Posodobljeno na:

ComeOn mobile – Pregled stavnih aplikacij za Android in iOS

ComeOn je švedska stavnica, ki je bila ustanovljena leta 2010. Po svetu je poznana kot ena izmed hitro rastočih stavnic in je med tistimi, ki je med manj prepoznavnimi pri nas.

Prikaži več

Toda po našem mnenju si ta stavnica zasluži boljšo prepoznavnost tako pri nas kot tudi po celotnem svetu. Krasijo jo dobre stavne možnosti, odlično optimizirana stran, pa tudi odlične kvote pri stavah in seveda zelo dobro urejen sistem nagrajevanja lojalnih uporabnikov.

Več o sami stavnici pa si lahko preberete na naši strani oziroma v naši recenziji stavnice ComeOn. V tem članku pa bomo govorili o ComeOn mobile verziji, kjer si bomo pogledali mobilno stran stavnice, govorili pa bomo tudi o mobilnih aplikacijah za Android in iOS naprave. Najprej si bomo pogledali mobilno verzijo stavnice, in sicer jo bomo primerjali z osnovno stranjo in ugotovili, kakšne funkcije ponuja v primerjavi z osnovno stranjo.

Nato bomo v nadaljevanju govorili o aplikacijah stavnice ComeOn za mobilne naprave, in sicer za Android naprave in tudi za iOS naprave. Ugotavljali bomo, kako aplikacije namestiti in pobrati na vašo napravo, ter kako začeti uporabljati aplikacije in kakšne opcije in funkcije nam ponuja.

Prikaži manj
ComeOn domovská stránka
ComeOn
1
  • Funkcija pretočnega predvajanja v živo
  • Posebne promocije in bonusi
  • Stave na različne športe
Uredba
  • Načini plačila:
*Pogoji uporabe so v veljavi! 18+

ComeOn Mobile verzija je podobna osnovni strani

Začnimo najprej z ComeOn mobilno stranjo, oziroma mobilno verzijo stavnice. Najprej si poglejmo sam izgled strani. Tu lahko rečemo, da je po izgledu mobilne verzija stavnice zelo podobna osnovni strani. Razlikuje se le v določenih detajlih.

Mobilno stran boste lahko dostopali preko vašega brskalnika na telefonu kar preko osnovne povezave do stavnice. Ta povezava je: https://www.comeon.com/en/sportsbook

Preko te povezave boste prišli na stran za športne stave. V osnovi je mobilna stran praktično identična kot osnovna stran, a le da je prilagojena za mobilne naprave oziroma za njihov zaslon. To je urejeno s pomočjo tehnologije HTML5, kar bo omogočalo izjemno izkušnjo tudi na mobilni strani stavnice. Kar odlikuje mobilno stran ComeOn je to, da nam omogoča praktično vse funkcije kot osnovna stran in ne kompromitira na kvaliteti.

ComeOn mobilne športne stave

Ko odpremo mobilno stran, se nam bo takoj prikazal gumb za registracijo »Open account«. Poleg tega pa nam bo stavnica takoj ponudila bonus pri prvem nakazilu. Na mobilni verziji bomo lahko uporabljali prav vse aspekte stavnice – športne stave, stave v živo, online casino, pa ostale igre. Na vrhu strani za športne stave imamo tako gumb za prijavo, nato pa imamo spodaj vse ponudbe bonusov in ugodnosti.

Takoj spodaj pa imamo iskalnik stav, ki je seveda dobrodošla funkcija pri iskanju stav. Ta funkcija ni omejena le na mobilno stran, saj jo najdemo tudi na osnovni strani. Potem imamo spodaj izbor športov, pod tem izborom pa se nam prikažejo statve v živo. Stave v živo lahko izbiramo po športih, ki so lepo razvidni na vrhu.

Poglejmo si še stave v živo na mobilni strani. Izgled in delovanje stav v živo je enako kot na osnovni strani, le razporejeno je vse skupaj malce drugače. Na mobilni strani imamo grafični prikaz tekme takoj na vrhu, imamo pa možnost ogleda statistike tekme in seveda ostale funkcije. Potem imamo spodaj ves izbor stav pri stavah v živo, ki je seveda enak kot na osnovni strani. Naj omenimo le to, da je mogoče manjša slabost mobilnih stav v živo v tem, da je izbor drugih dogodkov, oziroma prehod na druge dogodke, nekoliko težji.

ComeOn app za Android poberete preko apk datoteke

Sedaj smo si pogledali mobilno stran stavnice ComeOn, manjka pa še pregled aplikacij za mobilne naprave Android in iOS.

Aplikacija za Android naprave je odlično urejena aplikacija, ki uporabnikom omogoča praktično enako dobro izkušnjo kot na ostalih verzijah stavnice. Kar nas je pozitivno presenetilo je to, da imamo odlično urejen vmesnik za igranje tako športnih stav in stav v živo, kot tudi raznih iger na srečo, ki jih ponuja vmesnik NetEnt, ki velja za enega izmed boljših na tržišču.

Sam dizajn je precej podoben mobilni strani stavnice, je pa urejen na ta način, da deluje brezhibno in brez problemov smo lahko igrali stave (dokler nismo doživeli omejitev našega računa). Na Android aplikaciji boste lahko upravljali z vašim računom, napravili vplačila in izplačila na in iz vašega računa, poleg tega pa boste imeli dostop do odličnega bonus sistema stavnice in seveda koristili razne bonuse stavnice.

ComeOn
ComeOn aplikáciu pre Android

Poglejmo pa si še, kako pobrati aplikacijo za Android napravo. To boste storili tako, da boste dostopali do stavnice in pobrali .apk datoteko, ki jo stavnica ponuja. Preprosto pojdite na stran stavnice, poberite datoteko za Android napravo in namestite jo na vaš telefon. S tem bo aplikacija nameščena; še prej pa boste morali dovoliti napravi, da pobira aplikacije in datoteke iz neznanih virov.


Kako pa izgleda ComeOn app za iOS?

Pa se obrnimo še na drugi konec spektra, na naprave iOS ter aplikacijo ComeOn za tovrstne naprave. Pobiranje oziroma instalacija aplikacije za iOS naprave je precej lažja kot za Android naprave. To pa zato, ker vam za pobiranje aplikacije ne bo potrebno na spletno stran stavnice, ampak boste aplikacijo lahko pobrali kar preko App Stora.

Aplikacijo za iOS naprave odlikuje odlična uporabnost in dobra urejenost. Seveda je prvotno zgrajena na enakem principu kot aplikacija za Android, tako da med tema aplikacijama primarno ni nekih večjih razlik. Uporabljali boste lahko tako aplikacijo za športne stave, kot tudi za stave v živo in seveda tudi za ogromno selekcijo zanimivih NetEnt iger na srečo.

Na voljo pa vam bo tudi pogovor v živo s podporo strankam, kar je seveda še dodaten plus pri uporabi aplikacij in mobilne strani stavnice ComeOn.

ComeOn
ComeOn aplikáciu pre iOS

Mobilna nakazila in izplačila

Seveda boste lahko kot uporabnik stavnice ComeOn in lastnik računa opravljali vplačila in izplačila iz stavnice tudi preko mobilne strani in aplikacij. Za to boste imeli vrsto zanimivih načinov vplačil in izplačil.

Za vplačila pa boste imeli na voljo kartice Visa, Mastercard in Maestro, in NETELLER, Skrill, MuchBetter, ecoPayz, paysafecard, Skrill 1-tap, če pa ste Apple uporabnik, pa boste imeli na voljo tudi vplačilo z sistemom ApplePay. Najnižje možno vplačilo bo 10€.

ComeOn mobile

Za izplačila boste imeli na voljo nekoliko manj opcij; na voljo so vam izplačila z Viso, Mastercardom, pa z Netellerjem, Skrillom, MuchBetter, pa tudi preko Ecopayz. Pri vseh izplačilih je najnižje možno izplačilo v višini 20€, za izplačilo pa boste mogli čakati med dnevom in tednom dni, odvisno od način izplačila.

Povzetek

ComeOn je zelo lepo urejena stavnica. Ima mnogo prednosti, ki lahko pritegnejo nove uporabnike. Od številnih stavnih možnosti do lepo urejene mobilne strani. Poglejmo si pluse in minuse ComeOn mobile.

Plusi
  • Odlično urejena mobilna stran
  • Dobro urejeni mobilni aplikaciji za Android in iOS
  • Odlična podpora strankam tudi na ComeOn mobile
  • Odlični sistem bonusov
Minusi
  • Kot slovensko stranko vas lahko stavnica omeji.
Najboljše stavnice za mobilne stave
open
Top