Posodobljeno na:

Titanbet Slovenija - Poglobljen pregled stavnice in njenih ponudb

Titanbet je ime, ki vam verjetno ni povsem poznano. Morda boste kaj več o tej stavnici spoznali v tej recenziji. Fokusirali se bomo na več različnih aspektov stavnice.

Prikaži več

Na koncu bomo ugotovili, kakšni so plusi in minusi stavnice in določili, ali je stavnica prava za vas. Stavnico smo secirali na prafaktorje in pregledali njeno ponudbo ter sam izgled ter odnos stavnice do strank. Za ta namen smo naredili račun na stavnici in opravili stave ter preizkusili ostale možnosti na strani.

Titanbet je bila ustanovljena leta 2008, istega leta pa je odprla svojo spletno stran za stave prek spleta. Za pregled te stavnice smo se odločili zato, ker je ena izmed tujih stavnic, ki sprejemajo tudi stranke iz Slovenije.

Prikaži manj
Titanbet
1
 • Specialne promocije & Bonusi
 • Prenosi športov v živo
 • Različni stavni trgi
Uredba
 • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+
Bonus: 1
Výbery: 1
Vklady: 1
Meny: 1
Software: 1
Ľahké používanie: 1

Titanbet Slovenija Dostop - Ali potrebujemo alternativni link?

Poglejmo si najprej, kako lahko dostopamo do stavnice. Ali je potreben kakšen poseben link za dostop? Ne, stavnico lahko dostopamo kar preko njene osnovne povezave in ne potrebujemo kakšnih alternativnih linkov. Stavnico lahko stranke iz Slovenije dostopajo preko titanbet.com.

Je pa Titanbet stavnica primarno na voljo v angleškem jeziku, poleg tega pa ponuja izkušnjo tudi v drugih jezikih: nemščina, ruščina, španščina in švedščina. Seveda pa ima stavnica tudi mobilno stran, saj brez te ne bi bila moderna stavnica – to pa Titanbet je.

Ali Ima Stavnica Titanbet Licenco?

Kot pri vsaki recenziji stavnice si bomo tudi pri Titanbet stavnici pogledali, kakšne licence ima za delovanje tako v Evropi kot tudi drugje po svetu. Kar moramo vedeti o stavnici Titanbet je to, da je stavnica del družbe Universe Entertainment Services Malta Limited, torej malteškega podjetja.

Zato ima tudi stavnica licenco urejeno v tej otoški državi, in sicer ji licenco dovoljuje Malta Gaming Authority (MGA), ki je ena izmed bolj poznanih organizacij za športne stave na svetu. Marsikatera velika stavnica ima licenco urejeno prav preko te organizacije. Tako stavnico regulira malteška vlada, tu pa so še drugi regulatorji, kot so IBAS, GLI, Euro Partners in nekatere ostale organizacije. Te skrbijo za kvaliteto pri uporabi strani in varnost.

Za varnost na strani Titanbet je dobro poskrbljeno, in sicer za to skrbi certifikat podjetja DigiCert – to je 128-bitna SSL enkripcija, ki varuje vaše podatke in omogoča varno uporabno strani.

Titanbet registracija je enostaven in enostaven postopek

Titanbet

Poglejmo si kako poteka postopek registracije na stavnici Titanbet – kakšni so koraki, katere informacije je potrebno izpolniti in več.

Pri vstopu na stran preko osnovne povezave se lahko registriramo preko povezave »Join Now« v desnem zgornjem kotu strani. Ob pritisku na ta gumb morajo nato nove stranke na stavnici izpolniti obrazec z osebnimi podatki. V tem obrazcu je potrebno izpolniti ime in priimek, datum rojstva, e-mail naslov, telefonsko številko, poštno številko in kraj bivanja, določiti pa je treba še uporabniško ime in geslo za račun.

Verifikacije ob registraciji ne bo potrebno storiti. Te podatke boste morali izpolniti pozneje, in sicer ko boste želeli denar pobrati iz stavnice. Za igranje stav in nakazila pa ne bo potrebno še takoj verifikacije. Za to boste morali stavnici poslati kopije vaših osebnih dokumentov ter kopijo kake položnice, ki dokazuje vaš naslov bivanja. Od osebnih dokumentov pa sprejemajo kopijo osebne izkaznice, potnega lista ali vozniškega dovoljenja.

Ob registracija pa prav tako ne bo potrebno izpolniti načina vplačila ali podatkov kartice – to se napravi pozneje, in sicer pri prvem nakazilu. Pri tem boste dobili tudi bonus, a več o tem si bomo pogledali pozneje. Proces registracije je zaključen po tem, ko boste na vaš e-mail prejeli povezavo, preko katere boste lahko nato dokončali registracijo.

Kateri načini plačil so na voljo pri Titanbet?

Zelo pomemben del vsake stavnice je to, kako so urejena vplačila in izplačila ter varnost pri uporabi plačilnega sistema.

Titanbet

Za Titanbet vplačila imamo na voljo kar precej možnosti. Nekatere možnosti sicer niso relevantne za slovenske uporabnike, a glavne možnosti za nakazila so vendarle na voljo. Za nakazila s kartico imamo na voljo nakazila z Visa, Mastercard, Maestro in Diners Club kartico. Potem imamo na voljo še nekatere spletne banke, kot so NETELLER, ecoPayz, Skrill, AstroPay, Trustly, TrustPay, QIWI, pa tudi preko Bitcoin nakazila in paysafecard. Najnižje možno nakazilo je 10€, pri večini nakazil bomo denar prejeli na račun takoj. Nakažemo lahko po vpisu v naš račun, in sicer s klikom na gumb »Deposit«. Nato se bo odprl obrazec, preko katerega bomo izbrali način vplačila in vsoto.

Izplačila so na voljo preko vseh možnosti kot pri vplačilih – Visa, Mastercard, Maestro in Diners Club kartica, NETELLER, ecoPayz, Skrill, AstroPay, Trustly, Qiwi in Bitcoin. Pri vseh izplačilih je potrebno počakati od dva do pet dni. Pri nekaterih izplačilih so tudi določena minimalna izplačila.

Dizajn strani vam nudi vse, kar potrebujete pri spletni stavnici

Dizajn strani je precej simplističen, kar pomeni da nima veliko nepotrebnih gumbov in grafičnih elementov, ima le to kar je potrebno za dobro stavno izkušnjo. Zagotovo boste z njim zadovoljni, saj prinaša dobro vidne dogodke. Po drugi strani pa bi lahko rekli da bi lahko bilo malce bolj moderno vse skupaj. Nekoliko je zastarel sam dizajn, kar se pozna tudi pri funkcionalnosti.

O tem lahko rečemo, da je sicer lahko najti določene stave, a še vedno pogrešamo kakšen iskalnik stav na vrhu strani recimo. Tudi iskanje stav oziroma iskanje lig in dogodkov je precej oteženo, saj lahko na strani športa dostopamo le dogodke za današnji dan, za prihodnje dni pa jih ne najdemo zlahka.

Samo delovanje strani bi lahko bilo hitrejše. Ne moramo reči, da je stran počasna, a vendar pa se lahko pozna včasih, če imamo nekoliko šibkejšo povezavo še posebej. V splošnem pa lahko rečemo, da je mobilna stran celo hitrejša pri prelaganju na novo stran kot klasična stran. V tej kategoriji bi stavnica Titanbet lahko storila kaj več, a vseeno ta dizajn in iskanje dogodkov pa ne pretirano ovira izkušnje na strani.

Poglejmo si bonuse na strani Titanbet

Titanbet

Glavna promocija oziroma bonus stavnice je seveda bonus pri prvem nakazilu. Ta bonus najdemo pri skoraj vsaki stavnici. Pri stavnici Titanbet je potrebno za pridobitev bonusa vpisati bonus kodo, in sicer pri prvem nakazilu, kjer je ta bonus tudi relevanten. Ta bonus se lahko koristi samo enkrat, in sicer samo nove stranke na strani. Pri prvem nakazilu boste prejeli 100% bonus prvega nakazila do 100€, se pravi da boste lahko prejeli bonus v višini največ 100€. Seveda pa bo bonus odvisen od višine nakazila.

Za pobiranje denarja iz stavnice iz bonusa je potrebno izpolniti nekatere pogoje, in sicer boste morali ta denar obrniti 9x na stavah s kvoto vsaj 1.50. morali boste porabiti kar nekaj časa, preden boste lahko ta denar imeli na vašem bančnem računu.

Če želite raje bonus za online casino, potem ga boste lahko uporabili tudi tam, a potem ne boste morali dobiti bonusa za športne stave. Občasno boste na stavnici prejeli tudi zastonjsko stavo, a le enkrat.

Stavna ponudba na stavnici Titanbet je solidna

Ko govorimo o stavnih trgih, potem govorimo o stavnih možnostih oziroma kakšne stave lahko odigramo na stavnici. Tu ne govorimo o stavnih dogodkih, vendar o stavnih možnostih. V primerjavi z ostalimi stavnicami je nekoliko v ozadju, a vendar je tu več kot dovolj stav za dobro izkušnjo.

Vse pa je odvisno od dogodka samega. Za večje lige, kot je Premier League ali Serie A lahko pričakujemo največ stavnih možnosti, večinoma je za te dogodke na voljo 150 stav ali več. Za manjše lige pa povsem odvisno od države; recimo pri angleški četrti ligi, League Two, imamo za dogodke na voljo 100 stav, za slovensko prvo ligo pa 70.

Poglejmo primer, katere stavne možnosti ponujajo za tekmo Prve Slovenske lige. Tu imamo stave na rezultat – 1x2 stave, draw no bet, double chance; potem imamo stave na gole – število golov, azijsko število golov, goli ekipe, oba data gol,… potem pa še stave na polčase, stave na handicape in še ostale stave. Stavna ponudba je zadovoljiva, bi lahko rekli, nekje v povprečju.

Raznolikost športov

Poglejmo si še ponudbo športov za stave na stavnici Titanbet. Kateri športi so na voljo, koliko dogodkov stavnica pokriva in podobna vprašanja si bomo pogledali v tej kategoriji.

Seveda imamo tu stave na nogomet, pa tudi na tenis, ameriški nogomet, avstralski nogomet, badminton, baseball, košarka, boks, kriket, kolesarstvo, pikado, e-športi, golf, rokomet, hokej na ledu, MMA, avto-moto športi, ragbi, snooker, odbojka, zimski športi, biljard in pa tudi stave na politiko.

Največ dogodkov pokritih imamo seveda pri nogometu, kot je to pri drugih stavnicah tudi vidno; potem so tu tenis, košarka in rokomet. Glede števila samih športov pa bi lahko rekli, da jih je na nekaterih stavnicah več; recimo stavnica ne pokriva druge slovenske nogometne lige, medtem ko jo marsikatera druga stavnica pokriva. Vendar to so le podrobnosti, za sestavo dobrih stav je tu dogodkov več kot dovolj.

Postopek igranja stav je preprost

Stavo napravimo tako, da dodamo dogodke na stavni listek in ga potem urejamo. Stave lahko dodamo na stavni listek s klikom na stavo pod dogodkom. Stavni listek se nam bo prikazal na desni strani stavnice, kjer ga bomo tudi urejali in sestavljali tako stavo, kot bomo sami želeli. Moramo reči, da se stavni listek dopolnjuje nekoliko počasi, oziroma dodajanje dogodkov na stavni listek traja kar precej časa.

Ko dodamo dogodke na listek, lahko le-tega potem urejamo. In sicer imamo na voljo stave na single dogodke, potem kombinacijsko stavo na več dogodkov skupaj in pa tudi nekaj sistemov. Med sistemi lahko izbiramo sistem 2/5, 3/5 in 4/5 če gre za pet dogodkov na stavnem listku, imamo pa tudi t.i. Super heinz stavo.

Seveda je možen tudi cash out na stavnici Titanbet; ta strategija je pri nekaterih stavničarjih priljubljena, kvote oziroma zneski pri cash outu bodo odvisni od kvot in poteka dogodkov na stavnih listkih. Ta opcija je možna tudi pri stavah v živo; seveda pa je denar, ki ga boste pobrali preko te opcije lahko dvorezen meč.

Kakšna je kakovost stav v živo na Titanbetu

Tudi na stavnici Titanbet imamo na voljo stave v živo, ki jih ponuja praktično vsaka stavnica. Kar pa je značilno pri tej stavnici je to, da so stave v živo kar dobro urejene. Če pogledamo število samih dogodkov pokritih s stavami v živo, potem lahko ugotovimo da je pokritih kar nekaj manj znanih lig; močno pa me osebno sam sistem spominja na stave v živo stavnice e-stave, le da je na stavnici Titanbet več dogodkov.

Stavnih možnosti ni na pretek. Tudi ogledov tekem v živo nimamo, oziroma prenosov dogodkov. Kar se tiče izgleda, imamo na strani dogodka grafični prikaz tekme, ki ne deluje pri vseh dogodkih, imamo na voljo pa komentar tekme in statistiko dogodka.

O stavah v živo na Titanbet lahko rečemo, da je daleč zadaj za najboljšimi. Dobro je seveda to, da lahko igramo stave v živo tudi na mobilnih napravah, a vendarle je sistem nekoliko za konkurenco kar se tiče tako kvalitete kot kvantitete.


Mobilne strani in aplikacije

Pohvalna kvaliteta stavnice Titanbet je v tem, da ima na voljo dobro urejeno mobilno stran. To mobilno stran lahko dostopamo kjerkoli in na katerikoli napravi. Sama mobilna stran, če pogledamo najprej to, je dobro urejena; je precej podobna osnovni strani, preko mobilne strani pa lahko delamo vse stvari, kot na osnovni strani stavnice.

Na voljo pa imamo tudi aplikacije za Android in iOS naprave. Te lahko poberemo zastonj. Za Android naprave lahko aplikacijo poberemo preko strani stavnice, preko Trgovine Play pa pobiranje aplikacije ne bo mogoča, kajti sama trgovina prepoveduje aplikacije z igrami na srečo.

Za pobiranje aplikacij za iOS naprave pa je postopek precej hitrejši; aplikacijo dobimo na aplikaciji App Store; v iskalnik napišemo Titanbet in preprosto poberemo aplikacijo in nato lahko igramo stave; na aplikaciji se lahko tudi registriramo, vpišemo v račun, napravimo nakazila in izplačila in praktično vse, kar lahko počnemo na osnovni strani.


Za podporo strankam je dobro poskrbljeno

Podpora strankam je pomemben aspekt vsake stavnice. Prav v tem aspektu pa mnoge stavnice vložijo premalo in zato se njihova ocena lahko zaradi tega zniža. Tega pa ne lahko rečemo za stavnico Titanbet. Za kontaktiranje Titanbet imamo več opcij; najpriljubljenejša in najboljša opcija po našem mnenju je kontakt preko live chata, oziroma pogovora v živo.

Stavnico lahko kontaktiramo preko telefonske številke +359 2 4896902. Poleg tega pa lahko kontaktiramo preko e-maila in faksa stavnice. Na voljo so nam od 6 ure zjutraj do polnoči vsak dan. Sama podpora je zelo dobra – zelo so prijazni in trudijo se nuditi dobro podporo in reševati vaše probleme.


Zaključek

Za konec si poglejmo še prednosti in slabosti stavnice – kje je stavnica močna, kje bi se lahko popravila in kakšna je končna ocena stavnice. Najprej si poglejmo pluse.

Plusi
 • Solidna stavna Titanbet ponudba z dobrimi kvotami
 • Odlična podpora strankam preko več načinov
 • Dobre mobilne aplikacije za več naprav
 • Dobra ponudba športov in stavnih dogodkov
 • Dober bonus
Minusi
 • Dizajn strani bi lahko bil modernejši, uporaba pa hitrejša
 • Ne najboljša ponudba pri stavah v živo
 • Podpora strankam je na voljo samo v določenem časovnem okvirju

Naša najboljša ponudba stavnic
open
Top