klica. Kar lahko rečemo o podpori strankam je to da se trudi za dobro podporo in prinaša dobro izkušnjo še na višji nivo. Pogosto je prav podpora tisti najpomembnejši faktor ki lahko določi mnenje stranke o stavnici.


Zaključek

Za konec si poglejmo še nekatere pluse in minuse stavnice BETWINNER in odločimo, ali je uporaba stavnice vredna vašega časa in denarja ter zakaj ja ali zakaj ne?

Pluse
 • Ogromna, mega ponudba stavnih možnosti, ki jih ne najdemo nikjer drugje
 • Velik, res velik izbor športov in dogodkov; v kombinaciji s stavnimi možnostmi je kombinacij res neskončno
 • Dober dizajn strani
 • Stavnica je nova, zato je moderna in sprejema tudi stranke iz Slovenije
 • Dober bonus pri prvemu vplačilu
 • Na voljo so nam mobilne aplikacije
 • Dobra in prijazna podpora strankam
 • Ogromno število načinov vplačil, med njimi tudi razne kriptovalute
Minusi
 • Malce vprašljivo licenciranje, ki pa vas ni potrebno skrbeti
 • Dogodki pri stavah v živo bi lahko bili bolje razporejeni

Če povzamemo, lahko rečemo da gre za res dobro stavnico, ki raste iz dneva v dan, zanjo pa ni slišalo veliko ljudi. Če pregledamo pluse in minuse stavnice lahko vidimo, da plusi pretehtajo minuse; nekih večjih slabosti te stavnice ni, ki bi ovirale uporabo strani, plusov pa je veliko, zato upajmo, da ste v tej recenziji izvedeli več o tej novi stavnici in da boste v njej uživali.

Recenzije Priporočenih Stavnic
open
Top